Сьогодні День Ангела святкують Юлія, Іларіон, Іван, Родіон, Йосип, Ярема, Яків та Лука.

ЮЛІЯ

Жіноча форма імені Юлій, походить від латинського слова "юліус" - "кучерявий, пухнатий".

У дитинстві Юлія - дуже ранима й уразлива дитина. Настрій у неї може мінятися миттєво. З веселої й життєрадісної дівчинки вона перетворюється в скривджену й мляву. Коли вона не в дусі, краще її не торкати, вона має здатність сама відновлювати свій гарний настрій.

Запекла сперечальниця, дуже неохоче визнає свою поразку в суперечці. Дуже чутлива- погано переносить чужі страждання й вигляд крові. Не любить залишатися одна а темряві й в обстановці, що викликає почуття тривоги. Юлія вдало виходить заміж і складностей із чоловіком у неї звичайно не буває. Захоплена домашнім господарством. Для неї це головна робота, де вона намагається виявити всі свої найкращі якості й чому присвячує увесь свій час. Вона добре готує, уміє створити запаси солінь, варень, консервів.

Завжди рада прийняти гостей, і не тільки смачно нагодує, але й дасть можливість виговоритися. Вона радується успіхам друзів і не заздра. У Юлії серед захоплень головне - це книги. Вона сама багато читає й прилучає до читання чоловіка й дітей. Не дозволить нікому в родині нудьгувати й завжди вигадає яку-не будь розвагу.

ПРИВІТАННЯ

В День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

ІЛАРІОН

Ім'я Іларіон переводиться з давньогрецької як "веселий". Перебуванню цього імені у святцах ми зобов'язані життям й духовним подвигом блаженного митрополита Іларіона Печерського, схимонаха, моці якого перебувають у Печерськом монастирі. Отець Іларіон Печерський прославився відходом у далекі печери Києво-Печерської лаври, а також своїм подвижництвом, житієм в відлюдді й молитві, строгою аскезою і безприкладною святістю. Іларіон був поставлений князем Ярославом у якості першого споконвіку російського митрополита, незалежного від влади грецького імператора й візантійського патріарха. Іларіон володіє завидними якостями: почуттям гумору, чесністю, комунікабельністю. Люди люблять його за вміння вислухати, дати пораду, підтримати.

ПРИВІТАННЯ

Щиро вітаю Тебе з Днем Ангела! Нехай цей день буде для Тебе справді глибоко радісним і наповненим Божою присутністю!

ІВАН

Це ім'я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає "Яхве (Бог) змилостивився, помилував".

Хлопчики з таким розповсюдженим ім'ям можуть мати самий різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, можуть бути непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе сполучення найрізноманітніших якостей: сили й слабості, добра й жорстокості, ніжності й гніву

Мають надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани зустрічаються серед людей самих різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті назустріч усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишаються осторонь. Жінці, що вирішила зв'язати свою долю з Іваном, треба пам'ятати, що її буде чекати відчайдушне життя. Будинок завжди буде відкритий, вервечка гостей ніколи не буде перериватися.

Іван довірливий і чуйний. Він гнучкий, але може бути й упертим, якщо справа торкнеться його кревних інтересів. Дорожить шлюбом, але може захопитися однієї з подружок дружини.

Не ревнивий. Але на залицяння за своєю дружиною може відреагувати непередбаченим чином. У домашнім господарстві роботу ділить на чоловічу й жіночу й свою частину справ виконує без нагадувань. Діти дуже люблять батьків, що носять ім'я Іван.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

ЙОСИП

Давньоєврейського походження, означає: збільшення, прибуток.

У раннім дитинстві Йосип буває дратівливий. Цьому хлопчикові важко догодити: то каша не та, то іграшка не така, яку він бачив у вітрині магазина. До шкільного віку ця якість непомітно минає. З Йосипів виростають покладливі, добрі, серцеві люди, чуйні на будь-яке лихо, завжди готові прийти на допомогу тим, хто бідує. Вони гарні чоловіки й батьки. Причому звичайно в Йосипа буває не менш двох дітей, яких він дуже любить і про яких невпинно піклується до кінця своїх днів. Хоча багато Йосипів в першому шлюбі нещасні - їм чомусь попадаються дружини з поганим характером. Другий шлюб, як правило, вдалий.

Найчастіше Йосипи працюють у мистецтві й у торгівлі. На старості років здобувають поліартрит.

У перекладі з давньоєврейської означає "Бог так помножить". У біблійний сказаннях відомий син патріарха Якова й Рахілі, якого брати із заздрості продали в Єгипет. Також ім'я Йосип носив заручений чоловік Пресвятої Діви Марії. Заступником іменинників є преподобний Йосип Волоцький. Він жив в XV столітті, навчався грамоті у Воздвиженському монастирі й був відомим полемістом.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю з Днем ангела! Бажаю завжди знаходити спільну мову з своїм ангелочком! Щоб він тобі завжди і у всьому допомагав, а ти в свою чергу не заставляв його за тебе червоніти!

ЯРЕМА

Походить від давньо-єврейського ім’я Yirmoyahu — Ягве (Бог) піднесе; rum — бути високим.

Ярема прямолінійний і відкритий, має характер бійця. Хлопчик з цим іменем володіє дивовижною силою духу. У нього розвинене почуття обов'язку і відповідальності за близьких людей.

Власник цього імені не терпить легковажності, хоча в глибині душі може заздрити розкутості легковажних людей. У цілому спілкування з ним не представляє особливих труднощів — він практично завжди готовий прийти на допомогу, або хоча б поспівчувати.

ПРИВІТАННЯ

Дорогий, з днем ангела! Твій небесний опікун подарував тобі безліч якостей: доброта, повага до інших, щирість і чесність. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків у житті і пишатися тим ім'ям, що подарували тобі батьки.

ЯКІВ

Ім'я являє собою російську форму від давньоєврейського імені Іаков, переклад якого в переносному значенні можна розуміти як "другий по народженню".

Яків з раннього дитинства демонструє практичність і ощадливість. Він повільно пристосовується до нової ситуації й нових людей, йому потрібен час, щоб ретельно все обміркувати. Віддає перевагу старим і перевіреним друзям. З особливою повагою ставиться до свого батька.

Вважає його головним зразком для наслідування. Любить читати пригодницькі й науково-фантастичні романи. Вибирає професію, зв'язану зі спокійною й ґрунтовною роботою. Може бути письменником, кравцем, пастухом.

Працьовитий і будь-яку справу намагається довести до логічного завершення. У важливих справах буде наполягати на своєму, але доводити справу до серйозних конфліктів не буде. Яків вибирає в дружини розумну й ділову жінку, що може створити будинку затишок і теплі відносини в сім'ї. У спілкуванні делікатний, м'який, постарається ніколи не нанести випадкову образу.

Яків не може відмовити людям у чомусь, тому його дружині треба вчасно втрутитися в події й перешкодити можливим негативним наслідкам. Яків любить свій будинок, любить приймати друзів. П'є в міру, віддає перевагу легким винам. Багато часу приділяє дітям.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості і в хвилини смутку, любові і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме.

ЛУКА

Іменем Лука батьки називають хлопчиків у православних і католицьких сім’ях Греції.

По своїй натурі володар імені Лука дуже серйозний чоловік, який ніколи не забуває про особистий «кодекс честі». Віру Луки в його ідеали дуже важко похитнути. З-за цього Цибулі часто вважають впертим. Найбільш яскраво це виражено у «зимового» Луки. Лука володіє хорошим внутрішнім чуттям, яке дозволяє йому заздалегідь підготуватися до неприємностей. Але все ж Лука намагається керуватися логікою. Лука піддає ситуацію ретельному аналізу, відкинувши емоції. Але навіть у цьому випадку Лука ніколи не піде проти своїх переконань. Часто Лукаша стає успішним у досить молодому віці. Луці легко взятися за реалізацію нового проекту. Однак Лукаша часто не вистачає посидючості, щоб закінчити почате. З-за свого честолюбства Цибулі може більшу частину життя намагатися прославитися.

«Зимовий» носій імені Лука може бути надмірно емоційний. Оточуючим важко дається спілкування з таким Лукашей. Згладжуючим чинником тут може стати сила волі Луки, яку він буде застосовувати для того, щоб стримувати свої негативні пориви. Однак Лука, святкує день народження в один із зимових місяців, все одно здатний на необдуманий вчинок. Лукаша, народжений влітку, часто стає інтровертом і нонконформістом. В якості хобі цей Лука вибирає підлідний лов.

З-за семантичної схожості чоловіка з іменем Лука можуть вважати «лукавим», тобто нещирим. Однак це помилка. Луці мало не фізично неприємно, коли його обманюють або хитрують. До себе ж Лукаша пред’являє такі ж вимоги, як і до оточуючих. Якщо Цибулі вдається до хитрощів, то заради цілі або цінності, яку він підносить у абсолют. Для Луки характерно міркувати над тим, чому люди роблять ті або інші вчинки. Часто Лука читає популярну літературу з психології. Це дозволяє Лукахе вести діалог на мову співрозмовника. Брехня Лукаша легко виявляє по поведінці і мовним акцентам людини. Крім того, Лукас ретельно аналізує все, що сказав йому співрозмовник.

ПРИВІТАННЯ

Дорогий мій друг. У кожного з нас є ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди знаходиться десь біля нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі й твоєму ангелові побільше сонячних днів та радості в житті.