Найфутзальніша подія року пройшла у Рівному. Кращі гравці ліги зустрілися у командах "Сходу" та "Заходу", аби показати вболівальникам красиву гру.

Матч зірок українського футзалу відбувся у Рівному у спорткомплексі ДЮСШ №4. Красивий футбол, неймовірні емоції, гарячі моменти та безліч голів, саме на це прийшли подивитися любителі футзалу. Вже за годину до початку матчу на трибунах та в холі збиралися вболівальники, які точно з нетерпінням чекали на цю подію. В той же час на паркеті обидві команди проводили розминку. У гарному настрої та приємній атмосфері гравці та тренери готувалися до початку матчу.

Ну настрій хороший святковий такий, і очікую такої чудової, яскравої, я б хотів, щоб вийшла гра, щоб вболівальники прийшли, отримали задоволення від цього футзалу, надіюся, що так і вийде, - каже гравець команди "Захід" Степан Струк.

Як тільки все стало готове, було запрошено кожного гравця матчу, який ефектно з'являвся на паркеті. Далі гімн та почалося шоу. Після розіграшу м'яча, заряджені вболівальники відразу дали знати чого вони очікують.

Настрій прекрасний. Від гри очікуємо принаймні якогось градуса і звичайно багато голів... За захід, ми ж західної України, тому за своїх вболіваємо, але взагалі за хорошу гру.

У перервах між таймами, розігрувалися призи від спонсорів та проводилися різні конкурси, у яких зірки футзалу демонстрували свою майстерність. Після матчу фанати мали можливість отримати подарунки від своїх кумирів та навіть зробити з ними фото на згадку.

Приємні враження, класні фінти. Я думаю футзалісти подарували приємні емоції вболівальникам. Мені як тренеру приємно бути на такому святі. Поразка є поразка, так би мовити напевно ще рано обігрувати Олександра Петровича, вчителя не можна, це так окремий жарт. Надіюся, що всім все сподобалося, - розповідає тренер команди "Захід" Валерій Легчанов.

Читайте також: рівнянин став учасником зимових Дефлімпійських ігор