У Рівненському НВК №2 учителі використовують електронний журнал, а учні та батьки використовують онлайн щоденник.

Рівне нська школа бере участь у всеукраїнському пілотному проекті введення обліку успішності учнів. Педагог ставить оцінки та позначає відсутність дітей на уроці у планшеті. 

Батьки, які дали офіційну згоду на використання особистих даних та встановили додаток OSHKOLA, отримують повідомлення на мобільний телефон в режимі онлайн, як тільки їхній дитині поставлять оцінку, або ж дадуть зауваження.

А ще у цьому додатку батьки можуть побачити рейтинг свого чада з того чи іншого предмета, або ж загальний по класу. Однак, оцінки інших дітей у додатку їм не відображаються.

Окрім того в додатку можна дізнатися домашнє завдання з того чи іншого ппредмета.

Передбачено у програмі і повідомлення вчителю. У додатку розписаний графік уроків, час початку заняття, кабінет та як звати педагога.

Педагог в електронному журналі може позначати пропуски дітей, ставити оцінки, а також дивитися загальний рейтинг окремого учня, або ж цілого класу.

До слова, електронний журнал та щоденники запровадили у НВК №2 щеу січні, однак працювати ними почали тільки два тижні тому. Оскільки у систему вносили інформацію про кожного учня, а також потрібно було зареєструвати та навчити користуватися додатком вчителів.