У четвер, 13 лютого, іменини відзначають Віктор, Микита, Богдан, Іван, Ілля та Вікторія. Не забудьте привітати винуватців свята з іменинами.

ВІКТОР 

Ім’я Віктор означає «переможець». Маленький Вітя – дуже довірлива дитина. Він беззастережно вірить тому, що кажуть, особливо дорослі люди. І дуже засмучується, коли дізнається про обман. Але досить швидко Вітя про це забуває і знову готовий вірити оточуючим.

Віктора не можна назвати мрійником, скоріше, він людина дії. В юні роки йому подобаються книги про шпигунів, розвідників, авантюри, пригоди. Вітя може за кілька хвилин зібрати рюкзак і відправитися з одним в похід. Неважливо, що при цьому він забуде взяти з собою необхідні в поході речі.

Дорослішаючи, Віктор поступово стає більш стриманим, навчається обдумувати свої дії. Але тяга до авантюр і подорожей залишається у нього до кінця днів.

Згідно характеристиці ім’я Віктор, чоловік з таким ім’ям зазвичай абсолютно незлопам’ятний. Хоча він дуже засмучується, якщо дізнається про обман. При цьому на відміну від багатьох людей, Віктор не припинить всі стосунки з кривдником. Він буде апелювати до його совісті, розсудливості, чекати каяття.

Віктор дуже трепетно ставиться до своїх рідних і близьким. Як правило, він вирішує всі їхні проблеми, надає допомогу, часто ставить інтереси рідних вище власних.

ПРИВІТАННЯ 

Свят у світі є багато.
Іменини — також свято —
Наймиліше від усіх:
Подарунки і пиріг —
Віктор, нині усе — для тебе.
Зазирає янгол з неба
На твоє веселе свято
Й ніби хоче нагадати,
Що святий у тебе є
На ім’я, як і твоє.
Він тебе оберігає,
Любить і застерігає:
Любим будь і людям й Богу,
Не цурайсь свого святого —
Й кожен свій день іменин
Відсвяткуй разом із ним.

МИКИТА

Ім’я Микита в перекладі з грецької означає «переможець». Маленький Микита – наполеглива і життєрадісний хлопчик. У нього дуже добре розвинена фантазія, тому Микитка любить розповідати незвичайні і цікаві історії власного авторства. Всі переживання хлопчика знайдуть відображення в його казках: якщо у Микити поганий настрій, то і історія буде сумною із сумним кінцем, якщо юний автор чомусь натхнений, то і його герой подолає всі перешкоди і досягне бажаної мети.

Характеристика імені Микита дозволяє укласти, що у хлопчиків з таким ім’ям дуже розвинений творчий потенціал. Подорослішав Микита буде намагатися реалізувати себе в професіях, де потрібен нестандартний підхід до вирішення поставлених завдань. Але досягти реальних успіхів у житті він зможе тільки завдяки наполегливій праці.

Микита дуже допитливий і різнобічно розвинена людина. Йому подобається спілкуватися з новими людьми, а його природна чарівність допомагає йому в цьому. Микита вміє грамотно і красиво викладати свої думки, тим самим зачаровуючи слухача. У нього навіть можуть з’явитися шанувальники. Але у Микити мало впевненості в своїх силах, щоб стати кумиром для інших.

ПРИВІТАННЯ

З Днем іменин, Микита, Вас
Привітати я поспішаю зараз!
Нехай радіє серце знову,
Що до Вас в долю прийшла любов!
Бажаю Вам щасливих днів,
Нехай радість Вас знайде швидше!
Ворогів бажаю розрізняти,
Щоб в житті не довелося страждати!

БОГДАН

Значення імені Богдан – богом даний. Богдан завжди справляє враження людини приємного і легкого. Характеристика імені Богдана – врівноважений, спокійний, прекрасно володіє собою чоловік. Хоча в дитячому віці – це примхливий, сильно прив’язаний до матері хлопчик.

Він цікавиться навколишнім світом, проводить у пошуках досконалості все життя.

У Богдана інтуїтивна натура, він занурений у себе, замріяний і цілком самовдоволений. За своєю природою він несмел і стриманий, але іноді може приймати ризиковані рішення.

Богдана приваблює психологія та медицина. Він може стати хорошим педагогом, письменником, політиком.

У Богдана відмінно розвинена пам’ять і інтуїція. Серед друзів славиться ходячою енциклопедією. Богдан завжди виплутається з будь безнадійної ситуації. Він готовий знайти власне рішення проблеми.

ПРИВІТАННЯ 

Хай Богдану життєву дорогу
Встеляють небесні зірки,
І ангел твій хоронитель,
Хай буде з тобою завжди!
Щоб ти кожної миті відчув
Богородиці щиру опіку.
Бог з неба тобі хай дарує
Щастя, здоров’я і довгого віку.

ІВАН 

Ім’я Іван має древньоєврейське походження та означає «Милість Божа». У хлопчиках з таким іменем сплелися найрізноманітніші риси характеру: то вони добрі й слухняні, то враз стають розбишакуватими бешкетниками.

Друзі цінують Івана за надійність, силу волі та вміння прощати. Якщо Іван береться до справи, то неодмінно доведе її до кінця.

Іванів характер гнучкий, мов пластилін. Він запросто може потрапити в погану компанію, й з такою ж легкістю стати кращим учнем школи. Тож батьки мають добре постаратися, аби скерувати здібності Івана в правильне русло.

Зовсім не боїться труднощів. Стиснувши зуби міцніше, добивається свого за будь-яку ціну. До мети Іван йде напролом. З задоволенням візьметься навіть за найважчу роботу, тому визначити найсприятливіші сфери діяльності для Івана складно. Він може знайти себе в ролі директора, актора, слюсаря і навіть домогосподарки.

Природні лінощі і надмірна доброта частенько заважають Іванові будувати стосунки з протилежною статтю. Найкраще Іванові підійде дружина-лідер, яка все вирішить за нього. Близькі люди в захваті від спілкування з Іваном, адже зазвичай власник імені розумний, всебічно розвинутий, обачний, вміє слухати і чути співрозмовника.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

ІЛЛЯ

Значення імені Ілля – мій Бог, фортеця Господня, сила божа, віруюча. Ілля веселий, товариський, поступливий, легко знаходить спільну мову з людьми, гарний у компаніях. Він дуже відданий сім’ї, шляхетний. Ілля завжди навчить, допоможе, пояснить. Але у свій внутрішній світ не впустить нікого. У характері багато жіночих, материнських рис.

Ілля запальний, але завжди відхідливий. За нестриманість він гірко себе карає. Прагне спочатку звити гніздечко, а тільки потім привести туди кохану. Часто бундючиться з абсолютно незрозумілих причин. Невдачі в справах і часті розчарування допомагає йому долати отходчивость.

У Іллі добре розвинена інтуїція. Це завжди допомагає йому оцінити обстановку і прийняти правильне рішення. У Іллі відмінна пам’ять, вміння бачити ситуацію з різних сторін.

ПРИВІТАННЯ

Як пісня дзвінко ллється,
Хай гарно тобі, Ілля, живеться,
Хай доля посміхається,
Здоров’я додається,
Хай буде свято на душі,
А серце щастям багатіє,
Хай водограй вирує почуттів,
Збуваються всі мрії!

ВІКТОРІЯ 

Значення імені Вікторія перекладається з латинської як «перемога». Маленька Віка більше схожа на батька. Невелика повільність не заважає їй бути заводієм в дитячих іграх. Віка примхлива і не любить вчитися.

Ставши дівчиною, Вікторія стежить за собою, любить виділятися яскравим макіяжем або викликає одягом. У підлітковому віці нерідко зустрічається бунтівну поведінку. Вікторія володіє напористістю, упертістю, хитрістю, але залишається доброю і нерішучої особливою, влюбливість і сором’язливою.

Жінки з ім’ям Вікторія кілька флегматичны і повільні. Не будують повітряних замків і не плекають ілюзій. Їм чужі мрії і романтика, вони хочуть бачити у всьому конкретику і зрозумілість.

Згідно характеристиці імені Вікторія володіє чоловічим аналітичним складом розуму і складним характером. Зовні Вікторія виглядає боязкою і несміливу, хоча володіє величезним внутрішнім потенціалом. Таке протиріччя може бути пов’язано з недостатньою впевненістю в собі. Іноді буває нелегко зрозуміти, про що думає Вікторія. По виразу її обличчя дуже складно визначити, чи вона сердиться або просто задумалася про щось.

ПРИВІТАННЯ 

Твоє ім’я Вікторія – найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!
Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде й є надія!