Сьогодні іменини святкують Дмитро, Іван, Костянтин та Роман.

ДМИТРО 

Правильне церковна вимова Димитрій. Значення імені Дмитро (старе – Димитрій, народне – Митрей, розмовне Мітрій) – «плід земний».

Характер – впертий, вибуховий, вольовий. Вірний дружбі, дуже товариський, але ужитися з ним важкувато. Характеристика імені Дмитро – наполегливість, розум, винахідливість. Частенько реальність замінює йому політ уяви. Якщо Дмитро буде дуже балакучий, то не доб’ється великих успіхів у житті. Кращих ораторів, ніж Дмитро, знайти важко. Мами бачать свої нездійснені мрії в хлопчиках, тому і балують їх. Дмитро привабливий і сміливий. Швидко закохується, але також швидко остигає.

Дмитру не вистачає дипломатичності, але при цьому він завжди керується логікою. Він прагнув завжди бути самим неперевершеним і кращим.

Все життя носія цього імені – це ланцюг успіхів і провалів, злетів і падінь. Часто його лінь не сприяє стабільності.

ПРИВІТАННЯ

Мій коханий, серце моє,
Як ти щасливий – щасливі ми обоє,
Як ти сумний – то й я не засміюся,
За тебе, кожен вечір я молюся:
Хай Господь Бог тебе з небес благословляє,
Шле добру долю, та у всьому помагає,
А ангел-покровитель запалить твою зорю,
З Днем Ангела Дмитра, я тебе люблю!

ІВАН

Ім’я Іван має древньоєврейське походження та означає «Милість Божа». У хлопчиках з таким іменем сплелися найрізноманітніші риси характеру: то вони добрі й слухняні, то враз стають розбишакуватими бешкетниками.

Друзі цінують Івана за надійність, силу волі та вміння прощати. Якщо Іван береться до справи, то неодмінно доведе її до кінця.

Іванів характер гнучкий, мов пластилін. Він запросто може потрапити в погану компанію, й з такою ж легкістю стати кращим учнем школи. Тож батьки мають добре постаратися, аби скерувати здібності Івана в правильне русло.

Зовсім не боїться труднощів. Стиснувши зуби міцніше, добивається свого за будь-яку ціну. До мети Іван йде напролом. З задоволенням візьметься навіть за найважчу роботу, тому визначити найсприятливіші сфери діяльності для Івана складно. Він може знайти себе в ролі директора, актора, слюсаря і навіть домогосподарки.

Природні лінощі і надмірна доброта частенько заважають Іванові будувати стосунки з протилежною статтю. Найкраще Іванові підійде дружина-лідер, яка все вирішить за нього. Близькі люди в захваті від спілкування з Іваном, адже зазвичай власник імені розумний, всебічно розвинутий, обачний, вміє слухати і чути співрозмовника.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

КОСТЯНТИН 

Ім’я Костянтин в перекладі з латинської мови означає «стійкий, постійний». Ім’я Костянтин підходить хлопчикам, народженим під такими знаками зодіаку: Козеріг, Стрілець, Телець.

Маленький Костянтин кілька боязливий, він не любить зміни, так як насилу звикає до якихось змін в житті. У хлопчика не буває багато друзів, але ті діти, з якими він подружився, назавжди залишаться його близькими людьми. Костянтин володіє унікальною рисою характеру: він в кожній людині прагне знайти щось хороше.

Характеристика ім’я Костянтин дає зрозуміти, що це чесний і справедливий чоловік, який ніколи не буде використовувати оточуючих для отримання власної вигоди. Дорослий Костянтин відповідальний, порядний, володіє терпінням і стійкістю. Якщо на роботі Костянтин зробить якусь помилку, то він ніколи не перекладе провину на іншого, а сам відповість за свій недолік. Костянтин-начальник не вміє командувати своїми підлеглими, він їх сприймає як рівних собі. Щоб досягти успіху в житті йому не вистачає честолюбства і твердості характеру.

ПРИВІТАННЯ

Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже від біди Вас повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня лиш з Костянтином буде.

РОМАН

Ім’я Роман у перекладі з латинської означає «римлянин», «римський», «з Риму». Маленький Рома – дуже живий і рухливий хлопчик, ця маленька єгоза ні хвилини не може всидіти на місці. Йому треба все і відразу. Він швидко захоплюється новою ідеєю, але, зрозумівши, що треба проявити наполегливість і скрупульозність, щоб чогось досягти, відразу ж кидає її. Терпіння і посидючість не є його сильними сторонами. Роман швидко всьому вчиться, у нього відмінна пам’ять, і він все схоплює на льоту, але деяка відчайдушність не дасть йому стати старанним учнем. Спроба загнати його в якісь рамки змусить Романа віртуозно брехати і винахідливо викручуватися.

Характеристика ім’я Роман показує, що він понад усе цінує особисту свободу. Він не любить змін, але під впливом раптового пориву може кардинально все змінити у своєму житті. Наприклад, переїхати жити в іншу країну або змінити свої «закоренілі» звички.

Свою невгамовну енергію Роман витрачає на роботі. Тому віддає перевагу професії пов’язані з спілкуванням з людьми: наприклад, менеджер з реклами або з продажу, режисер, актор. Так як Роман непостійний, він не підніметься високо по кар’єрних сходах, але йому це і не треба: для нього важливий сам процес.

ПРИВІТАННЯ 

Тобі бажаю я, Роман,
Любові вируючий океан,
Щоб рік наступний був, як свято,
На все щоб вистачало сил багато.
За життям не йди понуро,
Зневіра, нудьга – це гріх!
Адже треба, щоб у житті було
Здоров’я та веселий сміх!
Нехай в житті особистому буде щастя,
Кар’єра нехай йде вперед,
Не затьмарить роки негода,
А старість? Старість – десь там чекає усіх!