Сьогодні іменини святкують Веніамін, Інокентій, Ганна, Іпатій, Акакій, Аполлінарій, Влас, Яків

ГАННА

Ім'я має давньоєврейське походження й означає "благодать".

У Ганні з раннього дитинства проявляється її головна якість - доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, щенятами, пташками. Граючи зі своїми ляльками, поводиться з ними, як з молодшими дітьми. У більш старшому віці вона здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутний стан.

Допоможе старенькій сусідці з купівлями й у роботах в будинку. Турботи рідних і близьких їй людей стають і її турботами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Ганна не ображається. Ганна нерідко має привабливу зовнішність, вона артистична. Уміє шити й красиво одягатися. Не виносить неохайності й неохайності. Ганні більше підходить по духу робота, пов'язана з людьми. Вона цілком може бути сестрою милосердя, учителькою, вихователем. Віддає себе роботі повністю, не побиваючись при цьому про матеріальну сторону справи.

Аня здатна полюбити людину хвору, що п'є або невдаху. При цьому вона ніколи не буде шкодувати про свій вибір. Вона безмовно буде нести свій хрест протягом всього , життя прагнучи допомогти нещасній людині. Буде намагатися розбудити в ньому спрагу життя й прагнення до боротьби за місце під сонцем.

Ганна - вірна й віддана дружина, але зрад не переносить. Якщо зіштовхується із брутальністю й хамством, то замикається в собі й терпляче чекає кращих часів. Випробування самотністю, пов'язане з можливим розлученням, для Ганни не завжди переважніше потоптаного достоїнства.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю з Днем ангела. Нехай Ваш ангел просвічує Вас на всяк час, зберігає від усього злого і заохочує на добрі справи.

ЯКІВ 

Ім'я являє собою російську форму від давньоєврейського імені Іаков, переклад якого в переносному значенні можна розуміти як "другий по народженню".

Яків з раннього дитинства демонструє практичність і ощадливість. Він повільно пристосовується до нової ситуації й нових людей, йому потрібен час, щоб ретельно все обміркувати. Віддає перевагу старим і перевіреним друзям. З особливою повагою ставиться до свого батька.

Вважає його головним зразком для наслідування. Любить читати пригодницькі й науково-фантастичні романи. Вибирає професію, зв'язану зі спокійною й ґрунтовною роботою. Може бути письменником, кравцем, пастухом.

Працьовитий і будь-яку справу намагається довести до логічного завершення. У важливих справах буде наполягати на своєму, але доводити справу до серйозних конфліктів не буде. Яків вибирає в дружини розумну й ділову жінку, що може створити будинку затишок і теплі відносини в сім'ї. У спілкуванні делікатний, м'який, постарається ніколи не нанести випадкову образу.

Яків не може відмовити людям у чомусь, тому його дружині треба вчасно втрутитися в події й перешкодити можливим негативним наслідкам. Яків любить свій будинок, любить приймати друзів. П'є в міру, віддає перевагу легким винам. Багато часу приділяє дітям.

ПРИВІТАННЯ

В цей радісний для нас день саме ти є іменинником. Ми хочемо побажати тобі, щоб твій найкращий друг приходив до тебе як можна рідше, оскільки друзі, як відомо, пізнаються в біді. Так от, ми бажаємо тобі якомога менше бід і неприємностей, щоб у твого ангела-хранителя майже не було роботи. А ще бажаємо тобі радості і щастя, здоров'я та успіхів на шляху, нехай завжди над твоєю головою світить сонечко, а за спиною стоїть маленький помічник!