Цьогоріч уся Україна вшановує шосту річницю розстрілів на Майдані під час Революції Гідності. З цієї нагоди у всіх районах та містах Рівненщини проходитимуть пам’ятні заходи.

 Так, на Березнівщині заходи із вшанування подвигу учасників Революції Гідності відбудуться 19 лютого. Представники влади та громадськість покладуть квіти до могили Героя Небесної Сотні Івана Городнюка, а наступного дня біля меморіальної дошки загиблому о 14.30 розпочнеться тематичний захід «В їхніх серцях жила Україна».

20 лютого, у четвер, запланована низка меморіальних заходів в обласному центрі. О 10.30 відслужать панахиду за загиблими на «Алеї Героїв» на кладовищі «Нове». Об 11.15 меморіальні заходи заплановані біля Дошки Пам’яті Героям Небесної Сотні та Героям, які загинули в зоні АТО (вул. 16 Липня).

Цього ж дня у Рівне нському вищому професійному училищі №1 відбудеться перегляд фільму «Україна. Майдан. Перезавантаження», початок о 10.20. А о 13.30 запланований вечір пам’яті «Майдан Гідності в наших серцях» в Рівне нському автотранспортному коледжі НУВГП.

Покладання квітів, тематичні читання та панахиди відбудуться 20 лютого і в інших населених пунктах області.

Зокрема, у Демидівці покладуть квіти до пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України», пам’ятних дошок у Демидівському ліцеї, ВПУ № 25, могил учасників АТО.

У Дубровиці меморіальний захід запланований о 12.00 біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.

В Дубно вшанують Героїв о 13.00 біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. А о 14.30 відбудеться година пам’яті «Ми вічні сини твої, Україно» у Будинку дітей та молоді.

У Здолбунові цього дня о 13.00 запланована акція пам’яті на Площі Героїв Майдану «Героям слава вписана в серця!» та о 14.00 – презентація альманаху «Повстанська ватра» Тараса Більчука в історико-краєзнавчому музеї.

В Острозькому районному будинку культури о 15.00 розпочнеться вечір пам’яті «Майдан – це віра в себе, в свою націю, в Україну».

Читайте також: «У лютому, у березні, влітку "- в Україні обіцяють рекордно нижчі ціни на газ