Сьогодні День ангела святкують Василь, Іван, Максим, Марія,Марта та Христина.

ВАСИЛЬ 

Ім’я Василь означає «царський», «царський». У дитинстві Вася зростає терплячим, врівноваженим дитиною. Хлопчик рідко виявляє нетерпіння в різних ситуаціях. Він дуже любить домашніх тварин, залюбки за ними доглядає. Вася завжди має багато друзів, відносини з якими дуже дорожить.

Розумний і інтелігентний, Василь чутливий до думки оточуючих. Він легко знаходить спільну мову з усіма, рідко йде на конфлікти, вважаючи за краще вирішувати проблеми мирним шляхом.

Василь не любить впливати на хід подій, йому звичніше, коли все відбувається само собою. При цьому завдяки добре розвинутій інтуїції, чоловік здатний передбачати розвиток тієї чи іншої ситуації. Він вміє протистояти нерозумним діям оточуючих, застосовуючи свою сильну волю і вміння переконувати. Особливістю характеру Василя часто буває те, що він здатний одночасно вирішувати декілька питань, причому, ретельно контролюючи кожен з них.

Згідно характеристиці ім’я Василь, чоловік з таким ім’ям зазвичай досить самовпевнений. Але, в той же час, він постійно прагне до досконалості у всьому, іноді його завзяття перетворюється в упертість. У деяких випадках, якщо Василю треба чогось досягти, він може без докорів совісті втручатися в справи інших людей.

ПРИВІТАННЯ

Життя хай дарує чудові моменти,
Яскраві емоції, гарні презенти
І друзів найкращих, з якими надійно,
Людину найближчу, з якою спокійно.
Бажаю знайти я улюблену справу,
Робота хай буде для тебе забавою.
Проблеми вирішуй свої на "раз-два",
Щоб не кипіла твоя голова.
Бажаю достатку, щоб "з маслом ікра".
Здоров'я міцного, здоров’я ж не гра.
І ще побажаю тобі наостанок:
Хай буде щасливим ну кожний твій ранок!
З іменинами тебе, Вася!

ІВАН 

Ім’я Іван має древньоєврейське походження та означає «Милість Божа». У хлопчиках з таким іменем сплелися найрізноманітніші риси характеру: то вони добрі й слухняні, то враз стають розбишакуватими бешкетниками.

Друзі цінують Івана за надійність, силу волі та вміння прощати. Якщо Іван береться до справи, то неодмінно доведе її до кінця.

Іванів характер гнучкий, мов пластилін. Він запросто може потрапити в погану компанію, й з такою ж легкістю стати кращим учнем школи. Тож батьки мають добре постаратися, аби скерувати здібності Івана в правильне русло.

Зовсім не боїться труднощів. Стиснувши зуби міцніше, добивається свого за будь-яку ціну. До мети Іван йде напролом. З задоволенням візьметься навіть за найважчу роботу, тому визначити найсприятливіші сфери діяльності для Івана складно. Він може знайти себе в ролі директора, актора, слюсаря і навіть домогосподарки.

Природні лінощі і надмірна доброта частенько заважають Іванові будувати стосунки з протилежною статтю. Найкраще Іванові підійде дружина-лідер, яка все вирішить за нього. Близькі люди в захваті від спілкування з Іваном, адже зазвичай власник імені розумний, всебічно розвинутий, обачний, вміє слухати і чути співрозмовника.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

МАКСИМ

Ім’я Максим означає «найбільший», «превеликий». Маленький Максим зазвичай не доставляє клопоту ні батькам, ні вчителям. У нього різнобічні інтереси, багата уява. Максим часто відрізняється честолюбством, гордістю. Але якщо ці якості не розвиваються непомірно, він зможе домогтися багато чого.

Іноді надмірна гордість може штовхати Максима на вчинки, за результатами яких він не зможе впоратися. В такому випадку, це приводить чоловіка до депресії, невпевненості у своїх силах, і, як наслідок, до невдач в житті.

Енергійність Максима дивує багатьох. Але йому потрібно вміти її втихомирювати, втім, так само, як і самолюбство. Ті, кому це вдається, стають неабиякими й неординарними особистостями.

Максим добре розуміє оточуючих людей, має здібності дипломата. Властива йому інтуїція допомагає маніпулювати оточуючими. В своїй правоті він здатний переконати будь-кого. При цьому Максим завжди вважає себе в глибині душі господарем життя.

ПРИВІТАННЯ

Застелила білим снігом,
Землю хуртовина,
А святковий стіл накрила,
Біла скатертина.
В день зимовий гріють душу,
Теплі побажання,
Настрій свята в серці творять,
Щирі привітання!
В іменини ми бажаєм,
І щодня й щомиті,
Хай же Максу помагає,
Ангел покровитель!

МАРІЯ

Ім’я Марія означає «пані», «сумна», «відкинута». Маленька Маша – дуже добра, лагідна дівчинка, яка нелегко переживає всі зауваження у свою адресу. З ранніх років вона з задоволенням няньчиться з діточками. Одночасно з такою м’якістю, у дівчинки досить рано виявляється почуття власної гідності, вміння постояти за себе.

В школі Машу люблять вчителі та однолітки. Дівчинка старанна в навчанні, завжди підтримає друзів, з нею цікаво і не нудно. Батьки зазвичай рано помічають любов Маші до порядку, чистоти.

Подорослішавши, Марія залишається дівчиною, яку не залишає байдужою чуже горе. Але, в той же час, вона не забуває і про себе. Вільна й активна дівчина завжди має плани на майбутнє, знає, як їх втілити в життя.

Згідно характеристиці імені Марія, дівчина з таким ім’ям відрізняється особливим поглядом на багато речей. Вона має свою думку, яка часто не збігається з традиційними поглядами.

Часто Марії бувають самотніми. Але їх це не обтяжує. Для них більш важлива внутрішня свобода, відчуття гармонії з собою. Марія дуже цінує спокій, тишу, можливість просто поміркувати. Одночасно з цим її приваблює все оригінальне, неординарне, таємниче. Нерідко Марія захоплюється містичними знаннями, окультними науками.

ПРИВІТАННЯ

Бажаю людськoї пoшани.
Здорoв’я міцногo,
Кoхання палкoго.
Щоб дoля твoя,
Мов казка була.
Щoб серце співало,
Всяке лихo миналo.
Щоб ангел охорoняв,
Твoю душу і тілo.
А Гoсподь щoб тобі пoсилав,
Усе те, чoго ти прoсила.

МАРТА

Ім’я Марта має давньоєврейське коріння і перекладається як “пані”, “господиня” або “володарка”. Жінка з ім’ям Марта — сильна, вольова, цілеспрямована і вимоглива людина, завжди досягає поставлених цілей. Вона володіє хорошою інтуїцією, вміє прораховувати складні ситуації, не йде на поводу у своїх емоцій. Дівчина завжди відстоює свої інтереси, захищає себе і свою думку.

Марта має діловий, врівноважений, твердий і прямолінійний характер. Їй важливі комфорт і благополуччя, заради них вона наполегливо рухається до мети. Дівчина наділена хорошим почуттям гумору, але не вміє посміятися над собою, ображається на жарти в свою сторону. Прощати образи не вміє, здатна на помсту. Жінка чарівна, чим приваблює людей. Вона самовпевнена, енергійна і врівноважена, володіє високого рівня інтелектом.

Є в ній і негативні якості, наприклад, самолюбство і гордість. Незважаючи на сильний дух, дівчина чутлива до змін у житті, ділить все на чорне і біле. Щоб домогтися бажаного, готова на будь-які вчинки, навіть на найнижчі. Особисті інтереси — ось основний пріоритет в житті Марти, всі її дії спрямовані на задоволення своїх потреб.

Жінка не має багато друзів, вона ніколи не стане «душею компанії», їй важко зближуватися з людьми і розкривати свої таємниці. Дівчина виглядає холодною і недоступною для оточуючих, тому вони не поспішають заводити з нею дружбу. Березні простіше налагоджувати ділові контакти, ніж дружні.

ПРИВІТАННЯ

Хай добрий Ангел береже від зла,
Дарує щастя, душу зігріває!
Марті побажаю я тепла,
Любові і удачі побажаю.
Хай доленьку завжди твою несе
На ніжних крилах радості й достатку,
Хай буде у житті лиш добре все
І все обов’язково у порядку!

ХРИСТИНА

Походження імені Христина – давньоримське. В перекладі воно значить «християнка». Позитивні риси характеру: Христі впевнені в собі – якщо вони щось вирішують, то ніколи не змінюють думки. Дивлячись на таку жінку, зразу ж стає зрозуміло, що вона є справжньою аристократкою з дивовижним почуттям стилю.

Негативні риси: Через свою амбіційність, Христі часто поводяться занадто зарозуміло, відштовхуючи цим оточуючих. Такі дівчати постійно захищають свої погляди та відстоюють права навіть в тих ситуаціях, коли в цьому немає ніякої потреби. Також Христини ображають людей, говорячи дуже ущипливі фрази. Захищаючи себе, вони не помічають, як роблять боляче рідним.

Зовсім протилежним є випадок, коли в дитинстві батьки Христинки не приділяли уваги її природнім талантам. Через це з роками дівчата стають закомплексованими та перестають вірити у власні сили. Вони взагалі нічого не можуть сказати, бояться висловити свою думку та мовчки погоджуються з усім, що їм говорять.

ПРИВІТАННЯ 

З днем ангела, Христино, вітаю,
Здоров'я міцнoго бажаю,
Хай здійсняться мрії,
Усі спoдівання і надії.
Місяць і зірoньки ясні,
Хай світять тoбі у нoчі.
А в день хай сoнечкo сяє,
І свoїм теплoм зігріває.
Хай ангел тебе oберігає,
І завжди на допoмогу пoспішає.