Давайте не будемо торкатися моральної сторони питання, коли раптом ви зважилися перетнути чужі кордону і закохалися в одруженого чоловіка.

Адже всі пам'ятають фразу що «любов зла» і, можливо, вам вищі сили послали невільного партнера, щоб ви зрозуміли щось важливе для себе і з честю вийшли з цієї делікатної ситуації. Безумовно, відомо чимало випадків, коли кавалер, втомлений від нерозуміння і байдужості дружини, залишає родину заради нової пасії, але якщо ви зустрічаєтеся з людиною півроку або рік, а він все кидається між двох вогнів, то це привід задуматися - чи дійсно ви хочете витратити час і сили на ці безперспективні відносини?
Ознаки, які красномовно вказують на те, що ваш обранець ніколи не розлучиться

«Люба, нам так добре разом»

Можливо ви і самі помічали, що ваш кавалер не поспішає вам визнаватися в любові. Навіть якщо ви лежите в ліжку, приходячи до тями після запаморочливих сексуальних ігор, ваш партнер не шепоче вам на вушко милі дурниці або ніжності (які, до речі, жадає почути кожна жінка). І як би ви не насідали на нього і не намагалися «розколоти» цей міцний горішок, він буде відбуватися жартами, що йому дійсно добре з вами. А заодно придумає вам якусь нейтральне прізвисько, аби не називати випадково дружину вашим ім'ям (і взагалі, щоб не проколотися і зберегти нерви і почуття подружжя). Експерти стверджують, що чоловік просто не хоче брати на себе відповідальність (адже любовні зізнання часто він розцінює саме як відповідальність за вас і ваші подальші відносини), вважаючи за краще розмежовувати шлюб і «необтяжливі зустрічі» на стороні. Така людина цінує сім'ю, але, можливо, недоотримує від подружжя ласку, яку якраз і намагається знайти в чужому ліжку. При цьому розлучатися він не має наміру і буде всіма силами створювати видимість щасливого шлюбу.

«До тебе або в готель?»

Чоловік, який однозначно вибере сім'ю, а не вас, буде всіляко уникати публічних місць і замість того, щоб повести вас в ресторан (в кіно, на виставку і так далі) де ненароком можна нарватися на когось із знайомих, одразу ж запропонує зняти готель (де-небудь на околиці) або відправитися до вас. А заодно ще раз нагадає про те, що не хоче витрачати час на «непотрібні походи по розважальним місцях», а краще проведе зайві хвилини з вами. Чи варто говорити, що як тільки він отримає бажане, то тут же зникне з поля вашого зору? Він навряд чи залишиться у вас на ніч, адже йому набагато важливіше повернутися додому, а не пояснювати потім дружині, чому він не прийшов ночувати. Він не буде придумувати історії про відрядження або понаднормову роботу, замість того постарається спланувати ваші зустрічі таким чином, щоб опинитися вдома в чітко зазначений час і не змушувати нервувати своїх близьких.

«Давай не витрачатимемо час на дрібниці і відразу займемося сексом»

Кавалера, який точно ніколи не піде від дружини, мало турбує ваше життя, ваші захоплення і проблеми. Він готовий обговорювати з вами лише те, що стосується сексу - тут вже йому немає рівних в частині спокушання і зваблювання. «Де, коли і як ми цим займемося» - основними темами, які викликають в ньому непідробний інтерес. А все інше вам доведеться вирішувати самостійно - він же налаштований виключно на те що відбувається в його родині, а ви дама доросла розберетеся як-небудь і без нього. Психологи запевняють що він буде до вас уважний рівно до тих пір, поки не отримає сексуальне задоволення, а після змінить ніжне «малюк» на холодне «все нормально, передзвоню». Його дійсно до вас тягне, але лише тому, що він не отримує необхідних емоцій на подружньому ложі, а не тому, що ви і є та фатальна особа, яку він шукав все своє життя.

«У тебе болить голова? Але я вже налаштувався на приємний вечір!»

Як, ви раптом захворіли і перенесли зустріч? Непорядок! Чоловік, якому важливіше сім'я, не турбуватиметься про ваше самопочуття, чи не примчиться посеред ночі (або скасувавши важливу зустріч), щоб привезти вам необхідні ліки або просто побути поруч, поки ви не відчуєте себе краще. А навіщо? Він лише щиро засмутиться, що ваші сексуальні втіхи доведеться перенести, адже він давно вже все розпланував і не готовий під вас підлаштовуватися і якось змінювати свої плани. Йому дійсно все одно, що у вас там сталося такого, через що ви відмовляєте йому в близькості. І чим частіше у вас будуть знаходитися приводи для скасування зустрічей, тим швидше він поміняє вас на більш згідливішу особу, готову на сексуальні подвиги без втручання в особисте життя кавалера.

«Навіщо замислюватися про те, що буде завтра, коли можна жити тут і зараз»

Основна ознака, красномовно вказує на те, що у вашого обранця немає на вас ніяких видів, крім того, щоб тримати вас в статусі коханки - він ніколи не обговорює ваше спільне майбутнє. Він буде дратуватися щоразу, як тільки ви захочете обговорити, чим займетеся з ним в найближчий тиждень або місяць. А все тому, що він дійсно не знає, скільки у нього буде вільного часу, яке він змог вам приділити (і чи зможе взагалі). Вести подібні розмови він стане тільки зі своєю дружиною і тільки з нею обговорювати (і коригувати) свої плани.

«Я не готовий до сюрпризів»

Під «сюрпризами», звичайно ж, чоловік має на увазі появу спадкоємців, які ніяк не входять в його плани (а навіщо якщо у нього в родині, наприклад, вже підростає дитина і більше мати дітей він не планує). Він буде пильно стежити за тим, щоб ви вчасно прийняли протизаплідні засоби, а заодно і сам запасеться гумовотехнічним виробом, аби не потрапити в незручну ситуацію. «Можливо, він просто не готовий зараз, але як тільки побачить малюка, то відразу ж залишить свою сім'ю», - наївно думає більшість дам, які погодилися бути на других ролях. А ось психологи не такі оптимістичні і нагадують, що дитина не втримає чоловіка, якщо він сам того не захоче (і тоді вам доведеться виховувати своє дитя на самоті, адже кавалер вас попереджав з самого початку, що до подібних сюрпризів він не готовий).

«Я дуже зайнятий, тому сам тобі подзвоню, коли буде можливість»

Він буде доступний лише в певний час - вам доведеться звикнути до того, що на зв'язок він стане виходити лише тоді, коли поруч не буде його благовірної. Та й про регулярні зустрічі доведеться забути, адже чоловік зможе приділяти вам увагу не так часто, як вам би того хотілося. А заодно вам потрібно буде змиритися з тим, що всі вихідні і свята він апріорі буде проводити з сім'єю, час з якою він не проміняє ні на які сексуальні зустрічі з вами. Він просто не має наміру пов'язувати з вами своє подальше майбутнє так навіщо йому витрачати сили і впускати вас в своє життя? Навпаки, він встановить межі і чітко пояснить вам, чого він ніколи не потерпить, а на що буде готовий закрити очі.