Сьогодні іменини святкують Віктор,Олександр, Іван, Роман, Денис та Павло.

ВІКТОР 

Ім'я походить від латинського слова "Віктор", що означає "переможець".

Віктор - довірливий хлопчик, вірить усьому, що говорять йому дорослі. Довідавшись про обман, він сильно засмучується, Віктор не злопам'ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.

Можна намагатися змусити Віктора займатися музикою, наприклад, навчати грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з Віктора вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди викликають у нього більше почуттів і емоцій, ніж абстрактні музичні образи.

Ставши дорослим, Віктор буде вибирати професію, більше пов'язану із чимсь конкретним і відчутним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, домогтися успіхів у стрілянині з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то швидше за все він віддасть перевагу графіці. Віктор - борець за справедливість. Довідавшись про поганий вчинок рідних або близьких, буде довго волати до їхньої совісті й розсудливості. Для шлюбу Віктор має такі необхідні якості як терпіння, обґрунтованість, неквапливість, здатність займатися кропіткою й монотонною працею. Він здатний виконати будинку будь-яку роботу - від лагодження крана до миття посуду.

Якщо дружина намагається командувати ним, то він ставиться до цього поблажливо й не намагається робити із цього проблему. У Віктора сильно розвинене почуття обов'язку. Віктор - хороший, але строгий батько. Його дітям доведеться постійно дотримуватися складеного розпорядку дня й виконувати всі заплановані справи.

ПРИВІТАННЯ 

Щиро вітаю Тебе з Днем Ангела! Нехай цей день буде для Тебе справді глибоко радісним і наповненим Божою присутністю!

ОЛЕКСАНДР

Ім'я походить від грецьких слів, "алекс" - захисник і "андрос" - чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здатних людей, довіряючи їм найбільш складні справи. Мають репутацію справедливих людей. Одне з уразливих місць Сашка - слабість до вина. У стані сп'яніння втрачають над собою контроль, починають хизуватися й прагнуть випередити партнерів по застіллю. Але деякі серйозні події в житті рідних і близьких можуть назавжди відвернути Сашка від захоплення спиртним.

У спілкуванні з жінками Олександр намагається не забувати жодної дрібнички - допомогти одягти пальто, подарувати букет квітів, особливо ретельно поголитися перед побаченням, наговорити якнайбільше компліментів - все це стає в нього звичкою. Але найщиріші компліменти не варто приймати занадто серйозно, такий прояв почуттів очікує й інших жінок.

Народжені влітку Олександри особливо сильно люблять дітей, як своїх, так і чужих. Народжені іншої пори року у відносинах з дітьми більше стримані.

Складними натурами є Олександри по батькові Миколайович, Владиславович, Дмитрович, Олегович, Борисович, Семенович.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

ІВАН

Це ім'я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає "Яхве (Бог) змилостивився, помилував".

Хлопчики з таким розповсюдженим ім'ям можуть мати самий різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, можуть бути непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе сполучення найрізноманітніших якостей: сили й слабості, добра й жорстокості, ніжності й гніву

Мають надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани зустрічаються серед людей самих різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті назустріч усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишаються осторонь. Жінці, що вирішила зв'язати свою долю з Іваном, треба пам'ятати, що її буде чекати відчайдушне життя. Будинок завжди буде відкритий, вервечка гостей ніколи не буде перериватися.

Іван довірливий і чуйний. Він гнучкий, але може бути й упертим, якщо справа торкнеться його кревних інтересів. Дорожить шлюбом, але може захопитися однієї з подружок дружини.

Не ревнивий. Але на залицяння за своєю дружиною може відреагувати непередбаченим чином. У домашнім господарстві роботу ділить на чоловічу й жіночу й свою частину справ виконує без нагадувань. Діти дуже люблять батьків, що носять ім'я Іван.

ПРИВІТАННЯ

У цей радісний для мене день саме ти є іменинником. Я хочу побажати тобі, щоб твій найкращий друг приходив до тебе як можна рідше, оскільки друзі, як відомо, пізнаються в біді. Так от, бажаю тобі якомога менше неприємностей, щоб у твого ангела-хранителя майже не було роботи. А ще бажаю тобі радості й щастя, здоров'я та успіхів на шляху, нехай завжди над твоєю головою світить сонечко, а за спиною стоїть маленький помічник!

РОМАН

Ім'я походить від латинського слова "романус", що означає "римський, римлянин".

У дитинстві Роман часто хворіє, можливі навіть небажані ускладнення, тому батькам необхідно стежити за здоров'ям хлопчика. У зв'язку із частими пропусками занять у Романа можуть кепсько йти справи в школі, тут теж йому може знадобитися допомога.

Роман не терпить у житті однаковості. Він раптово може перервати навчання в інституті й піти працювати. Чимсь захопившись, він загоряється й намагається захопити своєю витівкою інших. Легко закохується. Не відчуває ніяких докорів совісті при зміні своїх обраниць. Буде довго шукати свій ідеал, поки не знайде ту, котра готова повністю присвятити своє життя йому. Не обов'язково, що, зустрівши таку жінку, Роман буде зразковим чоловіком.

Перший час сімейне життя серйозно буде ускладнене його тягою до розмаїтості відносин, неможливістю зосередитися на одній справі й довести її до кінця.

З появою в сім'ї дітей робиться розсудливим і стає гарним батьком. У сім'ї воліє бути лідером. Але без зайвого диктату. Він охоче допомагає по господарству. Уміє розвеселити навколишніх.

ПРИВІТАННЯ

Бажаю неймовірної радості в твій День ангела, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

ДЕНИС

Це ім'я походить від давньогрецького імені Діонісіос. У міфології Древньої Греції Дионіс - бог природи й вина.

Денис росте дуже товариським хлопчиком. Його кращими друзями стають не тільки діти в окрузі, але й сусідські собаки, яких він по дорозі в школу підгодовує бутербродами. Непогано було б купити хлопчикові щеня. Це допомогло б виховувати такі якості, як обов'язковість, працьовитість, дбайливість. У школі вчиться добре, але може одержувати зауваження від учителів за неспокійне поводження. Денис стає посидющою й акуратною людиною, не позбавленим здібностей. Легко переборює всілякі складності в житті. Часто йому посміхається фортуна. Може виграти велику суму в лотерею. Денис із дитинства на все життя запеклий колекціонер. Не боїться кропіткої роботи. Принциповий. Часто нав'язує свої ідеї навколишнім.

Перший шлюб у Дениса може скластися невдало. Дружина часто вступає в конфлікт із його батьками. Із цієї причини молодій сім'ї краще жити окремо. При виборі супутниці життя може в першу чергу керуватися корисливими мотивами. Добре знає ціну грошам.

ПРИВІТАННЯ

Іменини – це свято душі і тепла, яке зберігається в серці людини все життя. Це свято ангела, який оберігає тебе з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе як можна менше неприємностей і бід.

ПАВЛО

Павло - добра й чуйна дитина. Він з великим бажанням буде допомагати матері доглядати за молодшим братом або сестричкою. Ніколи не порушить заборон дорослих і буде переконувати своїх друзів не переступати рамки дозволеного. З віком у Павла ще більше виявиться здатність до співпереживання, співчуття.

Люди зможуть йому довірити свої таємниці. Павло схильний пофілософствувати й нерідко професію вибирає відповідно своєму спокійному характеру. Колеги по роботі будуть цінувати в Павлові працьовитість, надійність і здатність у будь-який момент прийти на виручку товаришеві. Виконує свою роботу так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба. Павло завжди скористається з можливості заробити додаткові гроші, але тільки якщо це не зажадає від нього порушення розміряного укладу життя. У характері Павла немає нічого занадто яскравого й видатного, і відносини з жінкою в нього, як правило, рівні й теплі.

Він не здатний на жагучі й бурхливі почуття. Надає допомогу дружині по будинку, велику увагу приділяє вихованню дітей. Воліє приймати гостей у себе, ніж ходити самому в гості. П'є Павло в міру, за столом не проявляє сильних емоцій.

ПРИВІТАННЯ

З Днем Ангела тебе, бажаю тобі ніколи не здаватися. Нехай твій Ангел Охоронець допомагає тобі летіти … коли твої крила опускаються вниз!