Сьогодні іменини святкують Євтихій, Платонида, Ярема, Мефодій, Григорій, Павло, Севастян.

ЯРЕМА

Походить від давньо-єврейського ім’я Yirmoyahu — Ягве (Бог) піднесе; rum — бути високим.

Ярема прямолінійний і відкритий, має характер бійця. Хлопчик з цим іменем володіє дивовижною силою духу. У нього розвинене почуття обов'язку і відповідальності за близьких людей.

Власник цього імені не терпить легковажності, хоча в глибині душі може заздрити розкутості легковажних людей. У цілому спілкування з ним не представляє особливих труднощів — він практично завжди готовий прийти на допомогу, або хоча б поспівчувати.

ПРИВІТАННЯ

Хай добрий Ангел береже повік
Вогонь зорі, що долею зветься.
Життя, неначе вишитий рушник,
Багрянцем калиновим усміхнеться.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань!

ГРИГОРІЙ

Ім'я походить від давньогрецького слова, що означає "не сплячий".

Хлопчик Григорій намагається бути гарною дитиною. Але непосидючий характер постійно заважає йому бути спокійним. Відправившись гуляти, Григорій обов'язково повернеться зі збитими коліньми, забрудненим одягом. Особливо любить запускати човники в калюжах. З дівчатками не б'ється, але якщо вони починають дражнити його, то може їх і поколобродити.

З віком Григорій не втрачає підвищеної щиросердечної чутливості, легко уразливий. Намагається завжди бути приємним у будь-якім товаристві. Приділяє велику увагу одягу й зовнішньому вигляду. Приємний у спілкуванні. Григорій може освоїти будь-яку професію. Може стати водієм, інженером, фотографом. Йому не подобається, коли намагаються ним командувати. Григорій - запеклий уболівальник. Відвідує всі футбольні й хокейні матчі.

У дружини Григорій вибере звичайну жінку. Не буде ставити метою обов'язково знайти дружину, що має престижну спеціальність, що походить із забезпеченої сім'ї й володіє ефектною зовнішністю. Для нього важливо, щоб дружина була гарною господаркою, мала спокійний і рівний характер. Григорій любить домашній комфорт, добре підготовлене застілля.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров'я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

ПАВЛО

Павло - добра й чуйна дитина. Він з великим бажанням буде допомагати матері доглядати за молодшим братом або сестричкою. Ніколи не порушить заборон дорослих і буде переконувати своїх друзів не переступати рамки дозволеного. З віком у Павла ще більше виявиться здатність до співпереживання, співчуття.

Люди зможуть йому довірити свої таємниці. Павло схильний пофілософствувати й нерідко професію вибирає відповідно своєму спокійному характеру. Колеги по роботі будуть цінувати в Павлові працьовитість, надійність і здатність у будь-який момент прийти на виручку товаришеві. Виконує свою роботу так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба. Павло завжди скористається з можливості заробити додаткові гроші, але тільки якщо це не зажадає від нього порушення розміряного укладу життя. У характері Павла немає нічого занадто яскравого й видатного, і відносини з жінкою в нього, як правило, рівні й теплі.

Він не здатний на жагучі й бурхливі почуття. Надає допомогу дружині по будинку, велику увагу приділяє вихованню дітей. Воліє приймати гостей у себе, ніж ходити самому в гості. П'є Павло в міру, за столом не проявляє сильних емоцій.

ПРИВІТАННЯ 

Щоб Ваше здоров'я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде!