Сьогодні іменини святкують хлопчики та чоловіки на ім'я Гаврило та Семен.

ГАВРИЛО 

Чоловік з іменем Гаврило володіє особливим шармом. Як правило, з Гавриїлом спілкування доставляє велике задоволення, тим більше, що Ганя це любить. Гаврило завжди веселий і може підтримати розмову на будь-яку тему. Гавр досить експресивний, але відчуває співрозмовника, йому характерно почуття такту і терпіння щодо співрозмовника. Нерідко Гавриїла вважають ідеальним співрозмовником, тому що Ганя створює враження людини, яка хоче ощасливити всіх навколо.

Життя носія імені Гаврило сповнена різних емоцій. І це дуже важливо для Гавриїла. Якщо Ганя відчуває, що засмучує оточуючих або вони його недолюблюють, то в Гавриїлі тут же запал згасає, тоді він цілком може не досягти своєї мети. Гавру притаманна цікавість. З-за цього чоловік з цим ім’ям дуже утворений в абсолютно різних сферах знань. Завдяки цьому Гавриїла багато вважають інтелектуалом.

ПРИВІТАННЯ

З Днем Ангела Гаврила я вітаю,
Всіх благ земних тобі я побажаю,
За душу людяну і простоту,
За добре серце й доброту,
Хай ангел тобі подарує натхнення,
А Бог — людське благословення!

СЕМЕН

Значення імені Семен – почутий богом. Характеристика ім’я Семен: впевненість у собі, нестандартність мислення.

У дитинстві Сема дуже допитливий, великий фантазер. Батькам просто необхідно бути терплячими і вислуховувати до кінця його фантастичні оповідання. Він розвивається не по роках. Дуже любить читати, навіть більше, ніж грати. Батьки повинні триматися з ним на рівних. Семену необхідні їх любов, співчуття й розуміння. Сема прагне пізнати світ, задає безліч питань вчителям і батькам. Йому не слід забороняти, краще пояснити і домовитися. Маленький Семен повинен поважати дорослого і відчувати його внутрішню силу. Тільки тоді він виросте вихованим, серйозним і всебічно розвиненою людиною.

Вибір професії відіграє велику роль для Насіння. Він правильно мисляча людина, інтелектуал з різнобічними інтересами. Для Насіння важливо розкрити себе у професії. Семен обов’язково досконало володіти обраною спеціальністю. Він впевнений у своїх талантах. Зазвичай Семен вибирає рідкісну професію. Він може стати хорошим хірургом, інженером, вченим-біологом, економістом. Семен з успіхом може бути літературним критиком. Його добрий гумор, гострий розум і знання життя допоможуть добитися успіхів в роботі. Головне, закласти для цього потенціал в дитинстві.

ПРИВІТАННЯ

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Семена,
Прийми привітання!