З ним вітаються на кожному кроці, роблять селфі, а ще щохвилини чекають на нове Stories у його istagram-сторінці. У свої 21 Роман Крамарський має десятки тисяч фанів. А все завдяки відео, у яких він знімається та виставляє у соціальних мережах. До прикладу, на 8 березня хлопець у центрі Рівного дарував перехожим жінкам та дівчатам квіти. Це відео на сторінці телеканалу Рівне 1 переглянуло півмільйона глядачів. Чим ще дивує 21-річний Роман своїх підписників та й взагалі пересічних людей, що вони ладні бігти з іншого кінця міста лише після перегляду одного його Stories.

Переддень до 8 березня цей хлопець зробив яскравим. В центрі міста зустрічав водіїв та перехожих з оригінальною табличкою в руках "Та купи вже їй ті тюльпани". Водії усміхалися і сигналили у відповідь.

Я спочатку тримав так, а їхала патрульна поліція - позитивно відреагували. Усміхалися і я різко перевернув ну і от.

А вже на наступний день, ті кому не подарували тюльпанчик - отримали його від "весняного Ромашки". Так назвав себе хлопець у ролику.

30 тюльпанів розійшлися як пиріжки на ринку. Дівчата усміхалися і обіймали хлопця. За два дні відео набрало понад півмільйона переглядів. Зараз на вулиці його впізнають ледь не на кожному кроці. Хлопець каже - "це все через шапку".

Це унікальна шапка. Вона одна така на Україні, тому що я її купив на секонхенді. За стільки часу вона стала для мене талісманом. Просто виручає. Щастить. Фортить.

Ідеї для відео вигадує разом з товаришем Дмитром. Він ж і знімає і монтує. Потім розміщують і соціальній мережі Instagram.

Ну бувають різні штуки. Приховано, то трошки складно, тому що люди от тільки вони бачать камеру, вони реагують зовсім по-іншому. Через це десь доводиться ховатись, так само на ньому ховати мікрофон, щоб цей звук був нормальний, - розповідає Дмитро.

Вперше 21-річний Роман виліз на огорожу в центрі Рівного - тиждень тому.

Перший надпис : "Якщо все дістало - побібікай". Як люди реагували? Люди прекрасно реагували. Всі бібікали, всі сигналили. Всім подобалось. Позитивна реакція в більшості. Звичайно є хейтери, які казали "о, безробітній". Але ми хотіли тільки посмішку".

Такі відео хлопці планують знімати щосуботи. Кожного разу придумуватимуть нові надписи на табличках.

Спочатку можливо, коли починали це створювати, то це було заради контенту. Вже коли перейшли на більш такий позитивний формат, коли людина іде і посміхається тобі. Коли людина дякує чи, коли навіть заходиш в коментарі і бачиш реальну величезну купу позитивних відгуків, то якось хочеться щось робити нове.

До прикладку "Закладки".

Молодь знає, що закладки - це ховають там наркотики і всякі різні незрозумілі штуки. Ми взяли трошки змінили формат і ховаємо гроші, або сертифікати на якісь рівненські заклади.

Роман записує сторі.

Почнемо вівторок з позитивних емоцій. Ховаю 200 гривень. Ось тут.

І вже через 5 хвилин після публікації відео в інстаграмі Романа - підписниці знаходять конверт.

Ми підемо їсти. Ми підемо в МАК.

Навіть після того, як гроші знайшли - підписники продовжували шукати гроші. Тимчасом Роман фотографувався з прихильниками.

Люди щасливі. Посмішку дарує. Всіх обнімає. Мені все подобається.

Блогер каже, як буде тепліше робитиме такі "закладки" щосуботи. А поки щотижня на вихідних підніматиме настрій перехожим на водіям своїми ідеями, а вже згодом і відео. 

Дивіться також"Ми не збираємось звідси йти!": ринок на Замковій у Рівному почали ущільнювати