Сьогодні з іменинами вітаємо Антона, Макарія, Феодосія та Феодосію.

АНТОН

Ім’я Антон означає «протистоїть», «вступає в бій», «колір». У дитинстві Антон найчастіше буває чарівним малям. При цьому дитина досить активний, чутливий. Однак Антоша володіє дивним для хлопчика терпінням. Він ніколи не візьметься до справи, не уточнивши всі умови його виконання і добре не подумавши над рішенням. Дитина дуже прив’язаний до батьків, відчуває до них глибоку повагу та любов. Антоша зазвичай добре вчиться, багато читає.

Завдяки чудово розвиненою інтуїції, Антон рідко вплутується в сумнівні авантюри. Для нього важлива повна ясність ситуації. Іноді оточуючі вважають таку поведінку боягузтвом, але це зовсім не так. В деяких важливих ситуаціях Антон готовий на самопожертву.

Згідно характеристиці ім’я Антон, чоловік з таким ім’ям зазвичай стає хорошим другом. Він вміє розташувати до себе людей, готовий при необхідності надати допомогу. В колективі Антон намагається не розкриватися, вести себе в залежності від ситуації. Йому важко довіряти кому-не будь.

ПРИВІТАННЯ 

В Антона здоров'я щоб завжди було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде.

МАКАР

Ім’я Макар означає «благословенний», «блаженний», «щасливий». Ім’я Макар ідеально підходить хлопчикам, народженим під наступними знаками Зодіаку: Овен, Телець, Лев, Скорпіон.

Маленький Макар – примхливий хлопчик з нестійким характером. Він товариський, добродушний і відповідальний дитина, у нього багато знайомих і друзів. Макар завжди домагається того, чого хоче, так як він цілеспрямований і працьовитий. Макар від природи обдарований і талановитий, але дуже часто він розтрачує свої здібності даремно. У школі Макар вчиться добре, батькам особливих турбот не доставляє. По закінченні школи він точно знає, ким хоче бути, тому що вибирає ту спеціальність, яка йому цікава, і в якій він розбирається. Причому престижність вподобаної професії не має для нього ніякого значення. Досить часто Макар стає педагогом, музикантом, каменярем, інженером.

Характеристика імені Макар говорить про те, що він володіє нестандартним мисленням, може знаходити вихід із будь-якої життєвої ситуації, не піддається впливу інших людей, завжди відстоює свою точку зору. У конфліктних ситуаціях Макар дипломатичний і урівноважений. Тільки сильний стрес може стати причиною того, що він прилюдно проявить свої емоції.

ПРИВІТАННЯ 

Є у тебе природний дар,
Надійний ти і добрий, Макар,
Ти справжній воїн
Вмієш тримати удар,
Зараз хочу тобі бажати,
Все, що замислив, встигати,
Не втомлювався щоб ти мріяти,
І ці мрії виконувати.
Завжди таким же залишайся,
Макар, частіше посміхайся,
Знайти проблеми не намагайся
І своїм життям насолоджуйся

ФЕОДОСІЙ

Давньогрецьке - "богом даний". З раннього дитинства розташований до інфекційних захворювань; імунітет у нього ослаблений, не відрізняється стійкістю нервова система. Раніше своїх однолітків починає ходити. Рано і дуже болісно ріжуться зубки, це супроводжується високою температурою і нерідко - застудою. Кілька розсіяний, хоче дізнатися все відразу, все спробувати на ходу забуває про те, що його хвилювало секунду тому. Зростає усміхненим і добродушним хлопцем, але дуже образливим. Якщо його потрібно заспокоїти, нагодувати або, одягти на прогулянку, то це можна зробити, лише відволікаючи його увагу.

Таким він залишається і дорослим: якщо йому хочеться на вечерю смаженої картоплі, то можна запропонувати йому манної каші і розписати, яка вона ніжна і смачна, і Феодосії тут же погодиться на цей варіант. Умовити його не становить праці. Однак у серйозних питаннях він не тільки незговірливий, але і непоступливий, переконати його важко, якщо він вибрав і дотримується визначеної позиції, впевнений у своїй правоті.

Феодосії - турботливий батько, балує дітей, багато часу проводить з ними, хоча виховувати їх не вміє і не намагається. Завжди бере ініціативу на себе, але може розраховувати на його тверде плече: він підтримає і допоможе, але, на жаль, найчастіше радою. Як правило, дружина у нього рішуча, самостійна, тверда за характером жінка.

ПРИВІТАННЯ

Феодосій – ти у нас боєць,
І в роботі молодець!
Люблять всі тебе дівчата,
Липнуть всі, немов ти м’ята,
Ти в нас гордий, не здаєшся,
На любов не піддаєшся!
Хай завжди тобі везе,
І в житті буде усе!

 

ФЕОДОСІЯ

Грецьке ім’я, що означає «даний Богом». Федосья відрізняється веселим, легким вдачею, поблажливістю до слабкостям людей (вона їх ніби не помічає). У неї багато друзів і шанувальників. Федосья намагається нікого не образити і не вміє відмовляти людям. Двоїстість Федосьи призводить до того, що вона проявляє в житті певне мінливість. Те, що вона до кінця не може зрозуміти саму себе, поглиблює її душевні страждання.

Музика та особливо літературна діяльність того чи іншого виду – це найкращі можливості для кар’єри Федосьи. У літературній роботі вона дає волю своїй уяві. Федосья здатна працювати над двома проектами одночасно і завершити обидва в рівній мірі успішно.

При тому, що Федосья недбайливо, їй нерідко щастить у житті, і в самий критичний момент, коли останні кошти на результаті, у неї раптом з’являються гроші. Але Феодосії рідко дістаються великі суми.

Монотонність і одноманітність життя шкідливі здоров’ю Федосьи. Для того щоб забезпечити душевну рівновагу, їй потрібно урізноманітнити своє існування: поїздка за місто або навіть перестановка меблів у кімнаті знімають з неї напругу і стрес.

ПРИВІТАННЯ 

Чого побажати людині,
У якої щасливе життя,
Яка святкує вже нині
День свого Ангела?
У тебе здоров'я хороше,
До серця любов прийшла,
В кишенях завжди є гроші,
Сум-біда від тебе пішла.
Тож бажаю тобі я сьогодні:
Збережи цей душевний стан,
Нехай будуть у тебе ще сотні
Приємних див, днів та свят.