Рівняни хочуть ще один кінотеатр. Саме тому вони звернулись до міської влади аби та створила другий кінотеатр у місті. Мовляв, для обласного центру один - це мало. За день петиція набрала 300 підписів, і нині знаходиться на розгляді у міського голови.

Рівнянам набридла кіномонополія у місті. Тож на сайті міської ради з'явилась петиція. ЇЇ авторкою стала Мудра Корнуелла Валеріївна. Жінку з таким іменем нам не вдалось віднайти. Тож витяг з петиції - цитуємо:

Петиція щодо сприяння міської влади поверненню у місто Рівне кіноцентру мережі Multiplex або відкриттю хоча б ще одного кінотеатру будь-якої іншої всеукраїнської мережі. Бо це дуже сумно - обласний центр, а кінотеатр один, який створює монополію на розклад і ціни.

Схожу думку має і рівнянка Лариса Шевчук, у вільний від роботи час, вона полюбляє відвідувати кінотеатри, та не завжди це вдається.

Сама була свідком такого, що хотіла піти на фільм, але не виявилось білетів і не те, що на цей сеанс, а взагалі, на сьогодні на завтра. Тому я думаю, що все ж таки варто, - говорить рівнянка Лариса Шевчук.

Думку про відкриття ще одного кінотеатру підтримує чимало опитаних нами рівнян.

Треба, бо він один. І треба, щоб більше населення мого відвідувати кінотеатри.

Але є і ті, хто не вважає відкриття кінотеатру першочерговим завданням для Рівного.

Ні не треба. чому? Бо нема кому ходить і в один.

Петиція на сайті міської ради, лише за один день набрала потрібну кількість підписів, це вперше за останні 5 років, зізнаються у прес-центрі міської ради. У них і питаємо чи бути ще одному кінотеатру у Рівному.

Скажу зразу, що повернути кінотеатр, на його попереднє місце на вулиці Гагаріна - неможливо. Адже будівля перебуває в приватній власності, а в нового власника на неї інші плани, - говорить речник міського голови Рівного Микола Прокопчук.

Додає, що кіномонополія у Рівному існувати довго не буде. Впевнені, що знайдеться інвестор.  

Читайте ще: 100-річний ювілей та пікет проти будівництва заводу: актуальні новини Рівне нщини