Сьогодні українці вітають з іменинами: Агнію, Анну, Валеріана, Євгена, Івана, Іллю та Феодосія.

АГНІЯ

Агнія – вогняна. Дівчина дуже талановита і всебічно розвинена. Знак зодіаку, який їй протегує – водолій. Він характеризує дівчину як проникливу і хитру особу. Планета, яка протегує їй – Сонце. Воно прийде дівчині завзятості, наполегливості, безстрашності. Агнія завжди впевнена в собі.

Колір імені – червоний, фіолетовий. Дерево, з якого варто виготовляти обереги для Агнії – кипарис. Рослина, яка подарує їй здоров’я і довголіття – календула. Покровителем Агнії є саламандра. Камінь, який може стати її талісманом – огневик.

ПРИВІТАННЯ 

Сьогодні Агнія для тебе
Сміється сонце прямо з неба
І ніжно пахнуть квіти,
Його теплом зігріті.
І дятел на світанні
Відстукав привітання,
І мишка – шкряботушка,
Посмикала за вушко,
І котик походжає —
Тобі добра бажає.

АННА

На івриті ім'я Анна означає «благодать», «сила», «хоробрість». Воно багато разів зустрічається у Біблії. Анна, дружина святого Йоахима — мати Діви Марії, бабуся Ісуса Христа. Довгі роки свята Анна жила у бездітному шлюбі, та завдяки диву народила дочку. Тому її ім'я означає також «милість Божа».

Зазвичай усі Ані — дуже добрі дівчатка. Вони вміють втішити у біді, легко знаходять спільну мову з різними людьми і радо допомагають близьким. Тому ворогів у Ганнусь немає. Лагідність і доброта Анни поширюється і на тваринок — тож вона і про домашніх звірят гарно піклується, і бездомних за потреби рятує.

Аня не вийде з дому, поки не причепуриться як слід. Вона вміє стильно одягтися та зі смаком підібрати прикраси. Зачіска, сукня, аксесуари — все акуратне та неймовірно їй личить! Навіть удома вона має затишний, проте вишуканий вигляд.

ПРИВІТАННЯ

Хай ангел тебе оберігає,
І в усьому допомагає,
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.
Щоб ти добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала,багатіла,
І з роками молоділа.
Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

ВАЛЕРІАН 

Походить від латинського Valerianus і означає "з роду Валеріів". В молодості Валер'ян доставляє собі чимало проблем різними новими захопленнями. Це веде до зміни навчальних закладів, пошуку нових місць роботи.

Аналітичний склад розуму Валер'яна - хороша основа для успішної кар'єри за умови, що він не буде відволікатися на дрібниці й надихатися несподіваними, не завжди плідними ідеями.

Як у багатьох чоловіків, дорога до його серця лежить через шлунок. Як правило, Валер'ян обожнює солодке і йому загрожує надмірна повнота. З плином часу його все менше хвилюють загальнолюдські проблеми і все більше - власний комфорт. Його принципом стає - не ускладнювати життя.

ПРИВІТАННЯ

Твоє ім'я – найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!
Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде й є надія!

ЄВГЕН 

Ім'я походить від давньогрецького слова, що означає "шляхетний". Маленький Євген рано почне читати і писати. Також рано у нього розвивається схильність до багатої фантазії. Він добре буде вирішувати завдання, що потребують певної кмітливості. Євгену легко будуть даватися іноземні мови. З ровесниками дружний, користується у них повагою. До дівчаткам відчуває романтичні почуття, іноді надто ідеалізуючи їх.

Євген працьовитий, але труднощі, що виникають у нього на шляху, вибивають його з спокійного стану, змушують нервувати. Найбільшого успіху може добитися в техніці і точних науках. У роботі, що вимагає великої концентрації сил і уваги, досягне середніх показників. Серед Євгенієв зустрічаються студенти, письменники, льотчики.

ПРИВІТАННЯ

Твоє ім’я Євген — найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!
Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде й є надія!

ІВАН

Ім’я Іван має древньоєврейське походження та означає «Милість Божа». У хлопчиках з таким іменем сплелися найрізноманітніші риси характеру: то вони добрі й слухняні, то враз стають розбишакуватими бешкетниками.

Друзі цінують Івана за надійність, силу волі та вміння прощати. Якщо Іван береться до справи, то неодмінно доведе її до кінця.

Іванів характер гнучкий, мов пластилін. Він запросто може потрапити в погану компанію, й з такою ж легкістю стати кращим учнем школи. Тож батьки мають добре постаратися, аби скерувати здібності Івана в правильне русло.

Зовсім не боїться труднощів. Стиснувши зуби міцніше, добивається свого за будь-яку ціну. До мети Іван йде напролом. З задоволенням візьметься навіть за найважчу роботу, тому визначити найсприятливіші сфери діяльності для Івана складно. Він може знайти себе в ролі директора, актора, слюсаря і навіть домогосподарки.

Природні лінощі і надмірна доброта частенько заважають Іванові будувати стосунки з протилежною статтю. Найкраще Іванові підійде дружина-лідер, яка все вирішить за нього. Близькі люди в захваті від спілкування з Іваном, адже зазвичай власник імені розумний, всебічно розвинутий, обачний, вміє слухати і чути співрозмовника.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

ІЛЛЯ

Значення імені Ілля – мій Бог, фортеця Господня, сила божа, віруюча. Ілля веселий, товариський, поступливий, легко знаходить спільну мову з людьми, гарний у компаніях. Він дуже відданий сім’ї, шляхетний. Ілля завжди навчить, допоможе, пояснить. Але у свій внутрішній світ не впустить нікого. У характері багато жіночих, материнських рис.

Ілля запальний, але завжди відхідливий. За нестриманість він гірко себе карає. Прагне спочатку звити гніздечко, а тільки потім привести туди кохану. Часто бундючиться з абсолютно незрозумілих причин. Невдачі в справах і часті розчарування допомагає йому долати отходчивость.

У Іллі добре розвинена інтуїція. Це завжди допомагає йому оцінити обстановку і прийняти правильне рішення. У Іллі відмінна пам’ять, вміння бачити ситуацію з різних сторін.

ПРИВІТАННЯ

Як пісня дзвінко ллється,
Хай гарно тобі, Ілля, живеться,
Хай доля посміхається,
Здоров’я додається,
Хай буде свято на душі,
А серце щастям багатіє,
Хай водограй вирує почуттів,
Збуваються всі мрії!

ФЕОДОСІЙ 

Давньогрецьке - "богом даний". З раннього дитинства розташований до інфекційних захворювань; імунітет у нього ослаблений, не відрізняється стійкістю нервова система. Раніше своїх однолітків починає ходити. Рано і дуже болісно ріжуться зубки, це супроводжується високою температурою і нерідко - застудою. Кілька розсіяний, хоче дізнатися все відразу, все спробувати на ходу забуває про те, що його хвилювало секунду тому. Зростає усміхненим і добродушним хлопцем, але дуже образливим. Якщо його потрібно заспокоїти, нагодувати або, одягти на прогулянку, то це можна зробити, лише відволікаючи його увагу.

Таким він залишається і дорослим: якщо йому хочеться на вечерю смаженої картоплі, то можна запропонувати йому манної каші і розписати, яка вона ніжна і смачна, і Феодосії тут же погодиться на цей варіант. Умовити його не становить праці. Однак у серйозних питаннях він не тільки незговірливий, але і непоступливий, переконати його важко, якщо він вибрав і дотримується визначеної позиції, впевнений у своїй правоті.

ПРИВІТАННЯ 

Веселись, адже сьогодні твій день!
Радій, адже Ангел тебе вберігає!
Щастя й радість тобі дарує лишень,
Тож негода тебе не підстерігає.
Отримуй натхнення від кожної миті,
Удачу свою лови сміливо за хвіст,
Мрій про найбільші скарби у світі,
Роби лише те, до чого маєш хист.