Всесвітня організація охорони здоров'я наразі не вводить жодних заборон для переміщення товарів через кордони і міжнародної торгівлі у зв'язку зі спалахами коронавірусу в Китаї.

Рівнянка замовляла посилку в китайському інтернет-магазині AliExpress. Після того, як отримала її, розпакувавши виявила знахідку - два пакети наповнені повітрям.

Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано. Проте отримувачі все рівно застережливо ставляться до таких "подарунків" в середині їх посилок.

У офіційних призначених поштових операторів-партнерів Укрпошти всі відправлення проходять сувору перевірку, рентген-догляд, заборонені чи небезпечні речі не приймаються та не випускаються за кордон, повідомляють у пресслужбі "Укрпошти".
 
Що ж стосується усіх видів відправлень до Китаю, то всі відправлення, прийняті до 11 лютого, будуть доставлені, однак загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені. Від 12 лютого їхнє приймання також тимчасово призупинено.
 
Читайте також: Коронавірус: температуру мірятимуть в усіх громадян, як прибувають на територію України