Молодий хлопець рік бореться з раком та просить небайдужих допомоги, аби жити повноцінно.

Олександр не втрачає сили і віри на одужання.

На початку виявлення хвороби йому призначили 4 курси інтенсивної хіміотерапії після чого донорська трансплантація кісткового мозку у турецькій клініці Anadolu вартістю 126 тисяч доларів.

Після проходження хімії він поїхав до Туреччини, де пройшов цілковите обстеження та діагностику. І було виявлено: що є позитивна динаміка, що кількість бластів у крові зменшилася, пухлина у міжлегеневій стінці зникла, тобто хіміотерапія добре подіяла. Це дало можливість змінити вид трансплантації на аутологічну. Тобто донором він буде сам для себе. Тоді ж зробили збір стовбурових клітин, де вони зараз заморожені зберігаються.

Окрім того Саші призначили додаткові 4 хіміотерапії, 3 з яких уже пройшов у Рівне нській обласній лікарні. Тобто залишається пройти ще одну, останню хіміотерапію, після чого повинна бути трансплантація. Її вартість у вищезазначеної клініці 37 тисяч доларів.

На сьогоднішній день із необхідної суми вдалося зібрати 27 тис доларів, не вистачає 10 тисяч. І часу до запланованої трансплантації залишається орієнтовно місяць-півтора.

Тож родина звертається за допомогою небайдужих з проханням врятувати життя молодому 26-річному хлопцеві.

ПриватБанк: 4149 4991 2904 7633 Легкий Олександр

Група підтримки Олександра Легкого