Наталія Мельничук працює у рівненському НВК №19 - 24 роки. Спершу викладала образотворче мистецтво, а тепер навчає дітей у початкових класах. Та окрім освітньої діяльності жінка прикрашає стіни школи.

В учнів весняні канікули. А у порожньому класі Рівне нського НВК №19 за перевіркою зошитів, вчителька початкових класів Наталія Мельничук. Вона ж переможниця обласного туру конкурсу "Учитель року - 2020".

Було драйвово на кожному етапі. Два дні у нас проходив конкурс. Два дні ми змагалися.

І серед 14-ти конкурсантів - саме Наталію Мельничук визнали найкращою. Жінка працює вчителькою 24 роки. З них 9 років - у початкових класах. До кожного уроку готується ретельно.

Якби ми не бачили результат, якби ми не керувалися, наприклад якимись там власними принципами - любові до дітей, вміння комунікувати, хотіти з ними спілкуватися, бачити від них якийсь реверс такий, то можливо ця мотивація, її можливо і не було б.

Ледь не всі стіни у НВК №19 прикрашені малюнками пані Наталії.

Все, що я роблю, все йде через призму мого творчого сприйняття. І коли в школі мені, наприклад пропонують оформити якийсь коридор чи дати пораду стосовно оформлення кабінету - я це дуже полюбляю.

Шкільний кабінет Наталії теж відрізняється від інших. Адже тут майже все зроблене її руками.

На вихідних - я мама. А з понеділка по п'ятницю я вчитель-мама. Особливо, коли після таких довгих тижнів, коли мама в школі, а діти вдома, то хочеться їх чимось таким побалувати чимось смачненьким, то зазвичай зміна виду діяльності теж для мене відпочинок.

Нині ж жінка набирається сил і готується до всеукраїнського етапу конкурсу "Учитель року". Каже, для неї це ще один крок до саморозвитку і можливість покращити свої професійні навички. 

Дивіться також: "Учитель року" з Рівного навчає дітей за допомогою мобільних телефонів