Сьогодні іменини святкують Килина, Данило, Георгій, Серапіон, Юрій, Єгор, Петро, Прокіп, Леон

ДАНИЛО 

У перекладі з давньоєврейського означає "Божий суд."

Данило - спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями. Даниниїл не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не пам'ятає. Народжені взимку Данили завжди талановиті й домагаються багато чого в житті. "Осінні" розважливі, трохи егоїстичні. Освоюють найрізноманітніші професії. Можуть бути інженерами, художниками, підприємцями, кухарями, водіями, будівельниками.

Перший шлюб не завжди складається вдало. Любить дітей, але дружині по будинку ніякої допомоги не робить. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною із приводу несмачного обіду. П'є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

ЮРІЙ 

Це ім'я являє собою слов'янську форму імені Георгій, що означає "хлібороб".

Юрій - це спокійний, зосереджений на своєму внутрішньому світі чоловік. У дитинстві він любить дивитися на хмари, що пропливають по небу. Зворушливо ставиться до тварин, може підібрати бездомного собаку й доглядати за ним, Його зовнішній вигляд перебуває в протиріччі зі стриманим поводженням і філософським складом розуму. Жести, манера говорити відрізняються в Юрія деякою артистичністю. У школі й інституті вчиться добре, посидющий і наполегливий у досягненні поставленої мети. Успішно може працювати інженером, штукатуром, електриком, тренером. У колективі користується повагою товаришів по службі, але великі й шумні компанії воліє уникати.

Юрій не піклується про те, щоб звернути на себе увагу жінок. Вони самі звертають на нього увагу. Його природна артистичність відразу ж викликає в жінок розташування до нього. Юрій займає дещо пасивну позицію, і жінці доводиться брати ініціативу у свої руки.

У сімейному житті акуратний. Піклується про дітей, допомагає дружині по господарству. Дружина Юрія повинна вміти підтримувати рівні відносини зі свекрухою.

ПЕТРО

Ім'я походить від давньогрецького слова "Петра", що означає "стрімчак, кам'яна брила".

Петро - допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків питаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було б непогано влаштувати сина в музичну школу.

Петро вчиться легко й не доставляє турбот учителям. Замолоду часто займається колекціонуванням фотографій артистів і музичних записів співаків. Петро по закінченні школи прагне продовжити утворення. У своїй спеціальності бореться за лідерство, і тому дуже ретельно ставиться до своєї професійної підготовки. У Петра є схильність до аналізу й систематизації, тому він може стати слідчим, математиком, інженером.

У виборі дружини не квапиться, довго перевіряє чи відповідає обраниця його ідеалу. Одна з основних вимог до дружини - це бути вірною, інші якості для Петра не настільки важливі. У ревнощах може бути нестриманим.

Дуже любить свою матір, і тому дружині Петра треба зважати на вплив свекрухи на вчинки чоловіка. Домашньою роботою займається час від часу. П'є небагато й рідко, в основному по святах.