Фото ілюстративне
У Рівному стався черговий «порятунок» рідних від поліції. Вчора, 31 січня, від шахрайських дій потерпіла 79-річна жителька обласного центру, яка віддала за сина 350 Євро.

Спочатку на стаціонарний, а потім і на мобільний жінки надійшов дзвінок нібито від працівника поліції. Невідомий запевнив, що її син затриманий через скоєння дорожньо-транспортної пригоди та за уникнення від кримінальної відповідальності потрібні кошти. Жінка близько опівдня винесла останні заощадження невідомому, який «оперативно» дістався до місця проживання пенсіонерки.

Тільки через обумовлену годину після «звільнення» 79-річна рівнянка зателефонувала до сина, де він і чи його вже випустили з поліції.

На вигляд зловмисникові було 20-25 років, середнього зросту, худорлявої тілобудови, волосся темне, одягнутий в чорну куртку з капюшоном, темні брюки.

Поліцейські звертаються до громадян, аби вони наголосили батькам, рідним, близьким у віці — перш ніж рятувати синів, онуків, родичів від поліції, нехай зателефонують їм і дізнаються, де саме вони є.

Це вже шостий факт шахрайства за подібною схемою в обласному центрі за останній тиждень. Працівники Рівне нського відділу поліції проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинених злочинів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

Читайте також: Аферисти знову в ділі: телефонними дзвінками ошукали двох рівнян