Сьогодні іменини святкують Данило, Ілля, Павло, Роман та Ніна.

ДАНИЛО

У перекладі з давньоєврейського означає "Божий суд."

Данило - спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями. Даниниїл не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не пам'ятає. Народжені взимку Данили завжди талановиті й домагаються багато чого в житті. "Осінні" розважливі, трохи егоїстичні. Освоюють найрізноманітніші професії. Можуть бути інженерами, художниками, підприємцями, кухарями, водіями, будівельниками.

Перший шлюб не завжди складається вдало. Любить дітей, але дружині по будинку ніякої допомоги не робить. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною із приводу несмачного обіду. П'є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

ПРИВІТАННЯ

Завжди рішучий, наполегливий,
Відмінний малий Данило,
Він завжди привабливий,
І з жінками дуже милий!
Сьогодні йому ми скажімо,
Щоб про друзів не забував,
Якщо щось піде не за планом,
Щоб не сумував і бід не знав.

ІЛЛЯ

Форма давньоєврейського імені Ілія, що означає "сила божа".

Ілля - дуже хазяйновита людина. З дитинства він привчається надавати допомогу батькові й матері у всіх домашніх справах і опановує різноманітними навичками. Ілля може брати участь у будівельних роботах на дачній ділянці, займатися розведенням курей і кроликів, вирощувати врожай у саду й на городі, ремонтувати побутову техніку.

З Іллею не буде особливих проблем, якщо стежити за колом його знайомих, тому що Ілля не дуже розбірливий у виборі друзів і легко піддається поганому впливу. Має гострий розум. У характері Іллі переважають материнські риси. У суперечці запальний, але швидко бере себе в руки й готовий взяти провину на себе. За професією Ілля може бути лікарем, учителем, слідчим, слюсарем.

До створення сім'ї Ілля підходить докладно й по-хазяйськи. Не жениться доти, поки не буде впевнений, що буде здатний своїм заробітком забезпечити сім'ю. Дуже любить дітей. При всій своїй прихильності до сім'ї й будинку любить подорожувати.

ПРИВІТАННЯ

Свят у світі є багато.
Іменини – також свято –
Наймиліше від усіх:
Подарунки і пиріг -
Все Ілля, усе – для тебе.
Зазирає янгол з неба
На твоє веселе свято
Й ніби хоче нагадати,
Що святий у тебе є
На ім'я, як і твоє.
Він тебе оберігає,
Любить і застерігає:
Любим будь і людям й Богу,
Не цурайсь свого святого –
Й кожен свій день іменин
Відсвяткуй разом із ним.

ПАВЛО 

У перекладі з латинського ім’я Павло означає «маленький», «малюк», «незначний». Існує думка, що ім’я Павло трактується як «молодший». Ім’я Павло походить від слова «паулюс», що перекладається з латинської як «маленький».

Значення імені Павло розкривається в особистісних якостях, властивих цій людині. Павлу властиве співчуття, співпереживання іншим людям. Він щирий, вміє слухати і зберігати чужі секрети і тайны.Обычно оточуючі люди тягнуться до нього.

Згідно характеристиці імені, Павла поєднуються високий інтелект, моральність, сексуальність і товариськість.

Павлу властива хороша інтуїція, товариськість і схильність до філософських розмірковувань. Він володіє дивовижним умінням давати об’єктивну оцінку будь-якій ситуації. При вирішенні проблем Павло не йде напролом, а шукає обхідні шляхи. Він досить терплячий і вміє чекати.

З віком Павло кілька стає меркантильним, переслідує власні інтереси, шукає вигоду. Він вміє виробляти потрібне враження на оточуючих людей. Хороша пам’ять і високий інтелект дозволяють Павлу без праці просуватися по кар’єрних сходах.

Чоловік з іменем Павло прагне до досконалості у всіх сферах життя. Він важко переживає поразки. Невдачі здатні стати для нього причиною депресії.

ПРИВІТАННЯ

Сьогодні я бажаю, Павло,
Щоб щастя ти собі залишив,
А смуток навіки забув,
І щоб завжди щасливим був,
Везіння чекай, воно прийде,
Тобі удачу принесе,
Хай щастя ллється через край -
Ти ніколи не відступай!

РОМАН

Ім’я Роман у перекладі з латинської означає «римлянин», «римський», «з Риму». Маленький Рома – дуже живий і рухливий хлопчик, ця маленька єгоза ні хвилини не може всидіти на місці. Йому треба все і відразу. Він швидко захоплюється новою ідеєю, але, зрозумівши, що треба проявити наполегливість і скрупульозність, щоб чогось досягти, відразу ж кидає її. Терпіння і посидючість не є його сильними сторонами. Роман швидко всьому вчиться, у нього відмінна пам’ять, і він все схоплює на льоту, але деяка відчайдушність не дасть йому стати старанним учнем. Спроба загнати його в якісь рамки змусить Романа віртуозно брехати і винахідливо викручуватися.

Характеристика ім’я Роман показує, що він понад усе цінує особисту свободу. Він не любить змін, але під впливом раптового пориву може кардинально все змінити у своєму житті. Наприклад, переїхати жити в іншу країну або змінити свої «закоренілі» звички.

Свою невгамовну енергію Роман витрачає на роботі. Тому віддає перевагу професії пов’язані з спілкуванням з людьми: наприклад, менеджер з реклами або з продажу, режисер, актор. Так як Роман непостійний, він не підніметься високо по кар’єрних сходах, але йому це і не треба: для нього важливий сам процес.

ПРИВІТАННЯ

Тобі бажаю я, Роман,
Любові вируючий океан,
Щоб рік наступний був, як свято,
На все щоб вистачало сил багато.
За життям не йди понуро,
Зневіра, нудьга – це гріх!
Адже треба, щоб у житті було
Здоров’я та веселий сміх!
Нехай в житті особистому буде щастя,
Кар’єра нехай йде вперед,
Не затьмарить роки негода,
А старість? Старість – десь там чекає усіх!

НІНА

Ім'я походить від грецького слова Нінос - так кликали засновника Ассірійської держави, таку ж назву носила столиця Ассирії.

У дитинстві Ніна вперта, не завжди може стримувати свої почуття, не прислухається до порад і застережень старших. Щоб домогтися якоїсь мети, може виявити завидну завзятість. Здатна захистити більш слабкого однолітка й застосувати при цьому навіть силу.

Учиться добре, почуття самолюбства не дозволяє бути серед відстаючих. З віком стає помітною педантичність у питаннях власної честі. Ніна загострено сприймає шушукання бабусь у подвір'ї, для неї важлива думка друзів про її поведінку. Зі своїми ровесниками підтримує нормальні стосунки, хоча буває часом зайво претензійна й повчальна. Одержавши спеціальність, Ніна завжди стає особливо відповідальним працівником, що пунктуально виконує будь-яке завдання. Здатна бути чарівною в службовій обстановці. Для Ніни, що володіє безліччю позитивних якостей, не важко знайти собі в чоловіки гарну людину.

Ніна прагне зробити свою родину ідеальною й у цьому своєму прагненні проявляє іноді занадто багато ретельності й наполегливості. Діти починають страждати від того, що, крім гарного навчання, від них вимагають відвідувати всілякі гуртки й секції. Починає чіплятися до чоловіка, уважаючи, що в роботах по дому він недостатньо енергійний. Ніна - чудова господарка, здатна виконати будь-яку роботу.

ПРИВІТАННЯ

Сьогодні, Ніна, Ваші іменини!
І вітаю з цим Вас зараз!
З діамантами, ланцюгами золотими
Доля і віра радують хай Вас!
Вам життєвого я бажаю щастя,
Щоб любов удачу берегла!
Щоб ніякі не прийшли напасті,
Серцевого, душевного тепла!