Рослини володіють потужною енергетикою, яка може позитивно впливати на людей. Однак є й такі, які діють на людей у зворотньому напрямку. Сьогодні ми поговоримо про те які саме квіти повинні бути в домі справжньої господині для процвітання й щастя.

НЕБЕЗПЕЧНІ РОСЛИНИ

Основну увагу слід приділяти рослинам, які в'ються і плетуться. Якщо їх розташовувати якомога ближче до виходу або в проходах, то вони не зашкодять вам і вашій родині. Якщо ж їх розташувати неправильно - всередині кімнати або на підлозі - то циркуляція позитивної енергетики буде дуже ускладнена. Це призведе до втоми, депресій і поганого настрою. Підвищена стомлюваність буде гарантована, так само як і поганий сон.

Рослини з колючками краще не ставити нікуди, крім вікна. Навіть у цьому випадку їх не повинно бути багато: двох-трьох кактусів цілком достатньо. Функція колючих рослин полягає в їх здатності ставити бар'єр між зовнішнім світом і вашим будинком. Зв'язок між цими двома світами - вікно. Якщо вид з вікна неприємний або залишає бажати кращого, то кактус на вікні обов'язковий. Якщо поставити рослину в будь-якому іншому місці, воно буде забирати позитивні потоки собі. Домочадці стануть дратівливими і скритними.

ОТРУЙНІ РОСЛИНИ

 

Сама структура таких рослин передбачає наявність небезпеки. Якщо ви хочете завести небезпечну, але красиву отруйну рослину, то доведеться вибрати для неї таке місце, де буде якомога менше людей. Краще ставити його вище.

РОСЛИНИ, ЯКІ ПРИНЕСУТЬ У ВАШ ДІМ ГРОШІ ТА ЩАСТЯ 

Грошове дерево

«Толстянка» і «Крассула» - ще одні назви цього грошового магніту. Листя рослини дуже схожі на монети, тому люди вважали, що воно може залучати фінансову удачу. На щастя, так і сталося. Енергетика цієї рослини дуже сприятлива, особливо для тих, хто працює в інтелектуальній сфері. Товстянка приносить удачу завдяки особливій аурі, що утворюється в приміщенні. Цю рослину можна ставити де завгодно - навіть на кухні. Ще його можна купити для офісу. Рослина абсолютно невибаглива.

Папороть

Це дуже хороший помічник для тих, хто постійно стикається зі стресовими ситуаціями і має проблеми з настроєм. Якщо папороть поставити в кутку, його енергетичні хвилі будуть поширюватися правильно. Таке рослина здатна за короткий термін нормалізувати психологічний стан людини. У будинку, де є папороть, рідко виникають сварки і розбіжності, особливо між дорослими і дітьми.

Драцена

По-іншому - бамбук. Це не дуже поширена рослина, але його дія універсальна. Драцена допомагає людям залучати і щастя, і гроші одночасно. В Азії ця рослина дуже популярна, але в Росії про неї знають небагато. Згідно з ученням фен-шуй, ця рослина є одним з найбільш сприятливих для будь-якого будинку. Це чудова рослина-талісман, яке приваблює енергію Ци.

Орхідея

Це найдавніша і дуже красива рослина, яка відмінно поглинає негативні хвилі, переробляє емоційне напруження. Якщо вам погано, то орхідея очистить вашу душу. Кажуть, що ця рослина може навіть лікувати фізичні недуги, але не безпосередньо. Орхідея змушує мозок людини працювати творчо по відношенню до себе. Люди стають більш спокійними, добрими і умиротвореними. Догляд за орхідеєю майже не потрібен - вона росте в спеціальному середовищі, а не в щільному грунті. Їй потрібна величезна кількість води: необхідно, щоб стебла завжди були вологими. Існує думка, що якщо орхідея не цвіте, то в будинку скупчилося багато негативної енергії.

Лимонне дерево

Цитрусові рослини - джерело позитивної енергії. Ці рослини допомагають людям відновлювати свій фізичний стан. Це кращий друг спортсменів і всіх, хто відчуває проблеми з втомою. Лимон допомагає старим і найбільш активним молодим людям. Лимонне дерево, розташоване близько до подружнього ложа, підвищує фізичний потяг між закоханими. Така рослина просто зобов'язана бути у вас вдома.

Лаванда

Це ще одне грошова рослина. Думки фахівців щодо позитивного впливу лаванди на людину трохи розділяються. Хтось вважає, що рослина є певною мірою універсальним фінансовим помічником, оскільки провокує мозок на активність. Інші думають, що ця рослина несе в собі тільки чисту вдачу, допомагаючи людям у найскрутніші моменти життя. Так чи інакше, лаванда може стати відмінним другом на довгі часи. Запах у квітів лаванди просто бездоганний.

Плющ

Це найкраща витка рослина, яка очищає дім від негативної енергетики зсередини. Його краще розташовувати якомога ближче до виходу з дому, причому праворуч, якщо стояти навпроти вхідних дверей усередині приміщення.

Герань

Це рослина-антистрес. Кажуть, що вона відганяє злих духів і заспокоює нервову систему. Крім цього, герань допомагає концентруватися на вирішенні інтелектуальних завдань. Якщо ваша робота пов'язана з важкою розумовою працею і вимагає високого ступеня концентрації, то герань стане для вас щасливим талісманом і джерелом процвітання.

Читайте також: вдома не можна: чому улюблену квітку радять тримати на роботі?

Звичайно, цими прикладами список сприятливих рослин не закінчується. Сюди можна додати бегонію, хлорофітум, кипарис, фіалку, гібіскус та інші. Всі ці рослини мають тільки плюси і не мають недоліків.

Всі позитивні кімнатні рослини можуть нормально уживатися один з одним. Єдина умова - ставити рослини подалі від кактусів і плюща. Не забувайте правильно доглядати за зеленими вихованцями.

ДЖЕРЕЛО