Незламна духом та хоробра серцем. Це все про 26 річну Антоніну Швайку. Дівчина родом з Степаня, що на Рівненщині. Проте останнім часом її життя практично в дорозі, або ж лікарні. Дівчині поставили страшний діагноз - Саркома Юінга. Відтак щодня їй доводиться боротися за життя всіма силами. Дівчина просить про допомогу у всіх небайдужих.

Вона не мріє про Париж чи Мілан. А просто хоче спробувати каву у всіх містах України. Однак зробити цього у свої 26 Антоніна Швайка не може. Дівчина постійно в лікарні. Проходить курс хіміотерапії. Два роки тому їй поставили страшний діагноз - Саркома Юінга.

Це злоякісна пухлина кісток. Вона у мене виникла у лівому паху. Спочатку була операція, власне видалили цю пухлину, визначили якого вона типу. Призначили хіміотерапію. Поки призначалося лікування - пухлина виросла. Тобто стався рецидив. Зробили знову операцію.

Після опромінення у Антоніни виявили у легенях метастази. Лікується дівчина у Києві.

Метастази ми лікували трьома різними способами: спочатку таблетками, потім було проведено дві хіміотерапії. Ми розпочали новий курс хіміотерапії.

На лікування сім'я Антоніни витратила майже півмільйона гривень. Попереду - ще тривале лікування, а це сотні тисяч гривень. Таких грошей у родини немає.

У мене просто дуже хороші друзі і рідні. І так завдяки ним - отак мені вдається вже два роки боротися з цією хворобою.

Дівчина життєрадісна, жартує і будує мрії.

Я хочу одужати. Подарувати своєму чоловіку дітей і взагалі про те, щоб мої рідні були щасливі. А вони будуть щасливі, якщо я буду здорова.

Наблизити до мрії Антоніни може кожен небайдужий. Банківські реквізити ви бачите на своїх екранах.
Швайка Антоніна Анатоліївна
4149 4390 0103 4358 

Читайте також: рівнян просять допомогти зібрати кошти на операцію відомій волонтерці