Сьогодні День ангела святкують Іван, Юрій та Олексій.

ІВАН

Це ім'я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає "Яхве (Бог) змилостивився, помилував".

Хлопчики з таким розповсюдженим ім'ям можуть мати самий різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, можуть бути непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе сполучення найрізноманітніших якостей: сили й слабості, добра й жорстокості, ніжності й гніву

Мають надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани зустрічаються серед людей самих різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті назустріч усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишаються осторонь. Жінці, що вирішила зв'язати свою долю з Іваном, треба пам'ятати, що її буде чекати відчайдушне життя. Будинок завжди буде відкритий, вервечка гостей ніколи не буде перериватися.

Іван довірливий і чуйний. Він гнучкий, але може бути й упертим, якщо справа торкнеться його кревних інтересів. Дорожить шлюбом, але може захопитися однієї з подружок дружини.

Не ревнивий. Але на залицяння за своєю дружиною може відреагувати непередбаченим чином. У домашнім господарстві роботу ділить на чоловічу й жіночу й свою частину справ виконує без нагадувань. Діти дуже люблять батьків, що носять ім'я Іван.

ПРИВІТАННЯ

Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде

ЮРІЙ

Це ім'я являє собою слов'янську форму імені Георгій, що означає "хлібороб".

Юрій - це спокійний, зосереджений на своєму внутрішньому світі чоловік. У дитинстві він любить дивитися на хмари, що пропливають по небу. Зворушливо ставиться до тварин, може підібрати бездомного собаку й доглядати за ним, Його зовнішній вигляд перебуває в протиріччі зі стриманим поводженням і філософським складом розуму. Жести, манера говорити відрізняються в Юрія деякою артистичністю. У школі й інституті вчиться добре, посидющий і наполегливий у досягненні поставленої мети. Успішно може працювати інженером, штукатуром, електриком, тренером. У колективі користується повагою товаришів по службі, але великі й шумні компанії воліє уникати.

Юрій не піклується про те, щоб звернути на себе увагу жінок. Вони самі звертають на нього увагу. Його природна артистичність відразу ж викликає в жінок розташування до нього. Юрій займає дещо пасивну позицію, і жінці доводиться брати ініціативу у свої руки.

У сімейному житті акуратний. Піклується про дітей, допомагає дружині по господарству. Дружина Юрія повинна вміти підтримувати рівні відносини зі свекрухою.

ПРИВІТАННЯ

Вітаючи Тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з Тобою
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий Ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм Тобі дарує.

ОЛЕКСІЙ

Ім'я походить від давньогрецького слова "алекс", що означає "захищати".

Це ім'я дасть синові спокійна й тиха жінка. Хоча із самого дитинства Олексій дуже прив'язаний до матері й багато в чому схожий на неї, однак відразу ж починає відчувати себе захисником матері, а в більше дійшлий вік може стати захисником і для інших жінок. Олексій воліє бути людиною справи й менше займатися розмовами. У дитинстві він звичайно не є заводилою, але його думка має часом вирішальне значення. Дорослий Олексій старанний у будь-якій справі, якою займається, і із задоволенням робить навіть кропітку роботу. Він завжди прагне до досконалості й домагається успіхів у будь-якій справі - виробництві, науці, спорті, бізнесі. Олексій не позбавлений честолюбства й завдяки цьому домагається гарного положення в суспільстві.

Олексій-індивідуальність із яскраво вираженими творчими здібностями й завдяки їм він може домогтися значних досягнень у живописі, літературі, театрі, завдяки своїй тонкій інтуїції Олексій може домогтися успіхів у точних науках.

У сім'ї Олексій спокійний, турботливий, працьовитий. Уступає в дрібницях дружині й тещі, але в серйозних питаннях все-таки намагається відстояти свою точку зору й переконати близьких у своїй правоті. У жінці особливо цінує акуратність і охайність. Через неохайний вигляд дружини не буде влаштовувати сцен, але дасть зрозуміти, що йому це неприємно.

Якщо дружина конфліктує з навколишніми, то Олексій намагається бути на її стороні й допомогти своєю порадою й участю. Олексій завжди вірний чоловік, а от дружина іноді може скористатися зайвою довірливістю Олексія.

На все життя Олексій зберігає щиру прихильність до своїх батьків. З любов'ю відноситься й до своїх дітей.

ПРИВІТАННЯ

Мій Ангелику маленький,
Бережи моє серденько:
Не пусти гріха до нього,
Щоб не скривдив я нікого.
Щоб не стало в серці темно –
Покажи, як бути чемним!