НК Верес
Пресслужба Народного Клубу "Верес" пропонує переглянути статистику найскандальніших учасників команди.

5 ВАСИЛЬ КОБІН

Футболіст практично відразу зіпсував стосунки з вболівальниками. Після одного з матчів Василь не став підходити до вболівальницького сектору рівнян і відразу попрямував до підтрибунного приміщення, що не сподобалося вболівальникам. Ті не стали стримувати емоції та відповідно відреагували у бік футболіста Той повернувся і почав щось кричати у бік трибун. Згодом, клуб виступив з офіційною заявою та засудив поведінку футболіста.

4 СЕРГІЙ ЧЕБОТАРЬОВ

Єдиний футболіст у нашому ТОПі, який не провів жодного матчу за «Верес». На початку 2019 року «Верес» оголосив про підписання контракту з півзахисником Сергієм Чеботарьовим. Згодом виявилося, що футболіст грав у чемпіонаті анексованого Криму і клуб розірвав з ним контракт. У клубі заявили, що футболіст приховав цю інформацію під час підписання контракту.

3 АНТОН КОТЛЯР

Влітку 2018 року Антон потрапив у скандал. Будучи у нетверезому стані, футболіст у компанії ще двох одноклубників побив таксиста. Принаймі, так стверджував потерпілий. Футболісти цю версію спростовували та згодом отримали шанс реабілітуватися. Пройшло не так багато часу і з ініціативи тренерського штабу Котляра звільнили з клубу за повторне порушення режиму на базі команди.

2 ІГОР НОСАРЄВ

Грав у команді Олега Луткова у 2015 році. Наприкінці року, після завершення засідання Наглядової ради, Носарєв на підвищених тонах сперечався з одним із вболівальників щодо звільнення Олега Луткова, після чого наніс йому удар у живіт. У клубі відреагували миттєво та розірвали контракт з футболістом.

ВОЛОДИМИР МАЗЯР

Мазяр давав результат, а команда під його керівництвом показувала хорошу гру. Проте, він рідко стримував емоції та підбирав слова під час матчів та тренувань. Про це часто розповідали самі футболісти. Після одного з матчів Мазяр ледь не побився з Яремою Кавацівим. Міг нагрубити вболівальникам, які після невдалого матчу просили зробити спільне фото. Немало розмов було і про проблеми з алкоголем та боргами тренера. Згадується публічний конфлікт з Юрієм Віртом, який був помічником Мазяра, а згодом зайняв його місце після звільнення. Та і звільнення тренера з «Вереса», як ви пам'ятаєте, було не таким простим. 

Читайте також: Верес повернувся з Туреччини