Сьогодні іменини у Всеволода, Гаврила, Дмитра та Федора.

ВСЕВОЛОД

Це рідкісне зараз слов'янське ім'я означає "владар".

Всеволоди мають завзятий характер. Талановиті, сильно розвинене почуття власної гідності. По своїй натурі вони кар'єристи, для своїх цілей використають іноді не цілком чесні засоби. Серед Всеволодов зустрічаються лікарі, математики, спортсмени, службовці.

Серед колег по роботі завжди на гарному рахунку. Товариські, але нанесену їм образу подовгу не забувають. "Зимові" Всеволоди схильні до загострення відносин і прагнуть підкорити людей своїй волі. Не дуже довірливі, наполягають завжди на своєму способі рішення питання. Намагаються не вдаватися до чужої допомоги. Всеволоди мають дуже широке коло інтересів, допитливі. "Літні" Всеволоди спокійні й терплячі. Мають підвищену чутливість, іноді їм зраджує почуття гумору. Розважливі й люблять давати поради.

У сімейному житті Всеволоди прагнуть до лідерства. Тому в них часті розлучення й повторні шлюби. Відносини в сім'ї складаються важко, не завжди дружини знаходять загальну мову зі свекрухою. Однією з головних, стримуючих сім'ю причин, є діти. На них спрямовані найдужчі батьківські почуття.

ПРИВІТАННЯ

Ти вір в життя і будь собою.
Хай час летить собі, а ти,
Як сонце ранньою весною,
Цвіти промінням золотим.
І хай в очах твоїх відкритих
Нестримна молодість буя,
І хай несе тебе по світу
Життя бурхлива течія.
І завжди ангел-хоронитель
Тебе боронить від біди,
Ти просто вмій життю радіти
Й по ньому з усмішкою йди!

ГАВРИЛО

Чоловік з іменем Гаврило володіє особливим шармом. Як правило, з Гавриїлом спілкування доставляє велике задоволення, тим більше, що Ганя це любить. Гаврило завжди веселий і може підтримати розмову на будь-яку тему. Гавр досить експресивний, але відчуває співрозмовника, йому характерно почуття такту і терпіння щодо співрозмовника. Нерідко Гавриїла вважають ідеальним співрозмовником, тому що Ганя створює враження людини, яка хоче ощасливити всіх навколо.

Життя носія імені Гаврило сповнена різних емоцій. І це дуже важливо для Гавриїла. Якщо Ганя відчуває, що засмучує оточуючих або вони його недолюблюють, то в Гавриїлі тут же запал згасає, тоді він цілком може не досягти своєї мети. Гавру притаманна цікавість. З-за цього чоловік з цим ім’ям дуже утворений в абсолютно різних сферах знань. Завдяки цьому Гавриїла багато вважають інтелектуалом.

Володар імені Гаврило — чудовий оратор. Не останню роль у цьому відіграє те, як Ганя використовує свій голос, який, до речі, дуже красивий. Завдяки цьому Гаврило завжди зможе домовитися з тим, від кого залежить, чи досягне Гавр успіху. Чоловік з таким ім’ям легко може заспокоїти людину і не дати ситуації скотитися до конфлікту. Гавриїлу легко вдається підлаштуватися за ситуацію. Але Ганя завжди буде залишатися в центрі уваги завдяки своїй колоритності.

ПРИВІТАННЯ

Свят у світі є багато.
У Гаврила нині свято —
Наймиліше від усіх:
Привітання й дружній сміх —
Все — тобі, усе — для тебе!
Поглядає ангел з неба,
На твоє веселе свято,
Й ніби хоче нагадати,
Що заступник в тебе є,
На ім’я, як і твоє.
Він тебе оберігає,
Любить і застерігає:
Добрий будь та люби Бога,
І молися до святого —
Й кожен день свій іменин,
Будь щасливий разом з ним!

ДМИТРО 

Правильне церковна вимова Димитрій. Значення імені Дмитро (старе – Димитрій, народне – Митрей, розмовне Мітрій) – «плід земний».

Характер – впертий, вибуховий, вольовий. Вірний дружбі, дуже товариський, але ужитися з ним важкувато. Характеристика імені Дмитро – наполегливість, розум, винахідливість. Частенько реальність замінює йому політ уяви. Якщо Дмитро буде дуже балакучий, то не доб’ється великих успіхів у житті. Кращих ораторів, ніж Дмитро, знайти важко. Мами бачать свої нездійснені мрії в хлопчиках, тому і балують їх. Дмитро привабливий і сміливий. Швидко закохується, але також швидко остигає.

Дмитру не вистачає дипломатичності, але при цьому він завжди керується логікою. Він прагнув завжди бути самим неперевершеним і кращим.

Все життя носія цього імені – це ланцюг успіхів і провалів, злетів і падінь. Часто його лінь не сприяє стабільності.

ПРИВІТАННЯ

Мій коханий, серце моє,
Як ти щасливий – щасливі ми обоє,
Як ти сумний – то й я не засміюся,
За тебе, кожен вечір я молюся:
Хай Господь Бог тебе з небес благословляє,
Шле добру долю, та у всьому помагає,
А ангел-покровитель запалить твою зорю,
З Днем Ангела Дмитра, я тебе люблю!

ФЕДІР 

Ім’я Федір означає «дарований Богом», «Божий дар». У дитинстві Федя часто буває впертим, мовчазним, похмурим дитиною. Він не любить галасливі компанії дітей, вважаючи за краще сидіти осторонь. Хлопчик з ранніх років дуже акуратний, стежить за порядком у всьому. Така якість подобається вчителям, які приводять його у приклад іншим дітям. Маленький Федя досить скупий, неохоче ділиться з дітьми ручкою, зошитом. Віддає перевагу нікому не давати списувати в школі.

У дорослого Федора зазвичай досить складний характер. Він дуже закритий в собі, відчуває безліч суперечливих почуттів. Чоловік, що носить це ім’я, як правило, має тонку і чуйну душу. У нього добре розвинена інтуїція, яка часто виручає в складних ситуаціях.

Згідно характеристиці імені Федір, чоловік з таким ім’ям часто буває великим людино любом. Він здатний прощати іншим їх недоліки і помилки. І навіть якщо повчає одного, то робить це з найкращими намірами. До того ж, Федір по натурі філософ, який дотримується думки, що в житті найважливіше відносини між людьми. І він намагається їх завжди підтримувати.

ПРИВІТАННЯ

У кожного є ангел хоронитель,
Що пише книгу нашого життя,
А ще є в небі ангел покровитель,
Що молиться про твоє майбуття.
Він був колись людиною, як ми із вами,
І серед людей, таких як ми із вами жив,
Лиш Бога він любив найбільше,
І лиш йому він вірою служив.
Бери із нього приклад та старайся,
Прожити з вірою усе своє життя,
Щоби колись Господь враз міг тебе обняти,
Й сказать таке: о Федір, ти моє дитя!