Під час карантину в Україні ввели заборону на роботу торгових закладів та ринків. Вчора наші журналісти розповідали про ринок у Здолбунові, який продовжував свою діяльність. Сьогодні глядачі телеканалу "Рівне 1" повідомили нам на гарячу лінію про те, що торговий пасаж у мікрорайоні "Боярка" працює.

Рівне . Торговий пасаж "Дубенський", що на Мікрорайоні Боярка. Торговці продовжують працювати. Продають продукти харчування. Запаслися рукавичками і пов'язками. Запевняють змінюють через кожні дві години.

Ну що ж робити - їсти треба. Я розумію, що страшна йде хвороба, але людям то їсти треба.

З покупцями спілкуються на відстані і радять тримати дистанцію.

У нас є дозвіл від управління торгівлі, - говорить адміністратор Оксана Морозова. 

Однак вже сьогодні на засіданні комісії ТЕБ і НС вирішили закрити Торговий пасаж "Дубенський".

Від сьогоднішнього дня рішенням комісії ТЕС і НС він не працює. Вже дирекція повідомлена цього пасажу. І буде з сьогоднішнього дня він закритий. Чому так проводилася торгівля? Тому що він підпадав під категорію супермаркету по документах, тому що там знаходиться і аптека і засоби особистої гігієни. Зважаючи на те, що там знаходяться також різні відділи тим яким заборонено рішенням комісії торгівля, ми вирішили від сьогоднішнього дня його закрити, - розповів речник міського голови Рівного Микола Прокопчук.

Нагадаємо, за порушення режиму карантину штраф від 17 тисяч гривень до 51 тисячі гривень. Тож бережіть своє здоров'я та ваших близьких. Не створюйте небезпечних ситуацій, які можуть призвести до поширенню небезпечного вірусу.  

Дивіться також: в Україні карантин, а у Здолбунові на ринку досі торгують