На автодорозі зіткнулись чотири автомобілі. Серед травмованих - дитина.

В Рівне нському районі рятувальники ДСНС надають допомогу у ліквідації наслідків ДТП за участю чотирьох автомобілів. 5 березня о 19:45 на спецлінію "101" від патрульної поліції надійшло повідомлення про ДТП поблизу села Олександрія Рівне нського району за участю 4 автомобілів.

В результаті пригоди одна людина загинула, ще троє травмовано (з них одна дитина). На місці події працюють рятувальники, поліцейські та медики.

Бійці ДСНС знімали клеми з акумуляторів машин та змивали паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги. Усі обставини даної події встановлює поліція.

Крім того, правоохоронці повідомляють, що близько 20 години на автодорозі «Городище-Рівне -Старокостянтинів» поблизу села Олександрія водій автомобіля «Volkswagen Golf» виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Daewoo Lanos». Потім відбулося зіткнення із мікроавтобусом «Mercedes-Benz Vito» та вантажівкою. 

Внаслідок ДТП водій «Daewoo Lanos» загинув на місці події. Крім того, травмувався водій та двоє пасажирів із мікроавтобуса. Керманич «Volkswagen Golf» з місця пригоди втік. На його пошуки орієнтовані екіпажі патрульної поліції та груп реагування Рівне нського району. На місці автопригоди працює слідчо-оперативна група, експерти, рятувальники та патрульні поліцейські.