Сьогодні іменини святкують Гаврило, Микола, Роман, Святослав та Семен.

ГАВРИЛО 

Чоловік з іменем Гаврило володіє особливим шармом. Як правило, з Гавриїлом спілкування доставляє велике задоволення, тим більше, що Ганя це любить. Гаврило завжди веселий і може підтримати розмову на будь-яку тему. Гавр досить експресивний, але відчуває співрозмовника, йому характерно почуття такту і терпіння щодо співрозмовника. Нерідко Гавриїла вважають ідеальним співрозмовником, тому що Ганя створює враження людини, яка хоче ощасливити всіх навколо.

Життя носія імені Гаврило сповнена різних емоцій. І це дуже важливо для Гавриїла. Якщо Ганя відчуває, що засмучує оточуючих або вони його недолюблюють, то в Гавриїлі тут же запал згасає, тоді він цілком може не досягти своєї мети. Гавру притаманна цікавість. З-за цього чоловік з цим ім’ям дуже утворений в абсолютно різних сферах знань. Завдяки цьому Гавриїла багато вважають інтелектуалом.

ПРИВІТАННЯ

З Днем Ангела Гаврила я вітаю,
Всіх благ земних тобі я побажаю,
За душу людяну і простоту,
За добре серце й доброту,
Хай ангел тобі подарує натхнення,
А Бог — людське благословення!

МИКОЛА

Ім’я Микола складається з двох давньогрецьких слів: «nicos» – «переможець, перемога» і «laos» – «народ». Тобто значення імені Микола можна розшифрувати як «переможець народів».

Маленький Микола здоровий і міцний хлопець, який рідко хворіє і мало вередує. Він не створює проблем своїм батькам і, можливо, тому вони приділяють йому недостатньо уваги, вважаючи, що і так все добре. У школі Микола непогано вчиться, прагне до всього доходити своїм розумом, має репутацію працездатного і працьовитої людини.

У дорослому віці Микола легко сходиться з людьми, так як він дружелюбний і простий у спілкуванні. Але якщо йому вдасться домогтися керівній посаді, то з Миколая може вийти жорсткий і агресивний начальник.

Характеристика імені Микола говорить про те, що це замкнута людина, який нікого не пускає у свій внутрішній світ, тому оточуючим залишається задовольнятися його зовнішньої товариськістю і дружелюбністю.

ПРИВІТАННЯ

У Миколи нині свято,
Друзів прибуло багато.
Квіти є і подарунки,
І обійми, й поцілунки.
Але головне у тому,
Щоб й надалі цьому дому
Посміхалась Доля щиро,
Щоб жили Надія й Віра,
І Любов, розправивши крила,
Кожне серце тут зігріла.

РОМАН

Ім’я Роман у перекладі з латинської означає «римлянин», «римський», «з Риму». Маленький Рома – дуже живий і рухливий хлопчик, ця маленька єгоза ні хвилини не може всидіти на місці. Йому треба все і відразу. Він швидко захоплюється новою ідеєю, але, зрозумівши, що треба проявити наполегливість і скрупульозність, щоб чогось досягти, відразу ж кидає її. Терпіння і посидючість не є його сильними сторонами. Роман швидко всьому вчиться, у нього відмінна пам’ять, і він все схоплює на льоту, але деяка відчайдушність не дасть йому стати старанним учнем. Спроба загнати його в якісь рамки змусить Романа віртуозно брехати і винахідливо викручуватися.

Характеристика ім’я Роман показує, що він понад усе цінує особисту свободу. Він не любить змін, але під впливом раптового пориву може кардинально все змінити у своєму житті. Наприклад, переїхати жити в іншу країну або змінити свої «закоренілі» звички.

Свою невгамовну енергію Роман витрачає на роботі. Тому віддає перевагу професії пов’язані з спілкуванням з людьми: наприклад, менеджер з реклами або з продажу, режисер, актор. Так як Роман непостійний, він не підніметься високо по кар’єрних сходах, але йому це і не треба: для нього важливий сам процес.

ПРИВІТАННЯ

Тобі бажаю я, Роман,
Любові вируючий океан,
Щоб рік наступний був, як свято,
На все щоб вистачало сил багато.
За життям не йди понуро,
Зневіра, нудьга – це гріх!
Адже треба, щоб у житті було
Здоров’я та веселий сміх!
Нехай в житті особистому буде щастя,
Кар’єра нехай йде вперед,
Не затьмарить роки негода,
А старість? Старість – десь там чекає усіх!

СВЯТОСЛАВ

Ім’я Святослав означає «священна слава». У дитинстві Святік часто буває спокійним, врівноваженим дитиною, якого не так просто вивести з себе. Незважаючи на це, хлопчик досить емоційний, часто буває непостійним у своїх бажаннях. Святик виділяється серед однолітків великою допитливістю. Йому цікаво пристрій годин, він може спостерігати, як мама пече пиріг, як батько ремонтує розетку. Зазвичай у Святослава багато друзів, які цінують його за сильно розвинуте почуття солідарності.

Як правило, Святослав – приклад консерватора. Він не любить зміни, цінує розмірений, звичний спосіб життя. Цей чоловік не відрізняється особливою амбітністю і честолюбством. Для нього не так важливо визнання інших людей, головне, щоб він сам отримував задоволення.

Згідно характеристиці імені Святослав, чоловік з цим ім’ям часто відрізняється великим дружелюбністю. Людей притягують його привітність, доброзичливість. З ним приємно й легко спілкуватися. При цьому Святослав не стане нікому розповідати про свої проблеми, просити поради у друзів або близьких. Він вважає, що у стані самостійно знаходити правильні рішення. І в більшості випадків виявляється прав.

ПРИВІТАННЯ

Яскраве сонечко всміхається Тобі,
А стежку застеляють ніжні квіти.
У небі хмаринки ніжно-голубі,
І усмішкою вабить літо.
І Ти, мов квіточка ясна,
В цей світлий день святкуєш іменини.
Чарівна усмішка Твоя
Дарує радість щохвилини.

СЕМЕН

Значення імені Семен – почутий богом. Характеристика ім’я Семен: впевненість у собі, нестандартність мислення.

У дитинстві Сема дуже допитливий, великий фантазер. Батькам просто необхідно бути терплячими і вислуховувати до кінця його фантастичні оповідання. Він розвивається не по роках. Дуже любить читати, навіть більше, ніж грати. Батьки повинні триматися з ним на рівних. Семену необхідні їх любов, співчуття й розуміння. Сема прагне пізнати світ, задає безліч питань вчителям і батькам. Йому не слід забороняти, краще пояснити і домовитися. Маленький Семен повинен поважати дорослого і відчувати його внутрішню силу. Тільки тоді він виросте вихованим, серйозним і всебічно розвиненою людиною.

Вибір професії відіграє велику роль для Насіння. Він правильно мисляча людина, інтелектуал з різнобічними інтересами. Для Насіння важливо розкрити себе у професії. Семен обов’язково досконало володіти обраною спеціальністю. Він впевнений у своїх талантах. Зазвичай Семен вибирає рідкісну професію. Він може стати хорошим хірургом, інженером, вченим-біологом, економістом. Семен з успіхом може бути літературним критиком. Його добрий гумор, гострий розум і знання життя допоможуть добитися успіхів в роботі. Головне, закласти для цього потенціал в дитинстві.

ПРИВІТАННЯ

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Семена,
Прийми привітання!