фото ілюстраційне
У День святого Валентина, 14 лютого, всі закохані з 8:00 до 24:00 зможуть подати заяву для реєстрації шлюбу або одружитися, якщо реєстрація шлюбу призначена на цей день.

 Для участі у Всеукраїнській акції Міністерства юстиції «Кохання поза часом 2020» на Рівне нщині обрано Рівне нський міськрайонний відділ ДРАЦС, інформує сайт Новини по-рівненськи .

«Також у цей день усі охочі зможуть відсвяткувати заручини чи провести обряд ювілейного весілля. Минулого року на Рівне нщині акцією скористались більше 100 пар закоханих. Цього року одружитися в рамках проекту «Кохання поза часом» по області планують 56 пар молодят і по Рівному 16 пар», – зазначає заступник начальника Міжрегіонального управління Міністерства юстиції в Рівне нській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) Оксана Сальчук.

Всеукраїнську акцію «Кохання поза часом» Міністерство юстиції України організовує втретє. Перелік відділів ДРАЦС, які визначені учасниками заходу «Кохання поза часом 2020» можна переглянути на сайті Міністерства юстиції.

Інформуємо, що решта відділів ДРАЦС Рівне нщини працюватимуть 14 лютого у звичному режимі за визначеним графіком роботи.

«Якщо закохані не встигли подати заяву на 14 лютого через відділи ДРАЦС, то можна це зробити в рамках пілотного проєкту «Шлюб за добу» та зареєструвати шлюб у скорочені строки. Нагадуємо, що цей проєкт діє у Рівному Сарнах та Дубні»,- зазначає заступник начальника Міжрегіонального управління Міністерства юстиції в Рівне нській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) Оксана Сальчук.

Організатори акції «Кохання поза часом 2020» у Рівному обіцяють, що цього дня на усіх молодят чекатимуть приємні сюрпризи і несподіванки. 

Читайте також: На Рівне нщині молодь вчитимуть, де знайти кошти на втілення ідей