Сьогодні іменини святкують Григорій, Марія та Семен.

ГРИГОРІЙ

Ім'я походить від давньогрецького слова, що означає "не сплячий".

Хлопчик Григорій намагається бути гарною дитиною. Але непосидючий характер постійно заважає йому бути спокійним. Відправившись гуляти, Григорій обов'язково повернеться зі збитими коліньми, забрудненим одягом. Особливо любить запускати човники в калюжах. З дівчатками не б'ється, але якщо вони починають дражнити його, то може їх і поколобродити.

З віком Григорій не втрачає підвищеної щиросердечної чутливості, легко уразливий. Намагається завжди бути приємним у будь-якім товаристві. Приділяє велику увагу одягу й зовнішньому вигляду. Приємний у спілкуванні. Григорій може освоїти будь-яку професію. Може стати водієм, інженером, фотографом. Йому не подобається, коли намагаються ним командувати. Григорій - запеклий уболівальник. Відвідує всі футбольні й хокейні матчі.

У дружини Григорій вибере звичайну жінку. Не буде ставити метою обов'язково знайти дружину, що має престижну спеціальність, що походить із забезпеченої сім'ї й володіє ефектною зовнішністю. Для нього важливо, щоб дружина була гарною господаркою, мала спокійний і рівний характер. Григорій любить домашній комфорт, добре підготовлене застілля.

ПРИВІТАННЯ

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

МАРІЯ

Ім'я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені - гірка, улюблена, уперта.

Маша - добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття - побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді носять імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов'язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття. Доросла Марія випромінює навколо себе тепло, пещення, увагу. Вона завжди готова допомогти людині, що потрапила в лихо. У шлюбі вірна, але, щоб відносини із чоловіком були більше теплими і щирими, необхідно мати в родині хоча б одну дитину. Марія - дуже віддана мати, віддає всю себе дітям. Діти відповідають їй взаємністю, завжди виступають на її боці.

У Марії гарні відносини зі свекрухою, якщо вона стара й немічна жінка, якщо ж вона здорова й не має потреби у турботі, то можливі складності. Важко переживає невірність чоловіка.

ПРИВІТАННЯ

Вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

СЕМЕН 

Ім'я має давньоєврейське походження й означає "почутий Богом у молитві".

Зовні Семен більше схожий на матір, ніж на батька. Він також успадковує й багато рис характеру, властивих матері. Він добрий, м'який і незлобивий.

Семен буде гарним другом, що завжди прийде допомогти у важку хвилину, близько до серця прийме чуже лихо. Серед Семенів багато обдарованих людей, із задатками талановитої особистості. Володіючи силою волі, вони домагаються значних успіхів у житті. Семени серйозно ставляться до вибраної професії. Працьовиті, наполегливі, мають пробивні здатності. Серед Семенів багато лікарів, музикантів, інженерів, адміністраторів.

Семен постійно перебуває у вирі складних справ, але не відмахується й від "дрібничок", не вважає їх невартими своєї персони. Не забуде поздоровити товариша із днем народження й вручити йому хоча б невеликий подарунок. Допоможе в рішенні якої-небудь побутової проблеми або дасть пораду, до кого ще можна звернутися.

У шлюбі Семени - зразкові чоловіки. У дружин не виникає з ними ніяких проблем. Вони господарські, надають допомогу по будинку, займаються покупкою продуктів. Семени краще за своїх дружин орієнтуються в економічному становищі сім'ї. На цьому ґрунті можуть виникати конфлікти, якщо Семенові трапиться вперта й надмірно принципова дружина.

ПРИВІТАННЯ

Бажаю неймовірної радості в твій День ангела, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!