Сьогодні іменини святкують Георгій, Зосим, Марія, Йосип, Адріан, Яків, Єгор, Юрій, Микита, Федір

МАРІЯ

Ім'я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені - гірка, улюблена, уперта.

Маша - добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття - побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді носять імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов'язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття. Доросла Марія випромінює навколо себе тепло, пещення, увагу. Вона завжди готова допомогти людині, що потрапила в лихо. У шлюбі вірна, але, щоб відносини із чоловіком були більше теплими і щирими, необхідно мати в родині хоча б одну дитину. Марія - дуже віддана мати, віддає всю себе дітям. Діти відповідають їй взаємністю, завжди виступають на її боці.

У Марії гарні відносини зі свекрухою, якщо вона стара й немічна жінка, якщо ж вона здорова й не має потреби у турботі, то можливі складності. Важко переживає невірність чоловіка.

ПРИВІТАННЯ

В День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

ЙОСИП

Давньоєврейського походження, означає: збільшення, прибуток.

У раннім дитинстві Йосип буває дратівливий. Цьому хлопчикові важко догодити: то каша не та, то іграшка не така, яку він бачив у вітрині магазина. До шкільного віку ця якість непомітно минає. З Йосипів виростають покладливі, добрі, серцеві люди, чуйні на будь-яке лихо, завжди готові прийти на допомогу тим, хто бідує. Вони гарні чоловіки й батьки. Причому звичайно в Йосипа буває не менш двох дітей, яких він дуже любить і про яких невпинно піклується до кінця своїх днів. Хоча багато Йосипів в першому шлюбі нещасні - їм чомусь попадаються дружини з поганим характером. Другий шлюб, як правило, вдалий.

Найчастіше Йосипи працюють у мистецтві й у торгівлі. На старості років здобувають поліартрит.

У перекладі з давньоєврейської означає "Бог так помножить". У біблійний сказаннях відомий син патріарха Якова й Рахілі, якого брати із заздрості продали в Єгипет. Також ім'я Йосип носив заручений чоловік Пресвятої Діви Марії. Заступником іменинників є преподобний Йосип Волоцький. Він жив в XV столітті, навчався грамоті у Воздвиженському монастирі й був відомим полемістом.

Йосип Волоцький якийсь час був настоятелем обителі Пафнутія Боровського. Але через якийсь час залишив обитель і заснував знаменитий згодом Волоколамський монастир. Йосип Волоцький суворо викривав єретиків і вимагав їхньої страти. Також Йосип Волоцкий відомий як давньоруський книгар. Канонізований в XVI столітті.

ПРИВІТАННЯ

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

ЯКІВ

Ім'я являє собою російську форму від давньоєврейського імені Іаков, переклад якого в переносному значенні можна розуміти як "другий по народженню".

Яків з раннього дитинства демонструє практичність і ощадливість. Він повільно пристосовується до нової ситуації й нових людей, йому потрібен час, щоб ретельно все обміркувати. Віддає перевагу старим і перевіреним друзям. З особливою повагою ставиться до свого батька.

Вважає його головним зразком для наслідування. Любить читати пригодницькі й науково-фантастичні романи. Вибирає професію, зв'язану зі спокійною й ґрунтовною роботою. Може бути письменником, кравцем, пастухом.

Працьовитий і будь-яку справу намагається довести до логічного завершення. У важливих справах буде наполягати на своєму, але доводити справу до серйозних конфліктів не буде. Яків вибирає в дружини розумну й ділову жінку, що може створити будинку затишок і теплі відносини в сім'ї. У спілкуванні делікатний, м'який, постарається ніколи не нанести випадкову образу.

Яків не може відмовити людям у чомусь, тому його дружині треба вчасно втрутитися в події й перешкодити можливим негативним наслідкам. Яків любить свій будинок, любить приймати друзів. П'є в міру, віддає перевагу легким винам. Багато часу приділяє дітям.

ПРИВІТАННЯ

Щиро вітаю Тебе з Днем Ангела! Нехай цей день буде для Тебе справді глибоко радісним і наповненим Божою присутністю!

ЮРІЙ 

Це ім'я являє собою слов'янську форму імені Георгій, що означає "хлібороб".

Юрій - це спокійний, зосереджений на своєму внутрішньому світі чоловік. У дитинстві він любить дивитися на хмари, що пропливають по небу. Зворушливо ставиться до тварин, може підібрати бездомного собаку й доглядати за ним, Його зовнішній вигляд перебуває в протиріччі зі стриманим поводженням і філософським складом розуму. Жести, манера говорити відрізняються в Юрія деякою артистичністю. У школі й інституті вчиться добре, посидющий і наполегливий у досягненні поставленої мети. Успішно може працювати інженером, штукатуром, електриком, тренером. У колективі користується повагою товаришів по службі, але великі й шумні компанії воліє уникати.

Юрій не піклується про те, щоб звернути на себе увагу жінок. Вони самі звертають на нього увагу. Його природна артистичність відразу ж викликає в жінок розташування до нього. Юрій займає дещо пасивну позицію, і жінці доводиться брати ініціативу у свої руки.

У сімейному житті акуратний. Піклується про дітей, допомагає дружині по господарству. Дружина Юрія повинна вміти підтримувати рівні відносини зі свекрухою.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

МИКИТА

Давньогрецького походження: переможець.

Це чоловіки, які знають собі ціну. Вони егоїстичні й цілеспрямовані, вибирають собі мету, ідуть до неї прямим шляхом. Не люблять, щоб ними командували, вони наполегливі, уперті й одночасно, чутливі й уразливі. Зовні схожі на матір, характер же в них батьківський.

Сімейне життя їх складається важко, але, люблячи дітей, воліють не розводитися. Дуже віддані сини. У цих чоловіків талант від Бога. Вони лідери, щоправда, це не поширюється на сімейне життя. Друзів у них небагато, Микита позбавлений дипломатичності, не бажає ні до кого пристосовуватися й не терпить нічиєї переваги.

"Зимові" - складні в спілкуванні, сперечальники. Працьовиті, свої плани продумують до дріб'язків. Не терплять довгих розмов по телефону. "Літнім" не дуже щастить в шлюбі, але вони терплячі. Люблять тварин, часто тримають у будинку собаку. Люблять їздити у відрядження й водити свій автомобіль (але не ремонтувати його). Турботливі сини.

ПРИВІТАННЯ

Бажаю неймовірної радості в твій День ангела, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

ФЕДІР 

Ім'я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він ніколи не виступає ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. На роботі Федір перебуває на гарному рахунку. Він надійний і докладний. З колегами доброзичливий, у конфлікти не вступає, але відносини обмежуються в основному службовими справами. Після роботи поспішає додому, відмовляючись піти з товаришами по службі випити кружку пива.

У Федора "золоті руки', уміє робити по будинку майже все. Якщо у Федора є машина, то вона в нього завжди буде в повному порядку.

Федір у відносинах з жінками не любить поспіху. Перш ніж запропонувати руку й серце, він повинен переконатися, що вибір його правильний і шлюбні відносини зв'яжуть їх на все життя.

Жінки, що звикли до постійних шанувальників і гарячих визнань, ніколи не зацікавлять його. Випадкові зв'язки в шлюбі малоймовірні. Теща поважає Федора, зважає на його думку.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю з Днем ангела! Бажаю завжди знаходити спільну мову з своїм ангелочком! Щоб він тобі завжди і у всьому допомагав, а ти в свою чергу не заставляв його за тебе червоніти!