Гурт O.Torvald в новій відеороботі "Ненавиджу Вас Всіх" показав багато соціальних проблем і трагедій, які є в Україні та світі. Зокрема, коронавірус, збитий літак МАУ та війну на сході України.

В новому кліпі O.Torvald показано все те, що сьогодні мало б жахати, проте не завжди ми звертаємо увагу на ці речі, а деякі стають для нас звичними. Коронавірус Covid-19, збитий Іраном літак МАУ, війна на Донбасі, пожежі в Австралії, бійки депутатів у Верховній Раді та багато іншого потрапило на ролик до треку гурту. Відеороботу активно коментують  у соціальних мережах.

У відео показано все те, що відбувається з нами кожного дня. Іноді ми забуваємо слідкувати за тим, що стосується не лише нас, але має відношення до іншого. Як правило, нас турбують тільки наші проблеми, а, на мій погляд, потрібно дивитися ширше. Принцип "моя хата скраю" вже давно не працює, потрібно діяти. І найменше, що ми можемо зробити, це звернути увагу на глобальні проблеми, які дійсно існують,– прокоментував роботу Женя Галич.

 Читайте також: В тренді: MONATIK презентував новий кліп