Сьогодні зі святом треба вітати власників таких імені: Василь, Микола, Петро, Семен, Тимофій.

ВАСИЛЬ 

Ім’я Василь означає «царський», «царський». У дитинстві Вася зростає терплячим, врівноваженим дитиною. Хлопчик рідко виявляє нетерпіння в різних ситуаціях. Він дуже любить домашніх тварин, залюбки за ними доглядає. Вася завжди має багато друзів, відносини з якими дуже дорожить.

Розумний і інтелігентний, Василь чутливий до думки оточуючих. Він легко знаходить спільну мову з усіма, рідко йде на конфлікти, вважаючи за краще вирішувати проблеми мирним шляхом.

Василь не любить впливати на хід подій, йому звичніше, коли все відбувається само собою. При цьому завдяки добре розвинутій інтуїції, чоловік здатний передбачати розвиток тієї чи іншої ситуації. Він вміє протистояти нерозумним діям оточуючих, застосовуючи свою сильну волю і вміння переконувати. Особливістю характеру Василя часто буває те, що він здатний одночасно вирішувати декілька питань, причому, ретельно контролюючи кожен з них.

Згідно характеристиці ім’я Василь, чоловік з таким ім’ям зазвичай досить самовпевнений. Але, в той же час, він постійно прагне до досконалості у всьому, іноді його завзяття перетворюється в упертість. У деяких випадках, якщо Василю треба чогось досягти, він може без докорів совісті втручатися в справи інших людей.

ПРИВІТАННЯ

Життя хай дарує чудові моменти,
Яскраві емоції, гарні презенти
І друзів найкращих, з якими надійно,
Людину найближчу, з якою спокійно.
Бажаю знайти я улюблену справу,
Робота хай буде для тебе забавою.
Проблеми вирішуй свої на "раз-два",
Щоб не кипіла твоя голова.
Бажаю достатку, щоб "з маслом ікра".
Здоров'я міцного, здоров’я ж не гра.
І ще побажаю тобі наостанок:
Хай буде щасливим ну кожний твій ранок!
З іменинами тебе, Вася!

МИКОЛА

Ім’я Микола складається з двох давньогрецьких слів: «nicos» – «переможець, перемога» і «laos» – «народ». Тобто значення імені Микола можна розшифрувати як «переможець народів».

Маленький Микола здоровий і міцний хлопець, який рідко хворіє і мало вередує. Він не створює проблем своїм батькам і, можливо, тому вони приділяють йому недостатньо уваги, вважаючи, що і так все добре. У школі Микола непогано вчиться, прагне до всього доходити своїм розумом, має репутацію працездатного і працьовитої людини.

У дорослому віці Микола легко сходиться з людьми, так як він дружелюбний і простий у спілкуванні. Але якщо йому вдасться домогтися керівній посаді, то з Миколая може вийти жорсткий і агресивний начальник.

Характеристика імені Микола говорить про те, що це замкнута людина, який нікого не пускає у свій внутрішній світ, тому оточуючим залишається задовольнятися його зовнішньої товариськістю і дружелюбністю.

ПРИВІТАННЯ

У Миколи нині свято,
Друзів прибуло багато.
Квіти є і подарунки,
І обійми, й поцілунки.
Але головне у тому,
Щоб й надалі цьому дому
Посміхалась Доля щиро,
Щоб жили Надія й Віра,
І Любов, розправивши крила,
Кожне серце тут зігріла.

ПЕТРО 

Ім’я Петро означає «камінь», «скеля». У дитинстві Петрик дивує дорослих своєю великою допитливістю. Напевно, немає нічого такого, що було б хлопчикові нецікаво. Це класичний приклад маленького «чомучки». Можливо, саме тому Петя з задоволенням навчається, радуючи батьків хорошими оцінками. Досить часто хлопчик, що носить таке ім’я, демонструє музичні здібності, гарний голос. Він може чудово вчитися у музичній школі.

Подорослішав Петро часто дивує близьких та оточуючих людей своїм суперечливим характером. У ньому поєднуються такі, на перший погляд, протилежні риси характеру, як цинізм і вразливість, прямолінійність і м’якість, довірливість і замкнутість.

Згідно характеристиці імені Петро, у чоловіка з цим ім’ям дуже розвинене самолюбство. Він прагне бути першим у всьому – в навчанні, роботі, серед друзів. Якщо самолюбство не досягає величезних розмірів, чоловік досягає багато чого в житті. В іншому ж разі, воно може привести його до повного занепаду всіх справ.

Як правило, Петро дуже чутливо сприймає відносини з оточуючими. Навіть невелика образа залишається в його пам’яті надовго, принісши йому розчарування і гіркоту. Цим пояснюється його удавана цинічність, з допомогою якої він захищається від душевного болю.

ПРИВІТАННЯ

Твоє ім'я Петро – тверде, мов скеля,
На якій твій покровитель збудував,
Христову церкву, що стоїть віками,
І за яку він до кінця стояв.
Тож будь також завжди рішучий,
Щоб ангел тебе надихав,
У всіх ділах і добрих починаннях,
Завжди тобі допомагав.
Живи з любов'ю до людей,
І ця любов тобі воздасться,
Здоров'ям, радістю душі,
Роками довгими віддасться!

СЕМЕН

Значення імені Семен – почутий богом. Характеристика ім’я Семен: впевненість у собі, нестандартність мислення.

У дитинстві Сема дуже допитливий, великий фантазер. Батькам просто необхідно бути терплячими і вислуховувати до кінця його фантастичні оповідання. Він розвивається не по роках. Дуже любить читати, навіть більше, ніж грати. Батьки повинні триматися з ним на рівних. Семену необхідні їх любов, співчуття й розуміння. Сема прагне пізнати світ, задає безліч питань вчителям і батькам. Йому не слід забороняти, краще пояснити і домовитися. Маленький Семен повинен поважати дорослого і відчувати його внутрішню силу. Тільки тоді він виросте вихованим, серйозним і всебічно розвиненою людиною.

Вибір професії відіграє велику роль для Насіння. Він правильно мисляча людина, інтелектуал з різнобічними інтересами. Для Насіння важливо розкрити себе у професії. Семен обов’язково досконало володіти обраною спеціальністю. Він впевнений у своїх талантах. Зазвичай Семен вибирає рідкісну професію. Він може стати хорошим хірургом, інженером, вченим-біологом, економістом. Семен з успіхом може бути літературним критиком. Його добрий гумор, гострий розум і знання життя допоможуть добитися успіхів в роботі. Головне, закласти для цього потенціал в дитинстві.

ПРИВІТАННЯ

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Семена,
Прийми привітання!
 

ТИМОФІЙ 

Ім’я Тимофій означає «почитає Бога». Маленький Тимоша, як правило, не доставляє клопоту батькам. Він досить самостійний дитина, який у всьому слухається старших. Хлопчик щиро не розуміє, чому інші діти поводяться шумно, бігають і кричать без причини. Тимофій більше любить спілкуватися з мамою, старшими братами і сестрами. Він залежить від їхньої думки, шукає у них підтримки та поради.

Зазвичай Тимофій виділяється серед інших своєю чарівністю, гострим розумом. Нерідко чоловік з таким ім’ям по-справжньому красивий. Крім того, він часто буває творчою особистістю, що дуже приваблює людей. Всі ці якості сприяють тому, що у Тіми, як правило, багато друзів. Але не з усіма він заводить близькі стосунки. Для нього більш природно мати декількох близьких друзів, в компанії яких він почуває себе невимушено і легко. Рідко можна побачити у Тимофія невдоволення і роздратування. Зазвичай це пояснюється розумінням, що всі люди різні, зі своїми недоліками і особливостями.

Згідно характеристиці імені Тимофій, чоловік з таким ім’ям досить самолюбство. В залежності від виховання та укладу життя його самолюбство може мати різні прояви. Він ніколи не стане висловлювати своє невдоволення при сварці. Але, при цьому, іноді може затаїти злобу надовго. Від такого стану можуть постраждати його близькі люди, на яких він здатний зганяти своє невдоволення іншими.

ПРИВІТАННЯ

Сильний, мужній і простий,
Одним словом – молодий!
Ти найкращий у нас в світі,
Просто чудо – ти такий!
Тимофій, тебе вітаєм,
З днем Ангела твоїм,
І тобі одне бажаєм –
Будь завжди ти золотим!