Сьогодні іменини святкують Лев, Ярослав та Корній.

ЛЕВ

Ім'я походить від латинського слова "лео", що означає "лев".

У дитинстві Лев - це спокійний і навіть трохи флегматичний хлопчик. Він не плаче по дріб'язках, але якщо його сильно скривдять, то ридання його будуть безутішними. У середовищі своїх однолітків не задирає, але здачі дати може кожному. Любить купатися, ходити в ліс.

Наполегливо домагається поставленої мети. Якщо що обіцяє зробити, то прикладе всі свої сили, щоб стримати дане слово. У характері переважають доброта й щиросердність. Завдяки своїм особистим якостям згодом займає непогане положення в суспільстві. Лев з особливою увагою ставиться до слабких і беззахисних, він завжди готовий прийти на допомогу дітям, хворим. Має терпимість і гнучкість, уміє відмовитися від бажаного. Але границі стриманості Лева не безмежні, після ряду зауважень і попереджень може статись сильний вибух гніву.

У жінках Лев найбільше цінує вірність і доброту. Надає великого значення сексуальним відносинам. У юнацькі роки велелюбний. У відносинах із близькими здатний проявляти довготерпіння. Любить грати з дітьми в рухливі ігри.

ПРИВІТАННЯ

Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде

ЯРОСЛАВ

Ярослав (лютий - слав.)

Упертий і настирний, Ярослав проте легко піддається впливу навколишніх: батьків, учителів, друзів. Так що виростає він таким, яким його зробить оточення. Ярослав - відважна людина, життєві негоди зустрічає спокійно, не дозволяючи їм зломити себе.Зовні привітний і співчутливий, насправді він - досить егоїстичний. Ярослав добре знає, що йому потрібно в житті, уміє знайти вихід зі складної ситуації, діючи швидко й точно.

ПРИВІТАННЯ

Хай Ангел-Хранитель вночі
Запалить тобі три свічі...
Перша свіча - за любов:
Даруй її знов і знов.
Друга - за доброту,
правду і прямоту...
Третя свіча - оберіг
Від всіх негараздів і лих.

КОРНІЙ

Латинське ім’я, що означає «ріг» або «ягода кизилу».

Корній може не посміхатися взагалі, тому, що не відчуває в цьому внутрішньої потреби. Він не виносить суєти і шуму, воліє жити в будинку, де шанують сімейні традиції. В юності у Корнія формується система поглядів, якої він залишається вірний все життя. Носять це ім'я стабільні у своїх звичках, практичні і грунтовні.

Корній завжди поводиться коректно, не схильний до епатажу. Він володіє величезною працездатністю і працює все життя не піднімаючи голови. Завжди забезпечує сім'ю, часто сам займається закупівлями продовольства, К любові ставиться трепетно, боїться її втратити.

ПРИВІТАННЯ 

Нині в гарної людини -
Найкрутіші іменини.
Будуть в тебе подарунки,
Привітання й поцілунки...
Я приєднуюсь до всього,
Хай в житті все буде кльово!
Хай здоров'я не підводить,
Й грошенята хай підходять!!!