Відомчий дитячий садочок №6 хочуть передати на баланс міста. Навчальний заклад розрахований на 140 осіб. Там виховують дітей працівників поліції. Щоб потрапити туди їх не реєструють в електронній черзі, однак за харчування батьки платять у повному обсязі.

У відомчому дитячому садку №6 Рівного виховують 134 дітей. Загалом заклад розрахований на 140 осіб.

Сюди водять своїх дітей працівники Головного управління національної поліції у Рівне нській області , - говорить завідувач ДНЗ №6 Національної поліції України Ірина Островська.

Щоб потрапити в цей садок дітей не реєструють в електронній черзі.

Черги немає. Їхні діти приймаються в першу чергу, а при наявності вільних місць ми вже можемо добирати дітей з міста, тих, що живуть біля садочку.

30% від загальної кількості вихованців - діти, які проживають в будинках неподалік садка. А вже з наступного року їх може тут бути більше.

До нас є звернення міста, - каже начальник управління освіти Рівного Василь Харковець.

Зараз у відомчому садку за щоденне харчування платять батьки. А це 25 гривень. Якщо ж заклад перейде на баланс міста, відтак 60% коштів відшкодовуватимуть батьки, 40% - держава. А ще діти правоохоронців будуть також реєструватися в електронній черзі. Ми запитали в пересічних рівнян їхню думку щодо ймовірного переходу садочка №6 на баланс міста.

Можливо в кожного відомства і мають бути свої садочки, тому що..чому би й ні.

Загалом у Рівному функціонують 36 дошкільних навчальних закладів і один приватний. 

Дивіться також: як у Рівному працюють над антирекламою наркотичних речовин