фото ілюстративне
Реалізація проєкту «Велике будівництво» буде продовжена, але з дотриманням усіх заходів безпеки працівників в умовах карантину.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час селекторної наради з головами обласних державних адміністрацій.

«Велике будівництво» – це спільний проєкт Президента та уряду України, який передбачає спорудження доріг та інфраструктурних об’єктів по всій країні.

Віталій Коваль нагадав, що цьогоріч на Рівне нщині планується будівництво або реконструкція 73 км доріг, 5 шкіл, 5 дитсадків, 5 стадіонів та 7 приймальних відділень в опорних лікарнях.

«Погоджуюсь з Президентом, що навіть маючи такий серйозний виклик, як пандемія, ми не вправі зупинити країну. Тому національний проєкт продовжує свою роботу і на Рівне нщині . При цьому важливо вживати усіх заходів безпеки при будівництві з метою протидії поширенню коронавірусу», - наголосив голова Рівне нської ОДА Віталій Коваль.

Кошти спрямують на будівництво Озерецької школи, що у Володимирецькому районі. Реконструюють Дубровицький НВК, Малівську школу Демидівського району, Корнинський та Жобринський навчальні заклади Рівне нського району.

Щодо дитячих садків, то будівництво передбачається в Березному, а реконструкція – в селах Горбаків Гощанського, Новоукраїнка Млинівського, Переброди Дубровицького районів та у смт Клесів, що на Сарненщині.

Щодо об'єктів спортивної інфраструктури – будівництво спорткомплексу в Сарнах, спортивно-оздоровчого комплексу в Дубровиці та культурно-спортивного закладу в селі Бродниця Зарічненського району. Також планується реконструкція басейну в Дубні та стадіону «Колос» у Костополі.

Окрім цього, для Рівне нської області затверджено реконструкцію та укомплектування 7-ми приймальних відділень в опорних лікарнях. До переліку віднесли обласну клінічну лікарню, міські лікарні у Рівному та Дубні, Сарненську, Березнівську, Володимирецьку та Рокитнівську центральні районні лікарні.

Нагадаємо, у 2020 році на «Велике будівництво» на Рівне нщині планують спрямувати 210 млн грн. Залучатимуть кошти із державного, обласного, районного та місцевого бюджетів.

Читайте також: Як працює пропускний режим у Вараші