Для цього потрібно подати необхідні документи в департамент соціального захисту населення РОДА.

Комісія Рівне облради з питань гуманітарної політики погодила внесення змін до Обласної програми оздоровлення та відпочинку. 

Нагадаємо, вона передбачає деякі зміни в частині фінансування відпочинку дітей. Відтак, тепер за домовленістю з Вармінсько-Мазурським воєводством, що у Польщі, дітки бійців ООС та АТО змужуть за обміном відпочити в закордонних таборах.

Також, відбулись зміни у частині фінансування путівок для дітей з інвалідністю. Раніше, батькам, що супроводжують таких діток також компенсували вартість путівки. Однак, нині, через брак коштів фінансуватиметься путівка лише діткам. 

Читати: Путівки для батьків, що супроводжують дітей на оздоровлення, стануть платними

Як зазначив директор департаменту соціального захисту населення РОДА Олексій Шамак, кошти на відшкодування батькам можуть забезпечити органи місцевого самоврядування. Таким чином більше потребуючих дітей зможуть скористатись правом на безоплатний відпочинок. 

Загалом програмою передбачено цьогоріч витратити 8 мільйонів гривень на забезпечення співфінансування і фінансування путівок на відпочинок та оздоровлення.