Однокупольна, хрестоподібна, з п'ятьма главами та дзвіницею, яка має сім дзвонів - саме такі старовинні церкви притаманні Поліському краю. Один з таких храмів є у Володимирці, що на Рівненщині. Успенській церкві майже 150 років, і вона досі зберегла традиційну атмосферу старовинних храмів.

Дерев'яні церкви в Україні є важливими духовними осередками та унікальними архітектурними пам'ятками. На Полісся досі збереглися храми - особливого стилю, яким більше ста років. Одна з таких пам'яток - Успенська церква, яка знаходиться у Володимирці, що на Рівне нщині .

Храм дерев’яний, однокупольний, з п’ятьма главами. Дзвіниця має сім дзвонів. Варто додати, що Полісся завжди мало в церковній архітектурі свій неповторний стиль. Одна з таких - Свято-Успенська церква. Виконана традиційно в блакитній гаммі.

Саме під час Великого посту віряни все більше відвідують храми. Адже, під час посту віряни, через стриманість душі й тіла, через спілкування з Богом у молитві, прагнуть змінити своє духовного життя на краще.

Дивіться також: як на Поліссі колись пісні вареники готували?