Орхідея - квітка, яка полонила серця багатьох господинь. Її можна побачити вдома у багатьох, однак фахівці з фен-шуй не радять тримати її у домівках. Чому так, читайте далі.

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ВАМПІР

Орхідея - красива квітка, однак шкідлива. Вона може все життя провести на інших рослинах як паразит — навіть без грунту. Усі потрібні їй для життя речовини вона отримує з вологого повітря: у цьому їй допомагають коріння.

Не дивно, що в багатьох культурах ця квітка-паразит вважається причиною, чому вам постійно не вистачає життєвої енергії. Орхідея просто висмоктує її з навколишнього простору. Тому фахівці з Фен-Шуй говорять, що цю квітку можна вирощувати в нежитлових приміщення, в офісах, тобто там, де людей багато, і де ви працюєте, а не відпочиваєте. А ось в квартирі її краще не тримати. Що стосується спальні, то для неї вона взагалі протипоказана.

Якщо у вас стояла орхідея в спальні, ви напевно пам'ятаєте, як з незрозумілих причин відчували себе розбитою вже з ранку.

Варто зазначити й те, що Орхідея — виключно жіноча квітка. Тому чоловічу ауру вона просто руйнує. Проявляється це, зокрема, в тому, що вона пригнічує лібідо. 

Джерело

Читайте також: поради господиням: які квіти можна вирощувати у склянці