Сьогодні день ангела святкують Григорій, Пилип, Олександр, Володимир, Віталій, Дмитро.

ГРИГОРІЙ

Значення імені Григорій – «не спить», «бадьорий», «безсонний». Походження імені Григорій грецьке, від слова «григорео», що трактується як «пильнувати, пильнувати». Ім’я Григорій асоціюється з ідеальним християнином.

Сильне, мужнє, швидке ім’я. Характеристика імені Григорій – активність, воля, волелюбність, здоров’я.

На перший погляд Григорій – зухвалий забіяка. Але досить часто за зовнішнім молодецтвом часто ховається ранима і підвищена душевна чутливість. Він щеголеват, галантний у спілкуванні, урівноважений, товариський. Григорій впертий і темпераментен.

У важких життєвих ситуаціях проявляє мужність, велике самовладання і неабияку відвагу. Григорій лідер по натурі, не терпить зневаги до своєї персони. Він володар сильного характеру. Григорій не терпить тиску і не любить жити за загальними правилами, що приносить Григорію зайві проблеми. Але саме від цієї людини можна чекати рішучих дій і сміливих ідей. Він упевнений у своєму успіху і не боїться ризикувати.

Складні проблеми він надзвичайно швидко вирішує під впливом натхнення.

Він володіє аналітичним розумом, надзвичайною допитливістю, феноменальною пам’яттю, чуйністю. Це природжений вчений, інженер, конструктор.

ПРИВІТАННЯ

У кожного є ангел хоронитель,
Що пише книгу нашого життя,
А ще є в небі ангел покровитель,
Що молиться про твоє майбуття.
Він був колись людиною, як ми із вами,
І серед людей, таких як ми із вами жив,
Лиш Бога він любив найбільше,
І лиш йому він вірою служив.
Бери із нього приклад та старайся,
Прожити з вірою усе своє життя,
Щоби колись Господь враз міг тебе обняти,
Й сказать таке: Григорій, ти моє дитя!

ПИЛИП

Ім'я має давньогрецькі походження і означає "любить коней.

У дитинстві Пилип - хворобливий і примхливий дитина. Зовні більше схожий на матір. Кілька розпорошені, не дуже охоче дає іншим дітям грати своїми іграшками, схильний до жадібності. Багато з Пилипів наділені різними здібностями, але, на жаль, із-за ліні вони так і залишаються не розкритими.

Народжені взимку мають складний характер, люблять сперечатися з будь-якого приводу. Сміливо беруться за будь-які справи, але не завжди доводять їх до кінця. "Літні" Пилип до одруження прагнуть досягти гарного матеріального становища. Із задоволенням подорожують, їздять у відрядження.

Серед Пилипів найчастіше зустрічаються лікарі, юристи, токарі, трактористи, льотчики.

Пилип шукає в дружині спокійну і прихильнішими жінку. У відносинах з нею добросердечний, некофліктний. Допомагає вести домашнє господарство, Любить возитися з дітьми.

ПРИВІТАННЯ

Чого побажати людині,
У якої щасливе життя,
Яка святкує вже нині
День свого Ангела?
У тебе здоров'я хороше,
До серця любов прийшла,
В кишенях завжди є гроші,
Сум-біда від тебе пішла.
Тож бажаю тобі я сьогодні:
Збережи цей душевний стан,
Нехай будуть у тебе ще сотні
Приємних див, днів та свят.

ОЛЕКСАНДР 

Вважається, що ім’я Олександр поєднує в собі два інших чоловічих імені: «andres» і «alexeo». Таким чином, в значенні імені Олександр об’єднані два поняття: «алекс» в перекладі з грецького означає «захищає», а «андрос» – «оберіг».

Олександр нерідко росте досить хворобливою дитиною. Проте з віком його організм швидко міцніє, і дорослий Олександр, як правило, стає здоровим і сильним чоловіком. Багато людей з цим ім’ям захоплюються спортом і всілякими «чоловічими» заняттями, такими як риболовля чи полювання.

Ще одна особливість характеристики імені Олександр – «душа компанії». Чоловік з цим ім’ям вельми дотепний, товариський і вміє поводити себе з протилежною статтю. Але часом з-за запальності характеру він може здатися різким, грубим і неосвіченим. Чоловіка з ім’ям Олександр характеризує швидкість реакції на події. Не завжди таке якість приводить до правильних рішень, які часом вимагають більш продуманого підходу. Але своєчасне реагування і, одночасно, спокій і розважливість і приносять позитивні результати. Вони часто стають хорошими керівниками саме завдяки поєднанню цих якостей.

ПРИВІТАННЯ

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Олександра,
Прийми привітання!

ВОЛОДИМИР

Ім’я Володимир означає «володіє світом», «знатний володар». Для маленького Володі характерна допитливість, вміння застосовувати свої знання та навички до будь-якої справи. Зазвичай він стає лідером в хлоп’ячій компанії, так як йому притаманні авантюризм і любов до ризику. У той же час він охайний, досить слухняний, має неабиякі здібності до навчання. У шкільному віці йому особливо добре дається математика та інші точні науки. Але з віком Володимиру все більше подобаються суспільні науки, проявляються хороші здібності до іноземних мов.

Завдяки схильності до ризику, Володя любить ставити фізичні та хімічні досліди. У зрілому віці він з нетерпінням береться за складні, важкі справи, яких уникають.

Згідно характеристиці імені Володимир, людині з таким ім’ям хочеться бути завжди в центрі уваги, він любить демонструвати свої лідерські якості. Але все ж йому потрібні поради старших або більш досвідчених людей. Багато Володимирів прислухаються до порад батьків і в юнацький і в більш зрілому віці.

Чоловік з таким ім’ям поважає в людях силу і розум. Він досить активний, володіє швидкою реакцією, хороший дипломат. Володимир не може залишатися байдужим до похвали, чуйно реагує на думку оточуючих. Він часто домагається високого становища в суспільстві, заповзятливий, компанійський, вміє налагоджувати зв’язки з різними людьми. Володимир завжди намагається «тримати обличчя», ніколи не дозволяє собі впасти в очах оточуючих.

ПРИВІТАННЯ

Нехай світ зміниться сьогодні,
І стане абсолютно новим,
Хай сонце радісно сміється,
І ти будеш щасливим, Володю.

Дорогу життя освітлює,
Нехай радість яскравими променями,
Щоб ти до удачі наближався,
Великими твердими кроками.

Щоб ти досяг вершин успіху,
Ідучи з тердою надією,
Та завжди прагнув ще вище,
У політ за новою мрією!

ВІТАЛІЙ 

Ім’я Віталій означає «цілющий», «життєвий».

Зазвичай Віталій відрізняється доброзичливістю, веселою вдачею, дружелюбністю. Він намагається здаватися щедрим, хоча в душі досить скупим. Але чоловік постійно внутрішньо бореться з цією своєю якістю.

Саме Віталій найчастіше стає улюбленцем долі. У житті йому нерідко супроводжує удача, доля часто відкидає щасливі можливості. І якщо Віталій не упустить свій шанс, зможе домогтися дуже багато чого. Цьому сприяє і надзвичайна «психологічна пластичність» Віталія. Він може позбутися своєї звички, змінити будь-яку рису характеру. Для цього йому потрібно всього лише сильно цього захотіти.

Згідно характеристиці імені Віталій, чоловік з таким ім’ям рідко буває похмурим. Він має добре розвиненим розумом, цілеспрямованістю, гнучким мисленням.

У той же час, Віталік часто дозволяє собі лінуватися. Але тільки, якщо упевнений, що лінь не перешкодить йому в досягненні певних цілей. Іноді його лінь пояснюється надзвичайною мрійливістю чоловіки. Навіть подорослішавши, Віталій в душі залишиться мрійником.

У Віталія зазвичай проявляється схильність до точних наук, таких як математика, фізика. Тому він, як правило, вибирає для себе технічні спеціальності. Віталій може стати успішним інженером, конструктором, технічним працівником. У той же час, він часто знаходить себе в професії гіда.

ПРИВІТАННЯ

Хай у день твого святого,
Ангел сил надасть до всього,
Щоб життя вирувало у міру,
Щоб завжди вистачало тобі віри,
Щастя від сьогодні і надалі,
Зичим ми тобі, Віталій,
Хапай удачу без вагання!
Приймай же наші привітання!

ДМИТРО

Правильне церковна вимова Димитрій. Значення імені Дмитро (старе – Димитрій, народне – Митрей, розмовне Мітрій) – «плід земний».

Типаж Дмитра – гнучкий, міцний. Має схильність суворо поглядати на інших і замикатися в собі. Основні риси – воля, доброта, сексуальність, активність.

Характер – впертий, вибуховий, вольовий. Вірний дружбі, дуже товариський, але ужитися з ним важкувато. Характеристика імені Дмитро – наполегливість, розум, винахідливість. Частенько реальність замінює йому політ уяви. Якщо Дмитро буде дуже балакучий, то не доб’ється великих успіхів у житті. Кращих ораторів, ніж Дмитро, знайти важко. Мами бачать свої нездійснені мрії в сыночках Дмитриях, тому і балують їх. Дмитро привабливий і сміливий. Швидко закохується, але також швидко остигає.

Дмитру не вистачає дипломатичності, але при цьому він завжди керується логікою. Він прагнув завжди бути самим неперевершеним і кращим. Все життя носія цього імені – це ланцюг успіхів і провалів, злетів і падінь. Часто його лінь не сприяє стабільності.

Мислення – холодний, живий аналітичний розум. Він вивчає питання досконально, а лише потім робить висновки.

ПРИВІТАННЯ 

Твоє ім’я Дмитро – найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!
Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде й є надія!