Сьогодні іменини святкують Денис та Олександр.

ДЕНИС

Це ім'я походить від давньогрецького імені Діонісіос. У міфології Древньої Греції Дионіс - бог природи й вина.

Денис росте дуже товариським хлопчиком. Його кращими друзями стають не тільки діти в окрузі, але й сусідські собаки, яких він по дорозі в школу підгодовує бутербродами. Непогано було б купити хлопчикові щеня. Це допомогло б виховувати такі якості, як обов'язковість, працьовитість, дбайливість. У школі вчиться добре, але може одержувати зауваження від учителів за неспокійне поводження. Денис стає посидющою й акуратною людиною, не позбавленим здібностей. Легко переборює всілякі складності в житті. Часто йому посміхається фортуна. Може виграти велику суму в лотерею. Денис із дитинства на все життя запеклий колекціонер. Не боїться кропіткої роботи. Принциповий. Часто нав'язує свої ідеї навколишнім.

Перший шлюб у Дениса може скластися невдало. Дружина часто вступає в конфлікт із його батьками. Із цієї причини молодій сім'ї краще жити окремо. При виборі супутниці життя може в першу чергу керуватися корисливими мотивами. Добре знає ціну грошам.

ПРИВІТАННЯ

У цей святковий день приймай найкращі побажання
Душевного тепла, добра, краси й любові,
А ще – нехай здійсняться сподівання,
Щоб рідні та близькі були здорові.
Ти з Ангелом Хранителем своїм
Дружи всім серцем, довіряй секрети,
І вір в дива чудесні разом з ним,
Так не потрапиш ти у злі тенета!

ОЛЕКСАНДР

Ім'я походить від грецьких слів, "алекс" - захисник і "андрос" - чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здатних людей, довіряючи їм найбільш складні справи. Мають репутацію справедливих людей. Одне з уразливих місць Сашка - слабість до вина. У стані сп'яніння втрачають над собою контроль, починають хизуватися й прагнуть випередити партнерів по застіллю. Але деякі серйозні події в житті рідних і близьких можуть назавжди відвернути Сашка від захоплення спиртним.

У спілкуванні з жінками Олександр намагається не забувати жодної дрібнички - допомогти одягти пальто, подарувати букет квітів, особливо ретельно поголитися перед побаченням, наговорити якнайбільше компліментів - все це стає в нього звичкою. Але найщиріші компліменти не варто приймати занадто серйозно, такий прояв почуттів очікує й інших жінок.

Народжені влітку Олександри особливо сильно люблять дітей, як своїх, так і чужих. Народжені іншої пори року у відносинах з дітьми більше стримані.

ПРИВІТАННЯ 

Чого побажати людині,
У якої щасливе життя,
Яка святкує вже нині
День свого Ангела?
У тебе здоров'я хороше,
До серця любов прийшла,
В кишенях завжди є гроші,
Сум-біда від тебе пішла.
Тож бажаю тобі я сьогодні:
Збережи цей душевний стан,
Нехай будуть у тебе ще сотні
Приємних див, днів та свят.