Сьогодні День ангела святкують Геннадій, Максим, Соломон та Федір.

ГЕННАДІЙ

Ім’я Геннадій в перекладі з грецької мови «благородний», «благородного походження». З дитинства Геннадій дуже врівноважений і спокійний хлопчик. До будь-якої справи він підходить не поспішаючи, все зважить і продумає і лише, потім почне ретельно і старанно його втілювати. Суєта і квапливість невластиві Геннадію. Він готовий перечитати багато книг, опитати всіх знайомих, аби знайти відповідь на його питання.

Геннадія нереально переконати в чому-не будь. У нього дуже сильні власні переконання, і навіть якщо він не правий, навряд чи він відмовиться від своєї позиції. Він наполегливо і завзято відстоюватиме свою точку зору навіть там, де можна було б і зробити крок назад.

Геннадій зовні схожий на лідера, в ньому присутні деякі з властивих лідерам якостей, але він не прагне керувати і вести за собою людей. Йому досить усвідомлювати, що його сприймають всерйоз. У нього великий інтелектуальний потенціал, який він формує самостійно, так як з дитинства не любить приймати допомогу. Тому все, чого Геннадій навчився, це його власні висновки, засновані на методі проб і помилок, отримані з прочитаних книг і від бесід з дорослими. Якщо у Геннадія буде розвинене честолюбство, то він може зробити кар’єру практично в будь-якій сфері діяльності.

ПРИВІТАННЯ

Геннадій, з Днем ангела тебе,
З святом цим я привітаю,
Хай в усьому повезе
Я ж від себе побажаю:
Чистого неба і сонячних днів,
Вірних, чуйних друзів,
Радісних і добрих снів,
Й сміх дзвінкий в окрузі.

МАКСИМ

м’я Максим означає «найбільший», «превеликий». Маленький Максим зазвичай не доставляє клопоту ні батькам, ні вчителям. У нього різнобічні інтереси, багата уява. Максим часто відрізняється честолюбством, гордістю. Але якщо ці якості не розвиваються непомірно, він зможе домогтися багато чого.

Іноді надмірна гордість може штовхати Максима на вчинки, за результатами яких він не зможе впоратися. В такому випадку, це приводить чоловіка до депресії, невпевненості у своїх силах, і, як наслідок, до невдач в житті.

Енергійність Максима дивує багатьох. Але йому потрібно вміти її втихомирювати, втім, так само, як і самолюбство. Ті, кому це вдається, стають неабиякими й неординарними особистостями.

Максим добре розуміє оточуючих людей, має здібності дипломата. Властива йому інтуїція допомагає маніпулювати оточуючими. В своїй правоті він здатний переконати будь-кого. При цьому Максим завжди вважає себе в глибині душі господарем життя.

ПРИВІТАННЯ

Застелила білим снігом,
Землю хуртовина,
А святковий стіл накрила,
Біла скатертина.
В день зимовий гріють душу,
Теплі побажання,
Настрій свята в серці творять,
Щирі привітання!
В іменини ми бажаєм,
І щодня й щомиті,
Хай же Максу помагає,
Ангел покровитель!

СОЛОМОН

Походження імені Соломон можна зрозуміти з Священного писання. Національність царя Соломона не викликає ніяких сумнівів - це був третій єврейський правитель такого рангу. Відповідно, і походження імені - давньоєврейське.

Значення його, виходячи з перекладу, найчастіше інтерпретують як «світ» або «мирний». Іноді, правда, зустрічається й інше тлумачення - «досконалий» або «ідеальний». Можливо, саме другим значенням цього імені можна пояснити його широке поширення по всьому світу.

ПРИВІТАННЯ

У цей святковий день приймай найкращі побажання
Душевного тепла, добра, краси й любові,
А ще – нехай здійсняться сподівання,
Щоб рідні та близькі були здорові.
Ти з Ангелом Хранителем своїм
Дружи всім серцем, довіряй секрети,
І вір в дива чудесні разом з ним,
Так не потрапиш ти у злі тенета!

ФЕДІР

Ім’я Федір означає «дарований Богом», «Божий дар». У дитинстві Федя часто буває впертим, мовчазним, похмурим дитиною. Він не любить галасливі компанії дітей, вважаючи за краще сидіти осторонь. Хлопчик з ранніх років дуже акуратний, стежить за порядком у всьому. Така якість подобається вчителям, які приводять його у приклад іншим дітям. Маленький Федя досить скупий, неохоче ділиться з дітьми ручкою, зошитом. Віддає перевагу нікому не давати списувати в школі.

У дорослого Федора зазвичай досить складний характер. Він дуже закритий в собі, відчуває безліч суперечливих почуттів. Чоловік, що носить це ім’я, як правило, має тонку і чуйну душу. У нього добре розвинена інтуїція, яка часто виручає в складних ситуаціях.

Згідно характеристиці імені Федір, чоловік з таким ім’ям часто буває великим людино любом. Він здатний прощати іншим їх недоліки і помилки. І навіть якщо повчає одного, то робить це з найкращими намірами. До того ж, Федір по натурі філософ, який дотримується думки, що в житті найважливіше відносини між людьми. І він намагається їх завжди підтримувати.

ПРИВІТАННЯ

У кожного є ангел хоронитель,
Що пише книгу нашого життя,
А ще є в небі ангел покровитель,
Що молиться про твоє майбуття.
Він був колись людиною, як ми із вами,
І серед людей, таких як ми із вами жив,
Лиш Бога він любив найбільше,
І лиш йому він вірою служив.
Бери із нього приклад та старайся,
Прожити з вірою усе своє життя,
Щоби колись Господь враз міг тебе обняти,
Й сказать таке: о Федір, ти моє дитя!