У 2020 році гряде час стрижок, здатних підійти всім! Особливу увагу привертають Лонг боб, ультракороткі стрижки, Паж, Шегги або, як цю зачіску ще називають в Америці, Лоб.

Лонг Боб

Це Боб на рівні від середини шиї до ключиці. Точно довжину визначить овал вашого обличчя. Наприклад, якщо у дівчини гостре підборіддя, то довжина на його рівні стане ідеальною. Дівчата з круглим обличчям виберуть швидше довжину до ключиць. Важливою деталлю стрижки стане текстура за допомогою градуювання.

Ультракороткі стрижки

Таку зачіску виберуть дівчата без обмежень на «дрес-код». Сміливо фарбуйте таке волосся в перламутрово-рожеві відтінки, які додадуть ніжності і зухвалої довжині.

Паж 

Ця стрижка прийшла до нас з 70-х і обіцяє закріпитися в прийдешньому році. Причин цього кілька. По-перше, візуально щільний зріз, навколишній всю голову, прекрасно працює на корекцію деталей лиця. По-друге, у такої форми немає віку, вона однаково прикрасить і юну дівчину, і даму елегантного віку. Сучасний Паж буде виглядати недбало через абсолютний тренд на текстуру. Рваний варіант допоможе впоратися навіть з самими неслухняними волоссям.

Шегги (Лоб)

Це поєднання рваної, профільованої форми з тонкою симетричною окантовкою на середню або коротку довжину волосся. Фішка такої стрижки в її легкості! Виконується вона переважно на сухе волосся. Загальна довжина залишається. Пудра для прикореневого об'єму - це улюблена помічниця для носіїв сучасного способу Шегги.

Чубчик

Ще один тренд, який повернувся до нас в 2019 році і здатний проникати в 2020-й, - чубчик! Будь-яка форма, будь-яка довжина. Модні будинки вже демонстрували нам мікро-чубчики навесні і косі довгі чубчики восени.

Модні фарбування 2020 роки 

Якщо говорити про глобальні тренди в зачісках, то це як і раніше природність! Натуральні кольори - найчастіші на подіумах! Яскраві волосся зустрічаються як одиничний тренд і вкрай мало дизайнерів використовують їх в образах 2020 року. У моді будуть холодні і теплі відтінки, тому вибирайте той, який підкреслить відтінок ваших очей і шкіри.

Модні укладання 2020 роки 

Що стосується устрою володарки довгого волосся зможуть виглядати ультрамодно, заплітаючи дві симетричні коси. Найкрутіше, якщо коси будуть тугими і заплетені низько, вони повинні лежати на плечах.
Наймодніше прикраса - квіти, тому шпильки, каблучки, гумки з квітами завжди вітаються. Ретро-зачіски з піднятими чубчиками і скроневими пасмами від обличчя- теж часто фігурують на подіумах в колекціях. Але пам'ятайте, цей варіант укладання може додати вік, особливо якщо у вас є зайва вага.