Юрій Вірт
Виконавчий комітет Української асоціації футболу прийняв рішення щодо призупинення всіх змагань на території країни.

Виконком УАФ прийняв рішення призупинити проведення всіх змагань УПЛ, Кубку України, U-21 та U-19 УПЛ, ПФЛ, вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд та Екстра-ліги, Кубку України з футзалу, ДЮФЛ, футзальних дитячо-юнацьких змагань та змагань серед дівочих команд у всіх вікових категоріях, усіх змагань з футболу та футзалу обласного, районного та міського рівня.

Як розповів головний тренер НК «Верес» Юрій Вірт, гравці команди і тренерський штаб на карантині:

- Ми повернулись зі зборів в Туреччині в неділю. Попередньо планувалось, що футболісти отримають два дні вихідних і зберуться на базі, але обставини внесли свої корективи. У зв’язку з карантином, було вирішено, щоб футболісти залишались вдома. Життя і здоров’я - понад усе. Ми, як свідомі люди маємо дотримуватись правил і дбати про безпеку наших громадян.

За словами головного тренера, наразі всі футболісти вдома. За інструкцією тренерського штабу, мають індивідуально підтримувати фізичну форму.

За попереднім рішенням гравці «Вереса» будуть на карантині до 3 квітня. Якщо ситуація не зміниться і не будуть продовжені обмежувальні заходи у зв’язку з загрозою поширення коронавірусу.

Читайте також: ТОП-5 найскандальніших футболістів та тренерів Вереса