Відомий медіа-проєкт Ukrainer, який відзняв чимало відеоматеріалу про Рівненщину та інші, області готовий ділитися ним безкоштовно.

Після скандалу, який зчинився навколо російського серіалу у маршрутці "Київ - Луцьк", у мережі з'явилося чимало коментарів, мовляв немає що дивитися.

Про це читайте: Не доїхали навіть до Рівного: пасажирок висадили через прохання вимкнути російський серіал

Автори медіа-проєкту Ukrainer, які відзняли чимало енциклопедичних відео про різноманітні куточки нашої країни, запропонували усім охочим власникам маршруток отримати їх вдео для показу у дорозі.

"Найдовша подорож в Україні – від Ужгорода до Маріуполя – громадським транспортом триває приблизно 30 годин. Ми готові надати понад 30 годин відео з різних куточків України, що розповідають історії мешканців нашої країни, зафіксовані національні свята у різних регіонах, серію "Амбасадори" з відомими українцями, що показують свої рідні міста, серію коротких відео про різноманітні куточки України, яка вже кілька років транслюється в потягах “Інтерсіті+” та аеропортах Києва та Львова."

Аби отримати такі відео-матеріали, потрібно лише заповнити онлайн-форму.

 

Нагадаємо, нещодавно подарувати диски з українськими фільмами збиралася рівненська активістка.

До слова, Ukraїner - це медіа-проект, який розповідає пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей та мистецтво.

Читайте також: Мандрівники Ukraїner зібрали аншлаг у Рівному [ФОТО+ ВІДЕО ЕКСПЕДИЦІЙ]