Сьогодні вітати треба Аркадія, Давида, Івана, Марію, Павла, Петра, Семена та Федора.

АРКАДІЙ

Значення: «Блаженний». Це ім'я походить від грецького слова «аркадос», що означає жителя Аркадії, області Стародавньої Греції.

В дитинстві Аркадій загальний улюбленець. Бабусі і дідусі в ньому душі не чають. Для батьків він найбільша радість у родині. Аркадію належить відчути на собі захоплення і розчулення всіх найближчих родичів. Але атмосфера загального поклоніння не зіпсує Аркадія, він завжди готовий відгукнутися на прохання про допомогу і зробить все від нього залежне. Любов і добро, дані Аркадію в дитинстві, будуть повернуті Аркадієм людям протягом всього життя.

Аркадій товариський, здатний згладити і погасити конфлікт у колективі. Він обов'язковий і завжди намагається виконати обіцяне. Слабкістю Аркадія є схильність до алкоголю, причому прояв цього пороку носить випадковий характер, і часом Аркадій, повертаючись додому, несподівано виявляється у випадковій компанії. В такі моменти дружині Аркадія доводиться нелегко.

ПРИВІТАННЯ 

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

ДАВИД

Ім’я Давид означає «улюблений», «улюбленець». Давид – чоловіче ім’я, що має давньоєврейські коріння. Походження імені Давид пов’язане зі словом на івриті, яке означає «улюбленець», «улюблений».

У дитинстві Давид зростає врівноваженим, впевненим у собі хлопчиком. Він досить добродушний, але в потрібні моменти демонструє сильну волю. Маленький Давид володіє даром переконання не тільки однолітків, але і дорослих. У нього багато друзів, які легко визнають його лідерство.

Давид рідко буває жадібним, заздрісним і злопам’ятним. При цьому він трохи егоїстичний, потребує частих похвалах. Чоловік не виносить брехня, намагається не спілкуватися з тими людьми, яких запідозрить в обмані. Давид цінує тонке почуття гумору, сам вміло користується іронією.

Досить запальний, емоційний чоловік, він, тим не менш, швидко відходить, довго не таїть образу. У нього, як правило, багато друзів, які завжди можуть розраховувати на його підтримку. Хоча нерідко з-за них Давид потрапляє в неприємні ситуації.

Згідно характеристиці імені Давид, чоловік, що носить це ім’я, часто буває романтиком. Він дуже любить подорожі, пригоди, особливо ті, які проводить у великій компанії друзів.

ПРИВІТАННЯ

У Давида нині свято,
Друзів прибуло багато.
Квіти є і подарунки,
І обійми, й поцілунки.

Але головне у тому,
Щоб й надалі цьому дому
Посміхалась Доля щиро,
Щоб жили Надія й Віра,

І Любов, розправивши крила,
Кожне серце тут зігріла.

ІВАН

Ім’я Іван має древньоєврейське походження та означає «Милість Божа». У хлопчиках з таким іменем сплелися найрізноманітніші риси характеру: то вони добрі й слухняні, то враз стають розбишакуватими бешкетниками.

Друзі цінують Івана за надійність, силу волі та вміння прощати. Якщо Іван береться до справи, то неодмінно доведе її до кінця.

Іванів характер гнучкий, мов пластилін. Він запросто може потрапити в погану компанію, й з такою ж легкістю стати кращим учнем школи. Тож батьки мають добре постаратися, аби скерувати здібності Івана в правильне русло.

Зовсім не боїться труднощів. Стиснувши зуби міцніше, добивається свого за будь-яку ціну. До мети Іван йде напролом. З задоволенням візьметься навіть за найважчу роботу, тому визначити найсприятливіші сфери діяльності для Івана складно. Він може знайти себе в ролі директора, актора, слюсаря і навіть домогосподарки.

Природні лінощі і надмірна доброта частенько заважають Іванові будувати стосунки з протилежною статтю. Найкраще Іванові підійде дружина-лідер, яка все вирішить за нього. Близькі люди в захваті від спілкування з Іваном, адже зазвичай власник імені розумний, всебічно розвинутий, обачний, вміє слухати і чути співрозмовника.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

МАРІЯ

Ім’я Марія означає «пані», «сумна», «відкинута». Марія – жіноче ім’я давньоєврейського походження. Згідно з однією з версій, Марія походить від кореня слова, що означає «відкинута». За іншою версією походження імені Марія пов’язане зі словом, яке перекладається як «сумна». У російській православній традиції це ім’я означає «пані».

Маленька Маша – дуже добра, лагідна дівчинка, яка нелегко переживає всі зауваження у свою адресу. З ранніх років вона з задоволенням няньчиться з діточками. Одночасно з такою м’якістю, у дівчинки досить рано виявляється почуття власної гідності, вміння постояти за себе.

В школі Машу люблять вчителі та однолітки. Дівчинка старанна в навчанні, завжди підтримає друзів, з нею цікаво і не нудно. Батьки зазвичай рано помічають любов Маші до порядку, чистоти.

Подорослішавши, Марія залишається дівчиною, яку не залишає байдужою чуже горе. Але, в той же час, вона не забуває і про себе. Вільна й активна дівчина завжди має плани на майбутнє, знає, як їх втілити в життя.

Згідно характеристиці імені Марія, дівчина з таким ім’ям відрізняється особливим поглядом на багато речей. Вона має свою думку, яка часто не збігається з традиційними поглядами.

ПРИВІТАННЯ

З Днем ангела Марію вітаєм,
Щастя й долі тобі ми бажаєм,
Здоров'я, небесної благодаті,
Миру й злагоди завжди у хаті.
Нехай любов незгасно світить,
Хай доля радісно співа,
Для тебе усі найкращі квіти
І найласкавіші слова.

ПАВЛО

У перекладі з латинського ім’я Павло означає «маленький», «малюк», «незначний». Існує думка, що ім’я Павло трактується як «молодший». Ім’я Павло походить від слова «паулюс», що перекладається з латинської як «маленький».

Значення імені Павло розкривається в особистісних якостях, властивих цій людині. Павлу властиве співчуття, співпереживання іншим людям. Він щирий, вміє слухати і зберігати чужі секрети і тайны.Обычно оточуючі люди тягнуться до нього.

Згідно характеристиці імені, Павла поєднуються високий інтелект, моральність, сексуальність і товариськість.

Павлу властива хороша інтуїція, товариськість і схильність до філософських розмірковувань. Він володіє дивовижним умінням давати об’єктивну оцінку будь-якій ситуації. При вирішенні проблем Павло не йде напролом, а шукає обхідні шляхи. Він досить терплячий і вміє чекати.

З віком Павло кілька стає меркантильним, переслідує власні інтереси, шукає вигоду. Він вміє виробляти потрібне враження на оточуючих людей. Хороша пам’ять і високий інтелект дозволяють Павлу без праці просуватися по кар’єрних сходах.

Чоловік з іменем Павло прагне до досконалості у всіх сферах життя. Він важко переживає поразки. Невдачі здатні стати для нього причиною депресії.

ПРИВІТАННЯ

Сьогодні я бажаю, Павло,
Щоб щастя ти собі залишив,
А смуток навіки забув,
І щоб завжди щасливим був,

Везіння чекай, воно прийде,
Тобі удачу принесе,
Хай щастя ллється через край -
Ти ніколи не відступай!

ПЕТРО

Ім’я Петро означає «камінь», «скеля». У дитинстві Петрик дивує дорослих своєю великою допитливістю. Напевно, немає нічого такого, що було б хлопчикові нецікаво. Це класичний приклад маленького «чомучки». Можливо, саме тому Петя з задоволенням навчається, радуючи батьків хорошими оцінками. Досить часто хлопчик, що носить таке ім’я, демонструє музичні здібності, гарний голос. Він може чудово вчитися у музичній школі.

Подорослішав Петро часто дивує близьких та оточуючих людей своїм суперечливим характером. У ньому поєднуються такі, на перший погляд, протилежні риси характеру, як цинізм і вразливість, прямолінійність і м’якість, довірливість і замкнутість.

Згідно характеристиці імені Петро, у чоловіка з цим ім’ям дуже розвинене самолюбство. Він прагне бути першим у всьому – в навчанні, роботі, серед друзів. Якщо самолюбство не досягає величезних розмірів, чоловік досягає багато чого в житті. В іншому ж разі, воно може привести його до повного занепаду всіх справ.

Як правило, Петро дуже чутливо сприймає відносини з оточуючими. Навіть невелика образа залишається в його пам’яті надовго, принісши йому розчарування і гіркоту. Цим пояснюється його удавана цинічність, з допомогою якої він захищається від душевного болю.

ПРИВІТАННЯ

Твоє ім'я Петро – тверде, мов скеля,
На якій твій покровитель збудував,
Христову церкву, що стоїть віками,
І за яку він до кінця стояв.
Тож будь також завжди рішучий,
Щоб ангел тебе надихав,
У всіх ділах і добрих починаннях,
Завжди тобі допомагав.
Живи з любов'ю до людей,
І ця любов тобі воздасться,
Здоров'ям, радістю душі,
Роками довгими віддастся!

СЕМЕН

Значення імені Семен – почутий богом. Характеристика ім’я Семен: впевненість у собі, нестандартність мислення.

У дитинстві Сема дуже допитливий, великий фантазер. Батькам просто необхідно бути терплячими і вислуховувати до кінця його фантастичні оповідання. Він розвивається не по роках. Дуже любить читати, навіть більше, ніж грати. Батьки повинні триматися з ним на рівних. Семену необхідні їх любов, співчуття й розуміння. Сема прагне пізнати світ, задає безліч питань вчителям і батькам. Йому не слід забороняти, краще пояснити і домовитися. Маленький Семен повинен поважати дорослого і відчувати його внутрішню силу. Тільки тоді він виросте вихованим, серйозним і всебічно розвиненою людиною.

Вибір професії відіграє велику роль для Насіння. Він правильно мисляча людина, інтелектуал з різнобічними інтересами. Для Насіння важливо розкрити себе у професії. Семен обов’язково досконало володіти обраною спеціальністю. Він впевнений у своїх талантах. Зазвичай Семен вибирає рідкісну професію. Він може стати хорошим хірургом, інженером, вченим-біологом, економістом. Семен з успіхом може бути літературним критиком. Його добрий гумор, гострий розум і знання життя допоможуть добитися успіхів в роботі. Головне, закласти для цього потенціал в дитинстві.

ПРИВІТАННЯ

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Семена,
Прийми привітання!

ФЕДІР 

Ім’я Федір означає «дарований Богом», «Божий дар». У дитинстві Федя часто буває впертим, мовчазним, похмурим дитиною. Він не любить галасливі компанії дітей, вважаючи за краще сидіти осторонь. Хлопчик з ранніх років дуже акуратний, стежить за порядком у всьому. Така якість подобається вчителям, які приводять його у приклад іншим дітям. Маленький Федя досить скупий, неохоче ділиться з дітьми ручкою, зошитом. Віддає перевагу нікому не давати списувати в школі.

У дорослого Федора зазвичай досить складний характер. Він дуже закритий в собі, відчуває безліч суперечливих почуттів. Чоловік, що носить це ім’я, як правило, має тонку і чуйну душу. У нього добре розвинена інтуїція, яка часто виручає в складних ситуаціях.

Згідно характеристиці імені Федір, чоловік з таким ім’ям часто буває великим людино любом. Він здатний прощати іншим їх недоліки і помилки. І навіть якщо повчає одного, то робить це з найкращими намірами. До того ж, Федір по натурі філософ, який дотримується думки, що в житті найважливіше відносини між людьми. І він намагається їх завжди підтримувати.

ПРИВІТАННЯ

У кожного є ангел хоронитель,
Що пише книгу нашого життя,
А ще є в небі ангел покровитель,
Що молиться про твоє майбуття.
Він був колись людиною, як ми із вами,
І серед людей, таких як ми із вами жив,
Лиш Бога він любив найбільше,
І лиш йому він вірою служив.
Бери із нього приклад та старайся,
Прожити з вірою усе своє життя,
Щоби колись Господь враз міг тебе обняти,
Й сказать таке: о Федір, ти моє дитя!