Сьогодні з іменинами вітають Зою, Світлану, Мартина, Семена, Степана та Тимофія.

ЗОЯ

Зоя в перекладі з давньогрецького означає "життя".

Дівчинка Зоя - це слухняна й привітна дитина. Батьки балують її, вона їхня улюблениця. Вірить казкам і сильно засмучується, коли довідається, що Діда Мороза насправді не буває, а замість нього приходить переодягнений дядько.

Дружить більше з дівчатами, хлопчиськ цурається через їхній неспокійний характер і задерикуватість. Часто придумує всякі страшні історії й розповідає їх своїм подружкам з великою переконливістю. Рано починає допомагати матері по господарству. Значних успіхів домагається у вивченні гуманітарних наук, любить розводити квіти. Яка-небудь серйозна подія в житті може привести Зою до релігії. Вона буде вірити в Бога, але в церкву ходити не буде. Може вибрати професію ботаніка, тваринника, учителя.

Зоя має здатність відразу розрізняти гарних і поганих людей. Для неї розмови навколишніх про близьку людину не мають ніякого значення, вона не вірить слухам. У першу чергу вона довіряє своєму внутрішньому почуттю, інтуїції. Здатна вловлювати найменші зміни в щиросердечному стані близької людини.

ПРИВІТАННЯ

В день святковий гріють душу,
Теплі побажання,
Настрій свята в серці творять,
Щирі привітання!
В іменини ми бажаєм,
І щодня й щомиті,
Хай же Зої помагає,
Ангел покровитель!

СВІТЛАНА

Ім'я слов'янського походження, від слова "світла".

Світлана з дитинства відрізняється суперечливим і складним характером. Вона дуже високої про себе думки, але вчиться посередньо, у неї немає особливих здібностей, завдяки яким вона виділялася б серед однолітків. Багато часу приділяє суспільній роботі, у неї є схильність командувати. Легко приймає сказане людьми на віру.

У той же час Світлана - добра людина й здатна надати зовсім безкорисливу допомогу. Замолоду починає особливо ретельно стежити за своєю зовнішністю, в одязі намагається додержуватися моди, але іноді їй змінює почуття міри. Світлані подобається перебувати серед чоловіків, спілкування з жінками не доставляє їй такого задоволення. У випадку постійних невдач у житті здатна засвоїти уроки зі зроблених помилок і круто змінити свій спосіб життя. Може поміняти роботу, стати більше поступливою й товариською. Добре пристосовується до обстановки.

Не позбавлена працьовитості. Щастя Світлани завжди залежить від неї самої. Перш ніж вийти заміж, постарається переконатися, що її обранець гідна людина й має до неї дійсні почуття. Здатна бути гнучкою й дипломатичною у відносинах із чоловіком і родичами, тому всі ставляться до неї з любов'ю. Дуже прив'язана до дітей, багато зусиль докладає, щоб дати їм гарну освіту. З віком стає зразковою господаркою.

ПРИВІТАННЯ

Хай ангел допоможе крокувати стежками життя,
А Господь подарує долю мрії,
В день іменин хай серце переповнять почуття,
Душа від щастя запалає та зрадіє,
Здоров’я ще бажаємо на сотню літ,
В любові та достатку процвітання,
Нехай в цей день лунають з всіх сторін,
З Днем Ангела Світлана, найкращі привітання!
 

МАРТИН 

Ім'я це латинського походження, означає: войовничий, подібний до Марса.

Хлопчики з таким ім'ям ще в дитинстві дивують однією якістю: вони дуже обов'язкові й усе, що починають, доводять до кінця, хоча багато хто з них замкнуті, нерішучі й боязкі. По натурі вони домосіди, вічно клопочуть по господарству.

Люблять рибний лов, займаються спортом. Друзів підбирають із розбором. Скромні, прагматичны, розважливі. Беруться за будь-яку справу. "Зимові" - зі складним характером, люблять сперечатися по дріб'язках і доводити свою правоту. Багато читають. Часто неуживчиві, і тому, незважаючи на явні здібності, мало процвітають у житті.

Бувають двічі в шлюбі, і тільки в другому їм вдається створити сім'ю. У них золоті руки, вони господарські, прекрасно водять машину й самі ремонтують її. З них виходять гарні підприємці. Успішно вони освоюють і професії слідчого, водія, лікаря, кінооператора, столяра. Є серед них і священнослужителі.

"Літні" - скромні, нерішучі, часом їм не вдається реалізовувати свій талант. Дуже товариські й гостинні, люблять поговорити по телефону. Наділені політичним даром, малюють. "Осінні" - розважливі, у сім'ї - лідери. Воліють жити разом з батьками. Роблять прекрасну кар'єру.

ПРИВІТАННЯ

День ангела Марини настав.
Бажаю я тобі змінитися,
Бажаю багато радості і сил,
Нехай тільки все хороше станеться.
Бажаю я сумніву не знати,
Мріям твоїм загадковим збуватися,
Улюблених шанувати і поважати близьких,
Друзів любити і з ними залишатися!

СЕМЕН

Значення імені Семен – почутий богом. Характеристика ім’я Семен: впевненість у собі, нестандартність мислення.

У дитинстві Сема дуже допитливий, великий фантазер. Батькам просто необхідно бути терплячими і вислуховувати до кінця його фантастичні оповідання. Він розвивається не по роках. Дуже любить читати, навіть більше, ніж грати. Батьки повинні триматися з ним на рівних. Семену необхідні їх любов, співчуття й розуміння. Сема прагне пізнати світ, задає безліч питань вчителям і батькам. Йому не слід забороняти, краще пояснити і домовитися. Маленький Семен повинен поважати дорослого і відчувати його внутрішню силу. Тільки тоді він виросте вихованим, серйозним і всебічно розвиненою людиною.

Вибір професії відіграє велику роль для Насіння. Він правильно мисляча людина, інтелектуал з різнобічними інтересами. Для Насіння важливо розкрити себе у професії. Семен обов’язково досконало володіти обраною спеціальністю. Він впевнений у своїх талантах. Зазвичай Семен вибирає рідкісну професію. Він може стати хорошим хірургом, інженером, вченим-біологом, економістом. Семен з успіхом може бути літературним критиком. Його добрий гумор, гострий розум і знання життя допоможуть добитися успіхів в роботі. Головне, закласти для цього потенціал в дитинстві.

ПРИВІТАННЯ

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Семена,
Прийми привітання!

СТЕПАН

У ранньому віці Степан – непосида і невгамовний пустун. Завжди готовий грати у всі ігри, товариський і конфліктний. У школі його важко посадити за уроки, але завдяки хорошій пам’яті він швидко запам’ятовує навчальний матеріал.

У зрілому віці стає володарем вольового характеру і нестандартного мислення. Таємниця імені Степан полягає в рухливості, особливому гумористичному настрої і захоплення його представника. У нього сильно виражене почуття власної гідності і віра в свої сили.

Носію цього імені притаманні такі риси: спостережливість, харизматичність, цілеспрямованість. В цілому Степан – дуже яскрава особистість, серйозний і привабливий чоловік. У нього сильно розвинені організаторські здібності, і він швидко орієнтується в незнайомій обстановці. Відрізняється скритністю, схильністю до роздумів і слідування традиціям.

ПРИВІТАННЯ

У День іменин Степана,
Ми бажаєм повні сани:
Злетів, успіхів, натхнення,
Божого благословення!
Ще родинного тепла,
Ангел щоб беріг від зла,
Щоби все в житті вдавалося,
Щоб задумане збулося!

ТИМОФІЙ

Ім’я Тимофій означає «почитає Бога». Маленький Тимоша, як правило, не доставляє клопоту батькам. Він досить самостійний дитина, який у всьому слухається старших. Хлопчик щиро не розуміє, чому інші діти поводяться шумно, бігають і кричать без причини. Тимофій більше любить спілкуватися з мамою, старшими братами і сестрами. Він залежить від їхньої думки, шукає у них підтримки та поради.

Зазвичай Тимофій виділяється серед інших своєю чарівністю, гострим розумом. Нерідко чоловік з таким ім’ям по-справжньому красивий. Крім того, він часто буває творчою особистістю, що дуже приваблює людей. Всі ці якості сприяють тому, що у Тіми, як правило, багато друзів. Але не з усіма він заводить близькі стосунки. Для нього більш природно мати декількох близьких друзів, в компанії яких він почуває себе невимушено і легко. Рідко можна побачити у Тимофія невдоволення і роздратування. Зазвичай це пояснюється розумінням, що всі люди різні, зі своїми недоліками і особливостями.

Згідно характеристиці імені Тимофій, чоловік з таким ім’ям досить самолюбство. В залежності від виховання та укладу життя його самолюбство може мати різні прояви. Він ніколи не стане висловлювати своє невдоволення при сварці. Але, при цьому, іноді може затаїти злобу надовго. Від такого стану можуть постраждати його близькі люди, на яких він здатний зганяти своє невдоволення іншими.

ПРИВІТАННЯ

Сильний, мужній і простий,
Одним словом – молодий!
Ти найкращий у нас в світі,
Просто чудо – ти такий!
Тимофій, тебе вітаєм,
З днем Ангела твоїм,
І тобі одне бажаєм –
Будь завжди ти золотим!