фото ілюстративне
Сьогодні найсильніший день, що зустрічається рідко. Це дзеркальна дата 02.02.2020, яка є паліндромом - це означає, що її можна прочитати спереду назад і ззаду наперед абсолютно однаково.

Астрологи вірять, що такі дати мають особливу силу, і пропонують різні ритуали. Наприклад, загадати бажання.

Також вони радять вибрати цей день для того, щоб пробачити кривдників, відпустити негативні думки, постаратися очиститися від них і налаштуватися на світлі думки.

Така дата є влучною, щоб проаналізувати свої відносини, позбутися тих, хто позбавляє вас спокою, завершити важкі стосунки.

Схожі дати дуже популярні для укладення шлюбів. Багатьом молодятам подобаються такі красиві числа. Наприклад, 2 лютого безліч весіль планували в Пекіні, адже крім гарної дати, на китайській мові вимова цих цифр співзвучно з освідченням у коханні. Однак через ситуацію з поширенням коронавірусу, РАГСи скасували масові заходи.

Що не можна робити 2 лютого 2020 року

Думки в цю добу будуть мати особливу вібрацію і надалі зможуть матеріалізуватися. Тому не потрібно думати про погане. Крім того, не можна ні з ким сваритися - негативними думками можна нашкодити іншій людині.